Slecht

Ze hebben de bestelling niet naar de tweede verdieping willen brengen

Ruim 1.5 uur na 4-uur window aangekomen zonder enig bericht of excuses

Bezorgen tussen 13:00 en 17:00 en dan pas om 18:30 aankomen? Dan verwacht ik op zijn minst even een belletje dat het uitloopt. De geleverde spullen werden nogal lomp en haastig naar binnen gedragen en meer gedumpt dan neergezet, maar gelukkig zonder schade gebleven. Er moest toch een handtekening op een apparaat worden gezet, alwaar Ikea aangeeft dat vanwege COVID-19 alleen een handtekening op papier vereist was. Er werden geen mondkapjes gedragen.

Correcte levering, maar niet professioneel

Werd pas gebeld toen bestelbus voor de deur stond (niet 1/2 uur van tevoren) Leek alsof spullen kriskras over de laadvloer van de bus lagen; alles moest uitgezocht worden. Bus zelf zag er ook gehavend uit, niet echt representatief.. geen bedrijfsnaam/logo erop. Werden ook spullen voor iemand anders uitgeladen, waarbij ik tot 2x toe moest zeggen dat deze niet voor mij waren. Uiteindelijk is de bestelling compleet en correct geleverd, maar de personen kwamen absoluut niet professioneel.

Matige bezorging

De bezorger was vriendelijk. Maar hij weigerde de bezorging tot aan de voordeur te bezorgen (ik woon op de 9e etage en er is een lift). Wanneer ik hem dit vroeg weigerde hij dit opnieuw, hij gaf aan dat dit niet mag tot 14 januari en dat dit niet correct vermeld staat op de website van Ikea. Ik vind dit een vreemd verhaal en vertrouw erop dat Ikea ons wel goed heeft geïnformeerd.

Vriendelijke en goede service

Keurig op tijd geleverd, netjes op de eerste verdieping bezorgd en vriendelijke bezorgers.

Bardzo dobrze

De transporteurs zijn vreselijk aardig en vakbekwaam.

Great Experience

The guys that brought my things were friendly and helped me very much with the things. thank you

Te snel

Ik snap dat het druk is. Echter krijg ik niet de kans om mijn producten te controleren op beschadigingen en incompleetheid. Wat wel wordt verwacht van de hoofdleverancier

Vlot

Vlotte vriendelijke service, goed te volgen via de track& trace. Volgens Ikea zou ik ongeveer een half uur tevoren gebeld worden als de bezorgers in de buurt waren. Niet gebeurt, voor mij geen probleem, maar wel als je hierop rekent. Maar de bezorgers waren zeer vriendelijk en snel met afleren.

Super vriendelijke bezorgers

Voldoende info voor dat de spullen geleverd worden. Bezorger belt zodra ze in de buurt zijn en brengen alles keurig en voorzichtig boven. En zijn heel beleefd. Complimenten

Alles is op tijd ingeleverd. De bezorgers waren heel behulpzaam. Ik heb de juiste materialen ontvangen

Geweldige service

planning klopte niet mijn zending stond wel op de lijst maar zat niet in de wagenn

Chauffeurs waren,, not amused ''en zijn direct terug gegaan om de niet aanwezige materialen op te halen en werd kort daarna bezorgd , dus zeer alerte chauffeurs en zeer correct harde werkers .

Netjes, snel afgeleverd

Wat was dat een snelle afhandeling van de levering van spullen. Netjes geplaatst waar ik het wilde hebben. Verteld dat er foto's genomen zouden worden en dit werd gelijk gedaan. Aantal geleverde artikelen werd geteld. Ik plaatste en handtekening en werd vriendelijk gegroet. Dat alles in 3 minuten. Knap werk.

Netjes

Alles keurig op aangegeven plaats gezet

Goed en snel geleverd. Bezorgers waren vriendelijk

Goede ervaring

Bezorger was op tijd. En was erg vriendelijke

Mijn levering was voor het eerst geleverd door dit bedrijf. Het ging soepel en snel en geen problemen verder. Ga zo door :)

Super technisch en heel vriendelijk

Ze hebben 4 ikea kasten in elkaar gezet, 2 ontwerpen ontbraken maar ze hebben alles perfect gemaakt en waren zeer deskundig en vriendelijk

vriendelijk, kundig en geen haast werk.

We werden vriendelijk zonder wachttijd vakkundig en goed geholpen. Er werd ook de nodige tijd uitgetrokken totdat iedereen tevreden was.

Snelle en goede bezorging

Erg tevreden!

Niet goed verstaanbare bezorgers

Bij de eerste levering, vroeg ik of het voor 2 kasten waren. Maar bezorger mompelde iets terug.

Goede planning, prima app en enthousiaste bezorgers

Ik had gevraagd of mijn pakket op een andere locatie bezorgd kon worden, omdat ik daar aanwezig was. Snelle reactie van de planning. App geeft aan wanneer je aan de beurt bent, jammer dat de track and trace niet up to date is. Er werdt netjes gebeld van tevoren en de bezorgers waren snel en enthousiast. Geen papierwerk. Prima service

Goede en vriendelijke service.

De bezorgers waren hulpvaardig en vriendelijk. De spullen zagen er prima uit; er werd voorzichtig gewerkt. Zeker aan te raden!

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam