Vriendelijke bezorgers maar verder…

Eerst kreeg ik een tijdvak van 09.00 tot 20 uur. Vervolgens kreeg ik de volgende dag om 10 uur pas een link van dit bedrijf om mijn pakket te volgen maar die werkte niet. De klantenservice stond me verder vriendelijk te woord maar wist ook niet meer te vertellen dan dat het pakket wel in de ochtend zou komen. Op een gegeven moment kreeg ik een telefoontje van de bezorger of ik alsjeblieft mijn adres wilde sms-en naar zijn nummer want dat had hij niet en wist dus niet waar hij moest zijn…! Adres doorgegeven en na een kwartier (men zou 30 minuten van te voren bellen) stond er een busje voor de deur. De bezorgers waren wel heel vriendelijk en verontschuldigden zich ervoor dat ze geen adres meegekregen hadden. Pakket is netjes in de gang gezet en wat retour moest is mee retour genomen. Kortom: niks aan te merken op de bezorgers maar het logistieke gedeelte vond ik behoorlijk onder de maat.

Goede communicatie, correcte levering, vriendelijke werknemers.

Uitstekend!

Goede communicatie en uitstekende levering

Er is vooraf goed gecommuniceerd en duidelijk wanneer de levering plaats vond.

Positief, belde van te voren op en vriendelijk in contact

Vroegen netjes en beleefd naar de levering. Levering was namelijk niet compleet en dat klopte. De levering was gesplitst over 2 dagen . Ze hebben de spullen voorzichtig in de berging geplaatst

Slechte communicatie.

In de mail wat ik had gekregen zou ik een 30min tot 15 min van te voren worden gebeld. Dit is niet het geval geweest, wat wel handig zou zijn geweest. De heren waren niet al te vriendelijk.

Snel, overzichtelijk en super vriendelijke bezorgers!

Amazing guys!

Amazing guys super friendly and super helpful and very much on time!! Please keep up the good work!!!!! :)

Bestelling keurig op tijd

De bezorger zeer nette jongen

Prima op tijd

Fijn dat je kan zien hoeveel adressen er nog voor je zitten. Zodat je een beetje voorbereid bent wanneer ze ongeveer in de buurt zijn. Vriendelijk personeel, netjes afgeleverd en opgehaald.

Snel afgehandeld

2e keer geruild maar snelle afhandeling

geweldig

Zeer nette correcte mensen die mijn bestelling brachten

Stipt en hulpvaardig

Stipt en hulpvaardig. Aardige vriendelijke chauffeur en bijrijders

Very prompt and fast delivery

The team arrived within the specified time interval, handled the products with care, very professional.

Snelle levering maar ...

Snelle levering maar de spullen inde vrachtwagen lagen wel door elkaar heen. Zag er erg rommelig uit alsof er hard was gereden door bochten of alles in de vrachtauto was gegooid. Aan het eind van de levering werd er ongevraagd in huis een foto met de mobiel gemaakt. Dit al bewijs van levering. Dit vind ik inbreuk op privacy.

Snelle, correcte en keurige levering.

Snelle, correcte en keurige levering. En de mannen die de koelkast leverde waren uiterst behulpzaam en vriendelijk.

Ze kwamen een dag eerder zonder aankondiging

Een dag eerder, dus wat als ik niet thuis was geweest? Heb €50,- moeten betalen, waar elders gratis bezorgd wordt. Woon op de 1e etage. Beneden in de hal, rammen ze zo het oog van de schuifdeur van het plafond, hele flat kan bijna niet meer naar buiten. Chauffeurs spraken slecht Nederlands en spraken in mijn bijzijn in een voor mij vreemde taal. Zonder iets te zeggen gaat hij foto’s maken in MIJN huis, vind ik niet prettig. Kortom, geen fijne bezorgers, heb de laatste maanden heel veel bezorgd gehad, maar dit waren de duurste en de slechtste

Liep soepel

Het was handig dat ik iets voor aankomst even gebeld werd. Ging snel en makkelijk.

Keurige bezorgers en mooi op tijd.

Goede bezorging

Tijdslot voor bezorging zou beter kunnen . Maar bezorging op zich is prima slaapbank wordt netjes binnen geleverd .

Service was top, doosjes waren best zwaar dus zijn tot in de gang voor mij bezorgt.

Super nette mannen, alles binnen gezet.

Hele fijne ervaring en alles binnen gezet (op hun verzoek). Top service

Vriendelijke service tot aan de deur!

Via de track & trace was prima te volgen wanneer ik aan de beurt zou zijn. Een tijdvak doorgeven aan het begin van de dag was misschien iets handiger geweest, aangezien je niet kunt inschatten hoeveel tijd er tussen de stops zit. Eenmaal aangekomen niets dan vriendelijkheid! Ik woon op de vierde etage en alles is netjes en onbeschadigd boven gebracht. Voor herhaling vatbaar!

Top Service! Ga zo door

Op tijd en de monteur werkte netjes en secuur!

Vriendelijk en behulpzaam

Ondanks alles toch de zware pakketten in de huiskamer neergezet!

Op tijd en zeer correct

Ik kreeg op tijd een telefoontje Met vervoer van bus naar voordeur met open houden van deuren zeer zorgvuldig goederen op plek afgegeven

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam