Eerst kreeg ik een tijdvak van 09.00 tot 20 uur. Vervolgens kreeg ik de volgende dag om 10 uur pas een link van dit bedrijf om mijn pakket te volgen maar die werkte niet. De klantenservice stond me verder vriendelijk te woord maar wist ook niet meer te vertellen dan dat het pakket wel in de ochtend zou komen. Op een gegeven moment kreeg ik een telefoontje van de bezorger of ik alsjeblieft mijn adres wilde sms-en naar zijn nummer want dat had hij niet en wist dus niet waar hij moest zijn…! Adres doorgegeven en na een kwartier (men zou 30 minuten van te voren bellen) stond er een busje voor de deur. De bezorgers waren wel heel vriendelijk en verontschuldigden zich ervoor dat ze geen adres meegekregen hadden. Pakket is netjes in de gang gezet en wat retour moest is mee retour genomen. Kortom: niks aan te merken op de bezorgers maar het logistieke gedeelte vond ik behoorlijk onder de maat.
Beste, Dat is erg vervelend om te horen. We zullen hier dan ook zeker een notitie van maken! Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Uitstekend!
Beste Denise, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor uw attente bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Er is vooraf goed gecommuniceerd en duidelijk wanneer de levering plaats vond.
Beste Jose, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek.
Vroegen netjes en beleefd naar de levering. Levering was namelijk niet compleet en dat klopte. De levering was gesplitst over 2 dagen . Ze hebben de spullen voorzichtig in de berging geplaatst
Beste Demelza, Dit soort berichten lezen wij graag! Erg fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor het attente bericht! Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
In de mail wat ik had gekregen zou ik een 30min tot 15 min van te voren worden gebeld. Dit is niet het geval geweest, wat wel handig zou zijn geweest. De heren waren niet al te vriendelijk.
Beste Arno, Vervelend om te horen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Onze excuses dat uw geen kortere tijdsindicatie heeft gekregen. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Snel, overzichtelijk en super vriendelijke bezorgers!
Beste Amber, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Amazing guys super friendly and super helpful and very much on time!! Please keep up the good work!!!!! :)
Dear Marcel, We're happy to hear that! Thank you for the kind message. Sincerely, Alert Logistiek
De bezorger zeer nette jongen
Beste Jos, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor uw attente bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Fijn dat je kan zien hoeveel adressen er nog voor je zitten. Zodat je een beetje voorbereid bent wanneer ze ongeveer in de buurt zijn. Vriendelijk personeel, netjes afgeleverd en opgehaald.
Beste Dick, Fijn om te lezen dat het goed is gegaan! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
2e keer geruild maar snelle afhandeling
Beste Yade Su, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Zeer nette correcte mensen die mijn bestelling brachten
Beste Maria, Fijn om te horen dat u onze service op deze manier heeft ervaren! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Stipt en hulpvaardig. Aardige vriendelijke chauffeur en bijrijders
Beste Gerben, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
The team arrived within the specified time interval, handled the products with care, very professional.
Dear Raluca, We're happy to hear that the experience was satisfactory! Thank you for the kind message. Kind regards, Alert Logistiek
Snelle levering maar de spullen inde vrachtwagen lagen wel door elkaar heen. Zag er erg rommelig uit alsof er hard was gereden door bochten of alles in de vrachtauto was gegooid. Aan het eind van de levering werd er ongevraagd in huis een foto met de mobiel gemaakt. Dit al bewijs van levering. Dit vind ik inbreuk op privacy.
Beste Edwin, Dat is erg vervelend om te horen. De chauffeurs hadden u dit gewoon netjes moeten vragen Onze excuses hiervoor. Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Snelle, correcte en keurige levering. En de mannen die de koelkast leverde waren uiterst behulpzaam en vriendelijk.
Beste Eric, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Een dag eerder, dus wat als ik niet thuis was geweest? Heb €50,- moeten betalen, waar elders gratis bezorgd wordt. Woon op de 1e etage. Beneden in de hal, rammen ze zo het oog van de schuifdeur van het plafond, hele flat kan bijna niet meer naar buiten. Chauffeurs spraken slecht Nederlands en spraken in mijn bijzijn in een voor mij vreemde taal. Zonder iets te zeggen gaat hij foto’s maken in MIJN huis, vind ik niet prettig. Kortom, geen fijne bezorgers, heb de laatste maanden heel veel bezorgd gehad, maar dit waren de duurste en de slechtste
Beste, Vervelend om te horen dat de service op deze manier is verlopen. Onze chauffeurs maken na de levering altijd foto's van de goederen. Dit doen wij ter controle. Ze hadden dit echter wel met u moeten communiceren. Excuses voor het ongemak. Dankuwel voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Het was handig dat ik iets voor aankomst even gebeld werd. Ging snel en makkelijk.
Beste D, Fijn om te lezen dat het goed is gegaan! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Keurige bezorgers en mooi op tijd.
Beste Guido, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Tijdslot voor bezorging zou beter kunnen . Maar bezorging op zich is prima slaapbank wordt netjes binnen geleverd .
Beste Towerwood, Fijn om te horen dat het goed is gegaan. Onze excuses dat u geen bericht van te voren heeft ontvangen! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Service was top, doosjes waren best zwaar dus zijn tot in de gang voor mij bezorgt.
Beste Lara, Dat horen we graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Hele fijne ervaring en alles binnen gezet (op hun verzoek). Top service
Beste Pieter, Fijn om te horen dat u onze service op deze manier heeft ervaren! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Via de track & trace was prima te volgen wanneer ik aan de beurt zou zijn. Een tijdvak doorgeven aan het begin van de dag was misschien iets handiger geweest, aangezien je niet kunt inschatten hoeveel tijd er tussen de stops zit. Eenmaal aangekomen niets dan vriendelijkheid! Ik woon op de vierde etage en alles is netjes en onbeschadigd boven gebracht. Voor herhaling vatbaar!
Beste Miriam, Fijn om te horen dat het goed is gegaan. Onze excuses dat u geen bericht van te voren heeft ontvangen! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Op tijd en de monteur werkte netjes en secuur!
Beste Enzo, Dat horen we graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Ondanks alles toch de zware pakketten in de huiskamer neergezet!
Beste Gerda, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Ik kreeg op tijd een telefoontje Met vervoer van bus naar voordeur met open houden van deuren zeer zorgvuldig goederen op plek afgegeven
Beste Ineke, Dit soort berichten lezen wij graag! Erg fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor het attente bericht! Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Hoogoorddreef 145
1101 BB Amsterdam