Komen op tijd en leveren spullen netjes af
Beste Angelique, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
De aflevering van mijn wasmachine was binnen de afgesproken tijdstip geleverd, maar er werd in eerste instanties niet gedaan wat bij de levering is afgesproken de wasmachine zou geplaatst en waterpas gezet worden en aangesloten De bezorgers hadden niet eens gereedschappen om de vervoer bouten te verwijderen. Ik moest mijn gereedschappen moeten lenen uiteindelijk zodat wasmachine op zijn plek gezet kon worden. Jammer
Beste Hildo, Fijn om te horen dat de bezorging binnen het tijdvak is geleverd. Onze chauffeurs hadden inderdaad gereedschap bij zich moet hebben. Excuses voor het ongemak. Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Fijn dat tijdstip van bezorgen te volgen is.
Beste C, Fijn om te horen dat u onze service op deze manier heeft ervaren! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Netjes op tijd en vriendelijke man!
Beste Charda, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Spullen worden niet naar boven gebracht. In tegenstelling van communicatie werd er niet een half u van te voren gebeld. De spullen werden deels vergeten af te leveren en werden 5 min later alsnog bezorgd. Pakbon werd niet gecontroleerd. Vervoerder sprak nauwelijks nederlands.
Beste Laura, Dat is erg vervelend om te horen. We zullen hier dan ook zeker een notitie van maken! Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Bestelde artikelen zijn in goede staat binnen het afgesproken tijdvak geleverd. Ik had ergens gelezen dat je een dag van tevoren een sms zou krijgen, met een nauwkeurigere tijdsindicatie. Die hebben we echter niet ontvangen. Wel fijn dat we een berichtje kregen bij vertrek van de vrachtwagen en dat we konden zien dat wij het eerste adres waren waar hij naartoe reed.
Beste Diana, Fijn om te horen dat het goed is gegaan. Onze excuses dat u geen bericht van te voren heeft ontvangen! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Ze kwamen sneller dan verwacht, waren vriendelijk, en hadden het in een mum van tijd boven gebracht. Top!
Beste Sharron, Dat horen we graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Kwamen een deel van mijn Ikea keuken brengen. Communicatie over levering ging prima. Netjes op tijd en heel vriendelijk.
Beste Patricia, Fijn om te horen dat u onze service op deze manier heeft ervaren! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Wacht 10 min voor de deur
Beste Lyon, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Ik had 2 matrassen besteld in dezelfde maat, krijg ik 1 goede en 1 in een andere maat. Terwijl op de doos al een vraagteken staat of deze maat wel echt goed is. Ik heb dit aan de vervoerder gevraagd, maar hij zegt dat het klopt hoor. Nou nee dus. Ook komen ze onverwacht aan de deur, de matrassen zouden de 11e verstuurd worden, worden ze de 4e al gebracht. Dat is opzich geen probleem maar laat dit in vervolg dan even weten. mijn 06-nummer is bekent bij IBOOD, waar ik het heb besteld.
Beste Jonny, Vervelend om te horen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
-levering zoalsgepland (optijd) -handige route melding zodat we wisten hoeveel klanten er nog voor ons waren -vriendelijke & behulpzame koeriers
Beste Fsah, Goed om te lezen dat de bezorging naar wens is verlopen! Bedankt voor het attente bericht! Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Mijn bestelling is heel netjes en zorgvuldig afgeleverd. De bezorgers waren heel vriendelijk en behulpzaam. Het had een 10 geweest als Alert wat online verbeteringen zou doen. De e-mail uitnodiging van deze review zit nog vol met code ipv tekst en tijdens de bezorging kon ik helaas op de website geen aanvullende bezorgopties invullen. Het stond er wel, maar werkte niet. Verder helemaal top!
Beste Yasmine, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! We zullen dan ook een notitie maken van de code binnen de e-mail uitnodiging. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Onze levering werd netjes afgeleverd en geweldige gasten en zeer vriendelijke
Beste Diana, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Hielpen met het schouwen van de spullen naar de tweede verdieping. Vriendelijk en snel!
Beste Fatma, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Je wordt volledig op de hoogte gehouden op welk tijdstip je pakket(ten) bezorgd worden.
Beste Henk, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek.
the best experience I had with the delivery of goods
Dear Ramy, We're happy to hear that! Thank you for your message. Kind regards, Alert Logistiek
Vriendelijke bezorgers en hebben de pakketten netjes in de hal gezet
Beste Peter, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Op tijd, netjes, schoon
Beste S, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Snelle en goede service
Beste Gerace, Fijn om te horen dat u onze service op deze manier heeft ervaren! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Gister is er iemand van jullie geweest om iets te bezorgen en vandaag iemand om het in elkaar te zetten. De bezorgers waren op tijd en via de track en trace makkelijk te volgen. De bezorgers gister hebben na mijn vraag om het boven te zetten dit gedaan. Echter de manier waarop is niet netjes. Ik werd als oude vrouw kan niet, wij boven zetten bestempeld. Wel 3 x achter elkaar. Ze hadden ook kunnen zeggen: natuurlijk mevrouw dat doen wij voor u. Ik heb hier geen goed gevoel bij gehad. De bezorgers vandaag waren netjes en beleefd.
Beste Anita, Dat is erg vervelend om te horen. We zullen hier dan ook zeker een notitie van maken! Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Zeer beleefde bezorgers. Hielpen mee om de vele pakketten zo netjes mogelijk weg te zetten.
Beste Martin, Goed om te lezen dat de bezorging naar wens is verlopen! Bedankt voor het attente bericht! Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Vriezer besteld via iBOOD. Leverdatum goed kunnen afstemmen en op de dag van de levering exact op tijd en de vriezer op de juiste plek gezet.
Beste Joost, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor uw attente bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Netjes bezorgd Er werd netjes gebeld dat ze er bijna waren en je kon via track en tracé goed volgen
Beste Wendy, Dit soort berichten lezen wij graag! Erg fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor het bericht! Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Geen meningen gewoon goede service
Beste Jolanda, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek.
Goed en netjes afgeleverd ga zo door
Beste W, Fijn om te lezen dat het goed is gegaan! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Hoogoorddreef 145
1101 BB Amsterdam