Volgens de website zou ik een half uur voor levering een (telefonische) melding krijgen. De dag van levering stond bekend. Ik heb de website gechecked en er stond geen aanpassing van tijdblok. Er stond nog steeds geleverd tussen 9 en 6 uur. Op het moment dat ik even naar de winkel aan de overkant wilde lopen werd er aangebeld en stonden er een bezorger voor de deur met een hulpje. Wat was er gebeurd wanneer ik een minuut eerder weg was gegaan? Op mijn vraag waarom er geen telefoontje naar mij was gedaan kreeg ik als antwoord dat 'hij' het zou doen en waarschijnlijk vergeten is. Wie 'hij' is dat weet ik uiteraard niet. Uiteindelijk is het natuurlijk goed gekomen en zijn de artikelen hier netjes en vriendelijk bezorgd. Het meeste staat nog ingepakt in de gang en kan ik nog geen reactie over geven...
Beste Grietina, Fijn om te horen dat het goed is gegaan. Onze excuses dat u geen bericht van te voren heeft ontvangen! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
In de mail van jullie bedrijf werd gezegd dat ik een half uur van te voren gebeld zou worden. Toen ik het telefoontje kreeg, bleek de bezorger er al over 5 minuten te zijn. Ik was in de buurt gebleven, dus ik zei dat ik er ook over 5 minuten zou zijn. Toen werd er nog even ‘ Schiet op alsjeblieft !’ tegen me gesnauwd. Eenmaal aangekomen waren de bezorgers ongeïnteresseerd, zeiden niet eens fatsoenlijk gedag en de spullen werden nogal ruw op de grond gegooid in mijn huiskamer. Er kon verder geen vriendelijk woord af. De volgende dag werd het tweede deel van mijn Ikea bestelling door een andere bezorgservice bezorgd en dat was echt een wereld van verschil. Vriendelijke, nette mensen, voorzichtig met de spullen.
Beste F, Vervelend om te lezen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Onze excuses voor het gedrag van de chauffeurs. We zullen hier dan ook een notitie van maken. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
De bezorgers waren superhelden :)
Beste Jente, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Superservice! Ook toen ze even moesten wachten omdat ik aan de telefoon zat toen ze aankwamen.
Beste Maartje, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
professioneel en snel
Beste Annemiek, Fijn om te lezen dat het goed is gegaan! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
De levering zou plaats vinden op oudejaarsdag tussen 16-20u. Ik werd gebeld rond 19u dat de levering wat vertraagd is vanwege pech met de bus. Kan gebeuren. Levering zou dan plaats vinden tussen 20.30-21.30. Wij hadden natuurlijk ook plannen om ergens oudejaarsavond te vieren, maar dat werd hierdoor wel belemmert. Uiteindelijk een briefje opgehangen dat ze de levering mogen plaatsen achter de poort. Ze zijn helaas helemaal niet geweest die avond, terwijl het wel beloofd werd. Vind ik schandalig, vooral doordat het oudejaarsavond was. De 1e werkdag er na werd er gelukkig wél geleverd. Dat ging naar wens.
Beste Richard, Vervelend om te horen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Onze chauffeurs kunnen er voor kiezen om goederen niet achter een poort te plaatsen indien er niemand aanwezig op locatie. Dit doen wij in verband met eventuele diefstal of schade die kan oplopen. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
De producten werden vlot en netjes geleverd
Beste Mirian, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Chauffeur was te vroeg en wilde niet wachten tot ik thuis was met uitladen. Het was een vrachtwagen vol met Ikea meubels. Hij had de spullen al uit de auto gehaald en weigerde bij mijn thuiskomst alles in de juiste ruimte op de begane grond te zetten. Chauffeur was uiterst onvriendelijk en zelfs beangstigend. Kenteken 3-VVF-79 op 2-1-2022
Beste Marjolijn, Vervelend om te lezen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Onze excuses voor het gedrag van de chauffeurs. We zullen hier dan ook een notitie van maken. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
I pleaded my case to Ikea saying I couldn't collect my delivery 3 streets away, that I was sure they could park close by my narrow dutch street. I am a woman alone who has no upper body strength, how can I carry my order to my door, I paid money for delivery since I know this as a fact. Luckily second time's the charm as they delivered it to my downstairs neighbor with no fail and didn't call me to confirm but my neighbor confirmed it for me while I was in a meeting. So nice and luckily they delivered to the door. I know my street is hard to reach.
Dear Maria, Apologies for any inconviniences caused by the first delivery attempt. Thankfully they were succesful the second time around! Kind regards, Alert Logistiek
Professioneel service
Beste Patricia, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek.
Op een kwartiertje na binnen het afgesproken tijdsblok dus dat is keurig. Blijkbaar had ik moeten aangeven dat mijn voordeur op meer dan 25 meter van de openbare weg ligt. Ik heb het niet nagemeten maar als het al meer dan 25 meter is dan scheelt dat niet zo heel veel... Genoeg volgens de bezorgers in ieder geval om alles zuchtend op een karretje te laden en, blijkbaar ruim, 25 meter verderop onderling Arabisch pratend bij mij in de gang te kwakken. Als je geen bezorger wilt zijn ga dan wat anders doen. Levering lijkt wel compleet en vooralsnog onbeschadigd dus al met al toch nog 3,5 ster.
Beste Elroy, Vervelend om te lezen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Onze excuses voor het gedrag van de chauffeurs. We zullen hier dan ook een notitie van maken. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
* Eén van beide dozen was zo nat dat het karton kapot was (droge dag, dus niet vanwege regen). Gelukkig was de inhoud ook in plastic verpakt. * Het is niet klantvriendelijk dat de bezorgers onderling niet in het Nederlands (Turks?) communiceren tijdens de levering, onder andere over de aangeven schade aan de verpakking.
Beste Eric, Dat is erg vervelend om te horen. We zullen hier dan ook zeker een notitie van maken! Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
De bezorger belde en liet weten dat hij bij het verkeerde adres stond. Ik gaf aan dat ik naar het adres wou komen hij gaf aan dat dat goed was. Maar daarna belde hij en zij hij dat hij naar ht juiste adres zou komen. Toen ik lang moest wachten belden ik om te vragen hoelang het zou duren voordat n toen heeft hij mij geblokkeerd.
Beste J, Vervelend om te lezen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Onze excuses voor het gedrag van de chauffeurs. We zullen hier dan ook een notitie van maken. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Mijn Ikea bestelling (pax kast van 4.5 meter x 2.38x 58cm met inrichting) is keurig tot net over de drempel (benedenhuis) afgeleverd ( ik moest het zelf nog 3 meter verslepen naar de betreffende ruimte wat nog best zwaar was). De montage 2 dagen later van deze kast is heel kundig en snel in 2,5 uur gedaan. Staat er strak bij. Ik had dit zelf nooit zo kunnen doen en er zeker 3 dagen overgedaan. Vriendelijke en kundige monteurs. Alle kartonnen verpakkingen hebben ze meegenomen wat ook een pluspunt is.
Beste Corinne, Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor het attente bericht! Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Heel jammer dat ondanks afspraakbevestiging Ikea en mijn email met verzoek om contact half uur vooraf (ivm zieke hond), dit niet gebeurt. Men stond zonder telefoontje voor de deur. Heel onplezierig, ik kan dit niet begrijpen (temeer omdat ik vooraf nog een bericht kreeg om een berichtje achter te laten voor de chauffeur en dit uiteraard heb verzocht).
Beste Janine, Vervelend om te horen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Onze excuses dat uw geen bericht heeft gekregen. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Goede communicatie over levertijd,
Beste Sander, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek.
Vriendelijk en super snel hadden wij onze spullen netjes binnen op de afgesproken plaats. Zo was er nauwelijks opstopping in de straat
Beste Sylvia, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
De bezorgtijd klopt. En wat een lieve, aardige, behulpzame bezorgers.
Beste Sheila, Fijn om te lezen dat het goed is gegaan! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Prima hoor Niet heel spannend om een aantal pakketten binnen af te leveren, vriendelijke gasten Tijd indicatie klopte overigens niet, uur later dan aangegeven
Beste Esther, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Stonden bij verkeerde hek en dreigde ondanks dat telefonisch duidelijk werd gemaakt dat ze bij verkeerde adres stonden weg te rijden. Toen men eindelijk het adres wat correct op verpakking stond had gevonden donderde het eerste pakket op de grond bij het eruit halen (het was wat zwaar). Bij het naar binnendragen knalde een pakket van bijna 2,5 meter hoog vol tegen de sponning van de deur. Verder is er een onderdeeltje wat aan een plank zat zoekgeraakt doordat plastic verpakking kapot was, hoeft niet noodzakelijk schuld van Alert zijn maar gezien bovenstaande niet uitgesloten. Aardige mensen maar ongeschikt om met kleine 1000 euro aan spullen te vervoeren/verplaatsen.
Producten netjes afgeleverd, vriendelijke bezorgers. Bellen van te voren, maar dat mag van mij iets verder van tevoren. Ze belden en stonden 5 minuten later voor de deur. Stel dat je even de deur uit was, had je niet meer op tijd thuis kunnen zijn. Maar verder echt prima service!
Makkelijk te volgen wanneer de chauffeur bij ons zou zijn. 2 vriendelijke heren die hielpen om de spullen de trap op te dragen.
Ik werd constant goed op de hoogte gehouden van de tijdslijn van de levering. De bezorgers waren vriendelijk en efficiënt.
Ervaring is goed , chauffeurs hebben het netjes in de gang gebracht en waren op tijd .
Nette service.. en snel in elkaar gezet.
Hoogoorddreef 145
1101 BB Amsterdam