Keurige bezorging. Prima op tijd.

Duurt te lang

50 euro en zolang wachten

Matig

Waren heel erg aan het zeiken dat ze 1 hoog moesten lopen. Belde niet 15 min vooraf

bezorgers kwamen veel te laat

De bezorgers zouden tussen 15-19u komen, maar kwamen om 21.30u.

Nauwkeurig met afspraken

waaromZe zijn op tijd gearriveerd en hebben ook zijn goederen gecontroleerd.

Extremely fast

I ordered a fridge at 11:00am on the Ikea website and it was at by door by 18:00pm the same day and on a Sunday! Delivery to the first floor Very impressed

Goed en snel

Duidelijk te volgen wanneer de zouden komen, vriendelijke en snelle bezorgers.

Heel aardige attente medewerker

Nvt

Snel binnen maar geen hulp

Alleerst kreeg ik de dag van te voren geen sms in wel tijdframe het zou komen. Vervolgens toen ze aankwamen was het gelukkig wel snel binnen alleen is er niks ondertekend en hebben ze ook niet geholpen met naar boven tillen, al stond dit wel in de discriptie. De bezorgkosten zijn best hoog dus vindt vervelend dat er dan niet wordt geholpen en er vervolgens ook geen handtekeningen gezet zijn omdat de mannen zo snel alweer weg waren.

Nette levering van 2 Ikea kasten.

De zware pakketten werden met zorg geleverd. Één onderdeel was bij een eerder adres afgegeven, dit werd direct opgehaald en alsnog geleverd. Top.

Proper Delivery

Cargo delivered properly. Thanks for it.

Netjes transport

Mijn bestelling is thuis geleverd door Alert logistiek. Handig te volgen wanneer je levering komt, via een link die je per email krijgt. Alles prima verlopen, netjes en onbeschadigd. Het ging om 6 dozen met meubelpanelen.

Vriendelijk en professioneel

Chauffeur belde mij op over de levering en heeft gewacht tot ik was aangekomen op mijn woonadres.

Prima service!

Zowel afleveren als montage zonder enig probleem.

Niet volgens afspraak, verder prima

Bij Ibood gecheckt dat Wasmachine ook geplaatst en gereed gemaakt zou worden. Dit weigerden de bezorgers echter omdat het 'niet in hun app stond'.

Een up to date volgens afspraak levering.

goed op te hoogte gehouden van de bezorging en de spullen zijn afgeleverd door vriendelijke bezorgers!

Levering op tijd

De levering was op tijd en netjes afgeleverd in de hal.

Netjes en op tijd afgeleverd.

De heren hebben de bestelling netjes en binnen het afgesproken tijdblok afgeleverd.

Goede ervaring

Ze waren op tijd en zetten alles netjes binnen.

Vakmannen

Gezellige en vrolijke bezorgers. Snel en kundig mijn spullen in de kamer gezet. En zo laat op de avond nog altijd vrolijk!

Snel en netjes

's Ochtends bij Ikea besteld en om 18.00 uur werd de bestelling tot in huis geleverd. Aardige bezorgers ook.

Tot aan de voordeur bezorgt. We wonen op de tweede verdieping zonder lift.

Prima geregeld!

Fijne medewerkers en keurig binnen het tijdvak afgeleverd!

Goed geleverd

Waren aardige jongens met de levering en goeie controle of alles compleet was met de levering.

Excellent on time service

It was a great service provided i would highly recommend them. Keep the good work.

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam