Irritante spam

Ik ontvang nu sinds een aantal jaren regelmatig e-mails van alert logistiek op mijn e-mailadres [email protected]. Het gaat om afleverdata (tijdstippen etc) van iBood voor producten die ik niet heb besteld en dus ook niet bij mij worden afgeleverd. Ondanks regelmatig contact met jullie klantenservice blijven jullie e-mails sturen. Er is één keer gemeld dat mijn e-mailadres op een verkeerde locatie in jullie systeem was ingevoerd maar de actie van jullie medewerker heeft helaas niet geholpen. Hopelijk krijgt de persoon die de bestelling heeft gedaan ook een e-mail. Ik stuur alle e-mails door naar jullie info@ adres maar geen enkele reactie. Kunnen jullie mijn e-mail adres uit jullie systeem halen? Dit is zeer irritant en zeer klantonvriendelijk! Indien gewenst kan ik jullie alle foutief geadresseerde e-mail toesturen

Top aflevering!

Goede aflevering en zeer aardige chauffeur.

Snel.

Vriendelijke monteur. Hij was na een klein uur klaar.

Hartstikke fijn en meegaand!

De heren hebben mijn kast helemaal naar boven geholpen en hebben mij meteen gebeld toen ze het adres niet konden vinden. Ik ben heel blij met deze service!

Very good

super fast delivery

Snelle en professionele levering

De heren hebben het goed afgeleverd. Prima gehandeld.

snel en voordelig

Alles goed geen aanmerkingen

Netjes

Hebben alles netjes binnen gezet (waren zware spullen en was ver lopen.

Op tijd, vriendelijk en correct.

Nette bezorging!

Snelle bezorging en vriendelijke medewerkers.

Snel, vriendelijk, correct, zonder beschadiging

Zeer vriendelijke sterke mannen. Ik had zware spullen besteld. Vroegen waar ze het mochten neerzetten. Kwamen keurig op tijd en hadden de spullen snel binnen gezet.

Vriendelijke mannen de bezorgers Top

Alleen kon ik voor de eerste levering geen data invullen en kwamen ze op zondag de complementen leveren.. dat had ik liever niet. Op zondag. Dat is een rustdag. Maar nogmaals, dat kon ik niet wijzigen Verdër alles prima

Nette en correcte mensen

De pakketten werden netjes opde mij gevraagde plek gelegd

Snel, op tijd en zonder poespas.

Gewoon wat je mag verwachten, op tijd aanwezig en netjes alles in de hal gezet. Transporteurs waren wel weinig spraakzaam, maargoed, daarvoor zijn ze er ook niet.

Ik had niet verwacht dat er op zondag bezorgd zou worden. Daarom ook de goede beoordeling.

In en in treurig...

Montage service bij Ikea meebesteld, grote order (2 PAX kasten, 3 MALM buro's en nog 3 bedden en 4 andere kasten). Meerdere keren aangegeven dat het een grote order is en de datum ruim 2 wkn vante voren laten vastleggen. Op de dag van montage (10.00u zouden ze starten) gebeurde er niks... Verschillende keren met ikea en uiteindelijk ook met ALert gebeld... "ze kunnen nog komen meneer". Uiteindelijk kwamen ze om 18:30 aanzetten (team van 2) maar dat was natuurlijk nooit meer te doen met 2 man zoveel meubels. Om 21:30u stopte ze en kon ik het uitzoeken.... Ben de dag erna maar zelf in elkaar gaan zetten en ondertussen ZELF bellen met Alert. Want je moet niet denken dat zij jouw gaan bellen natuurlijk. Na heel veel gedoe en heen en weer gebel ben ik zelf maar meubels in elkaar gaan zetten.... uiteindelijk kwam er om 19:00u weer een Team van Alert en die hebben het resterende deel in elkaar gezet. Echter dat team gaf aan dat het vorige team alles verkeerd in elkaar had gezet en schade had veroorzaakt die niet meer te herstellen was. En als je dat dan moet gaan proberen recht te zetten met de Ikea klanten service --> dan moet je een hele grote zijn en eeennnooorrrmm veel geduld en doorzettingsvermogen hebben. Ik heb inmiddels 7u en 43 min aan de lijn gehangen... en nog is het NIET opgelost... en dat allemaal omdat Alert er een zooitje van heeft gemaakt. Nooit, nooit nooit meer meubel montage via Alert NOOIT MEER

Super goed geregeld allemaal

Prima en voorkomend

Prima en voorkomend

Verwarrend

Bezorger zei bij openen van de deur meteen. Zie het nu al dat gaat niet passen naar boven De wedervraag waarom niet. Nou dat matras gaat niet passen. Je moet Ikea maar ballen om evt op te laten halen!!! Nog geen 10 minuten later staat matras keurig op de 1e verdieping Paniek om niks door de bezorger

Levering zoals levering zou moeten zijn!

Eenvoudig op te volgen, heel precies weten wanneer men zal langskomen. Heel vriendelijk personeel!

Doen wat ze beloven

Als klant ben je continu op de hoogte van de status van de levering. Alert Logistiek houdt zich aan hun belofte en levert binnen de door hen aangegeven tijdspanne. Je weet daarnaast precies wanneer ze al in de buurt zijn. Levering gebeurt daarbij heel netjes, medewerkers zijn heel correct en beleefd.

Snelle en goede levering

Zoals de titel al aangeeft was het een snelle en goede levering!

Onvriendelijk

Ze kwamen met z’n 2e aanlopen en kloppen keihard op de deur terwijl de bel het ook doet. Zetten de spullen in de hal een krabbeltje moest ik zetten en ze lopen weer weg en praten tegen elkaar in het Turks/Arabisch.

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam