Alert Logistiek levert met respect voor de spullen en maakt duidelijke afspraken.

Onze ervaring met Alert Logistics was heel prettig. We werden goed op de hoogte gehouden van het proces van leveren. De bezorgers gingen heel behoedzaam te werk. Al met al zijn wr zeer tevreden.

Tv

Prima levering en vroeger geleverd dan veeacht. Klasse

Goede en snelle bezorging!

Correct personeel en afhandeling

Klantgericht vriendelijk

Zeer behulpzaam, meedenkend, vriendelijk.

Mannen waren beleefd

Brutaal en niet meedenkend

Met de leverancier was duidelijk afgesproken dat de koerier de producten naar de derde etage zouden brengen. Helaas deden de twee heren dit niet en kreeg ik enkel een brutale reactie terug. Een van de heren mompelt iets wat ik beter niet kan opschrijven en wanneer ik meneer vraagt dit te herhalen in mij gezicht, blijft meneer stil. Een van de heren ziet dat ik samen met anderen de producten maar zelf naar boven brengt, eenmaal alles uitgeladen zegt hij dat er een foto gemaakt moet worden en hij naar boven moet. Kon meneer dit niet eerder bedenken en dit meteen beneden doen? Alsof Ik hem mijn huis in wil laten na brutale reacties en rollende ogen. Ik ben absoluut niet te spreken over deze koerier.

Heel tevreden

Ik kon precies zien wanneer ze er waren, en de mannen waren zeer behulpzaam! Had me geen betere levering kunnen wensen.

Duidelijk wanneer levering plaatsvind, van te voren gebeld zoals gevraagd. Aardige bezorgers

Volgens afspraak geleverd

Gied

Jammer dat Ikea zich niet aan de afgesproken bezorgperiode houdt, Verder vriendelijke mannen.

Waardeloos

De medewerkers zijn zeer onvoorzichtig met de spullen. Gooien ermee en ook het overige interieur wordt niet gespaard. Ze rijden met de karretjes tegen de deurposten en ze kijken totaal niet uit. Ze spreken geen woord Nederlands. In een woord verschrikkelijk.

Drie man sterk en alles binnen vijf minuten in de garage. Zo netjes!

prima service

chauffeur heel makkelijk te volgen via track & trace. Prima service bij de levering

Prima, netjes

Bezorgd na het afgesproken tijdsblok

Hele middag gewacht en ze kwamen een uur later dan de afgesproken bezorg tijd. Ik snap dat het met deze tijd van het jaar druk is, maar een telefoontje om te laten weten dat ze na de afgesproken bezorgtijd pas komen vind ik dan wel netjes.

Snelle bezorging, mist alleen 1 item!

Ikea bestelling geleverd op adres maar mist 1 item, stond wel op de bon..

Mijn ervaring was niet goed

De was onvriendelijk, en hij wil mij bestelling op straat laten, en ik heb een mailtje van ikea Dat mijn bestelling tot de dorpel van de voordeur afgeleverd. De bezorger zie dat mijn bestelling wil terug brengen of ik moet mijn bestelling op straat vangen, Dat vind ik niet eerlijk. Mijn ervaring was slech deze keer,

Alles netjes in elkaar gezet!

Zeer vriendelijk en correct

Zeer vriendelijk en correct

Goed gegaan

Aardige gasten hebben alles netjes op de plek gezet

Snelle en efficiente levering, vriendelijke medewerkers!

Ik ben blij verrast met de geboden service! Volgens planning ben ik keurig opgebeld en vooral de vriendelijke en vrolijke houding van de 2 heren mag zeker een pluim krijgen! Vooral met alle extra drukte vanwege de lockdown vind ik het bewonderingswaardig dat zo netjes en correct gewerkt wordt! Dankzij jullie kan ik nu zonder zorgen volledig thuiswerken aan mijn niewe bureau. Ontzettend bedankt!

goede levering netjes alles in huis bezorgt door zeer vriendelijke werknemers van Alert

zie text

Top ervaring

Bezorgers waren erg vriendelijk en behulpzaam. De bestelling kwam binnen de afgesproken tijd. Erg tevreden!

Heel fijn

Handige track en trace en aardige bezorgers

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam