Vriendelijke bezorgers maar veel te laat

De bezorgers waren vriendelijk en dachten logisch mee tijdens de bezorging. Ik vond het wel jammer dat ze ver na twee uur kwamen, terwijl ik de bezorging had aangevraagd in het tijdslot tussen 9 en 13 uur. Daarom een 6.

Op tijd geleverd en vriendelijke medewerkers.

Op tijd geleverd en vriendelijke medewerkers

Goed!

Goede ervaring! We hebben lang op onze kast gewacht, maar we werden goed op de hoogte gehouden. We hebben geen moment getwijfeld in dit bedrijf. Een tevreden klant!

Goede weergave wanneer ze bij je komen

Vriendelijk en goede service

Ruim beneden de voorgestelde tijd. Prima!

Aardige lui, wel jammer dat de bestelling niet compleet was. Met name de deurmat die ontbrak.

Goed maar…

Spullen zijn keurig bezorgd. Alleen iets klantvriendelijker zou mogen. Net als een riem, zodat ik niet de hele harige kont hoef te zien van de bezorger.

Tevreden

Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeurs/bezorgers.

Topbedrijf

Alles netjes onbeschadigd geleverd 7 hoog in ons appartement

SNELLE, KEURIGE LEVERING

SNEL EN KEURIG OP TIJD WERD HET MATRAS GELEVERD, BLIJ MET DEZE SERVICE

Zeer goede service.

Zeer goede service, inclusief de levering. Vriendelijke bezorgers. Niks op aan te merken..

vlot, punctueel en vriendelijk!

mooi op tijd, vriendelijke en vlotte bezorging.

Aardige bezorgers.

Ik kon vanaf de ochtend de vrachtwagen volgen met volgorde van klant, wij waren nr 23 en konden exact zien wanneer we aan de beurt waren. Bezorger was vriendelijk en heeft foto van de doos gemaakt zodat ze konden zien dat deze aangekomen en niet beschadigd was.

Goed geregeld

Op tijd, netjes afgeleverd

Geweldige levering

Een onderdeel van Ikea is binnen de afgesproken tijd Keurig geleverd.

Heerlijk op tijd, mee denkend en snel werkend.

Super monteurs! Die alles snel en keurig in elkaar hebben gezet! Echt een aanrader!

Goed, netjes afgeleverd

Ben gewoon tevreden

Goede ervaring.

Nette chauffeurs, alles bezorgd tot in de gang. Beleefde en nette personen. Samen geteld of alles compleet was. Goede communicatie

Supervriendelijk!

Zeer correcte levering. Alles volgens afspraak en in realtime te volgen met tracking. Supervriendelijke en behulpzame bezorger. Kunnen veel andere vervoerfirma’s nog wat van leren

Slecht ongepaste mensen

Mijn ervaring met jullie is heel slecht. De 3 mannen die gisteren bij mij zijn geweest hebben zich heel onredelijk gedragen maakte schunnige opmerkingen die ik niet kon prijs stellen. Keken me aan als of ze me aan het uitkleden waren. Heel eng

Prima ervaring.

Kwamen in het aangegeven tijdvak en vriendelijk te woord gestaan.

uitstekend

beleefde bezorgers track en trace duidelijk 10 minuten voor levering gebeld dat bezorging onderweg is

Vriendelijk

Ze ruilde de kast zo om

Goedendag, Ging wel wat mis zou een omruiling plaats vinden. helaas niet gebeurd. Daarna prima opgelost en zelfde dag nog na geleverd.

Top service.

Hoogoorddreef 145