Snelle levering en top bezorgers!

De producten waren snel in huis, vriendelijke bezorgers die uit zichzelf de bank in de woonkamer hebben geplaatst! Dat is goeie service.

De jongens waren ontzettend vriendelijk en waren enorm behulpzaam

Netjes en op tijd!

Mijn kast werd ruim binnen het tijdvak afgeleverd, en netjes binnen neergezet. Prima zo!

bezorging keurig en op tijd en zeer correcte chauffeurs.

onze woning en de voordeur zijn niet aan de straat. de goederen werden netjes afgeleverd en op de eerste verdieping geplaatst zonder dat wij daarom moesten vragen. compliment!

Zeer vriendelijke en snelle service

Spullen zijn netjes bezorgd en in huis afgeleverd. Binnen het geplande tijdvak.

Niet voorzichtig met spullen, wel vriendelijk

Op zich correct, belden netjes van te voren, kwamen in tijdsbestek dat was aangegeven. Maar er werd in de bestelbus over de (ikea)bestellingen heen gelopen, er werd niet voorzichtig omgegaan met de spullen tijdens het lossen (en je weet: het spul van IKEA is leuk, maar kan niet veel hebben).. dus ook een plank kapot. Dat hadden zij natuurlijk niet gedaan. Nou ja.. er zijn foto's genomen, ik hoop dat het netjes opgelost wordt.

Heel goedeservice

Fantastische service

Goede tijdsaanduiding, levering prima in orde

Prima bezorging, maar incorrect tijdsvak

Nauwkeuriger tijdvak afgeven van te voren. Waren 20 mins eerder dan afgegeven tijdsblok op dag zelf SMS met nauwkeuriger tijdstip zou handiger zijn

Fijn om een gespecificeerde track and trace te ontvangen, zodat ik precies kon zien wanneer de pakketten bezorgd zouden worden. Correcte en behulpzame koeriers!

Vriendelijk en zorgvuldig.

Vriendelijk en zorgvuldig.

Snelle levering, vriendelijke personeel

Bedankt voor de snelle levering. Vriendelijk personeel. Top service!

Zeer vriendelijke bezorger, service tot in huis.

Heldere communicatie

Duidelijkheid, tussen 2 en 6 zou de levering plaats vinden. Dit zou kleiner mogen. Verder niks te nølen.

Extreem slecht

Er is niet aangebeld. Kreeg bij tweede bezorging te horen dat ik niet thuis was.

Snel en efficiënt top

Best Experience!

They were very kind, and put the parcel safely. And they even helped to move my parcels into the door! IKEA paper bag delivered with no damage. These days, some delivery from other company was not satisfied. Sometimes, they just put the parcel to neighbor, but didn't notice me. or just laid the parcel in lobby! But Alert Logistiek is safe and reliable. I want to recommand this company's service!

Goede levering!

Snelle levering!

Super vriendelijke bezorger(s)

Netjes vooraf en op tijd geïnformeerd, zodat de “wachttijd” nuttig besteed kan worden met andere zaken,

Zijn mooi op tijd

Vriendelijke mensen en harde werkers maar daar door misschien een beetje te ruw

Uitstekend!

Op tijd, snelle, vriendelijke en oplettende jongens!

Nette bezorging

Nette bezorging en fijn dat je real-time ziet wanneer ze komen. Erg prettige ervaring

goede en snelle service

goede service en vriendelijke mensen

Snel en netjes

De bezorgers hadden de spullen in no time op zolder! Super fijn!

Snel geleverd en goede service

Ik vond de levering en de chauffeur met zijn bijrijder echt goed. Zij werkten snel maar voorzichtig, echt super.

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam