Niet goed

De bezorger sprak gebrekking nederlands. De bank die mee moest kreeg hij niet naar buiten.

Zeer slechte ervaring en nooit meer

Betaal ik voor bezorging bij Ikea en geef aan dat het twee trappen omhoog moet omdat ik een beperkte vader heb en zelf een vrouw ben. Ondanks mele malen gevraagd te hebben hebben zij me niet verder geholpen en alles voor de deur gedumpt. Ikea gebeld en zij vonden het ook heel vreemd terwijl er duideliik genoteerd staat dat het trappen omhoog moest, anders zou ik niet kiezen voor thuisbezorging als ik het toch allemaal zelf moet doen he. Heb ook geen handtekening of dergelijke gezet en hier gaat zeker werk van gemaakt worden. Absurt

Alles was snel , duidelijk en naar tevredenheid

Voortreffelijk

Pakketten zijn op de juiste dag geleverd. Bezorgers waren heel vriendelijk.

Uitstekend en vriendelijk

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de route van de chauffeur dus je kunt goed zien wanneer hij voor deur staat. De producten worden netjes neergezet door een vriendelijke bezorger. Top geregeld!

Niks te klagen

Alles was snel in huis, keurig binnengezet door 3 mannen.

snel en adequaat

Op tijd, snel en vriendelijk.

Nette en snelle bezorging

Aardige bezorgers, kwamen op tijd en brachten de spullen netjes naar boven.

Top.

Nette levering

De producten worden netjes geleverd. De bezorgers zijn vriendelijk en behulpzaam.

Slechte levering

De levering was een ramp. We zouden 1 uur van tevoren gebeld worden, omdat we nog niet in dit huis wonen. Omdat de track en tracé link het niet deed heb ik gebeld om te vragen of ze al wat wisten omtrent de bezorging. Mevrouw antwoordde dat ze er binnen 10 minuten zouden zijn. Ah fijn, dat redden wij natuurlijk niet, daarom zouden we een uur van tevoren gebeld worden. Geen probleem zei mevrouw ze wachten wel. Ah fijn 10 minuten later belt de bezorger in gebrekkig Nederlands. Waar hij moet zijn hij weet het allemaal niet meer en ik moest maar opschieten. Dit heb ik 5x moeten aanhoren ookal gaf ik aan dat we niet zijn gebeld en er daarom niet waren op tijd. Deel 2 moet nog gebracht worden en ik hoop oprecht dat dat beter gaat, want zo zal ik niet weer wat bestellen.

Fijne service dankzij voldoende informatie.

Vond het fijn om steeds een mail te ontvangen met de status van mijn bestelling (naast de track en trace code). Werd goed op de hoogte gehouden en dat was ontzettend prettig. Graag zo houden!

Matig

Tussen 14.00 en 22.00 worden uw spullen geleverd. Tijdspanne is belachelijk lang. Ik zou graag mijn uurloon bij u willen indienen en uitbetaald zien

Prima op tijd, maar geen melding vooraf

Ondanks de melding dat je vooraf gewaarschuwd zou worden, geen bericht, maar plotseling voor de deur. Niemand thuis! Een verontwaardigd telefoontje, en uiteindelijk niet op de eerste etage geleverd. "Wij zijn IKEA niet!". Wel netjes binnen gebracht

Dozen netjes naar boven gebracht en er werd meegedacht toen het volume van de dozen te groot bleek voor de gang.

Delivered before time.

All went well and as expected. Highly recommended.

Snel en vriendelijk

Ik hoefde zelf niks te doen behalve de deur te openen. Aardige en leuke mensen, ze maakten mijn dag goed eerlijk gezegd!

zeer netjes geholpen

Aardige heren hebben mijn spullen netjes aangegeven en zware dingen gelijk op een veilige plek neerget in mijn hal.

Netjes op tijd en zeer vriendelijk benaderd een aanrader

Good experience but tracking could be better

The tracking site isn't the most intuitive as it is difficult to understand when exactly can one expect the delivery.

Mijn bestelling is goed geleverd.

Men kwam op de afgesproken tijd en men heeft mijn bestelling in de ruimte gezet waar het moest komen.

Snelle en goeie service

Nadat de opdracht was gegund, werd ik continu en accuraat op de hoogte gehouden van de levering. Daarnaast levering tot over de drempels met in acht name van de huidige regels.

Onduidelijke leveringsvoorwaarden en geen inzicht in moment van levering

Bij IKEA bestelling aangegeven dat de bestelling 2 verdiepingen omhoog geleverd moest worden, maar Alert hanteert alleen levering over de drempel. Ook is niet 30 minuten voor aankomst gebeld.

Levering prima maar tijdsindicatie slecht

De levering zelf heel netjes en aardige mannen. Tijdvak veranderde niet en toen navraag gedaan tussen 21-22 uur. Wij eten besteld want we hadden nog tijd genoeg. Kijk ik nog een keer op de track & trace staat er in 1x u bent de volgende stop. Maar we moesten nog naar ons nieuwe huis en het eten was onderweg. Dit maar snel zelf opgehaald en met gierende banden naar ons nieuwe huis 2km verderop. Gelukkig waren we nog op tijd maar als ik niet gekeken had…

duidelijk

Goed te volgen en daardoor hoef je niet lang thuis te wachten

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam