Levering een dag te laat

De levering was zondag gepland, en maandag pakket geleverd. Van wie dit de schuld was weet ik niet. Leverancier heeft niet in detail laten weten wanneer er geleverd word. Er stond op de track and trace tussen 14.00 en 22.00. Ze hebben geen specifieker slot gegeven, of hebben geen half uur vooraf gebeld. Jongens hebben de kast vlot geleverd.

Snel, vlot en overzichtelijk

Het bijhouden waar je in de rij bent van de aflevering helpt enorm om de verwachting wanneer het product wordt geleverd, te managen. Aflevering ging vlekkeloos en vrolijk. 10 punten!

De heren hebben netjes de bestelling tot aan de deur gebracht. Heel vriendelijk en professioneel

Zeer positief

Behulpzame vriendelijke bezorgers

Duidelijke informatie, tijdige levering

Als hiervoor geschreven

Track&Trace works very well and it is nice to have items delivered so fast

It is really nice to have a delivery option on the next date I placed the order. Availability and track&trace is very good. One thing could be improved: If you are living in a house, delivery crew won't take articles to upstairs but if you are living in an apartment they took it to upstairs till 3rd floor. I would like to have the same thing for houses. If I am living in the house with 3rd floor, it should be also carry to upstairs.

Levering niet compleet

2 Vriendelijke bezorgers, maar ik had 4 stoelen en 2 setjes viltstroken/doppen moeten ontvangen. De 4 stoelen werden compleet afgeleverd, de 2 setjes had men niet bij zich, zouden wel in een andere route zitten misschien maar we maken er melding van hoor, ik vermoed dus dat ik er niets meer van hoor. Volgens de track& trace is compleet afgeleverd maar dat is dus niet zo. Ikea gebeld, maar wat een drama is dat zeg… Jammer dus dat de vervoerder niet controleert op volledigheid.

Alles in goede staat en op tijd geleverd.

Alles was in orde. Dit is mijn tweede bestelling bij Ikea en uw bedrijf heeft de producten de vorige keer ook geleverd, dus ik kende het systeem. De track en trace informatie was makkelijk te volgen.

Vlotte levering, bezorgers mogen vriendelijker zijn

De bezorgers waren keurig op tijd, leverden alles netjes af en maakten foto's van de bezorging. De communicatie was wat lastiger omdat ze gebrekkig Nederlands spraken.

Hele vriendelijke en behulpzame heren

Ik had een bestelling bij Ikea geplaatst. Ik ben netjes op tijd op de hoogte gebracht en kon via de tracking precies zien waar de bezorgers zich bevonden. Ik woon op de twaalfde en alle grote pakketten waren zo binnen. De heren waren zelfs zo vriendelijk om de pakketten in mijn gaan te zetten. Erg tevreden!

Nice service!

The delivery was fast and the tracking system is very handy.

Nette afhandeling. Keurig op tijd.

Vriendelijke bezorger

Vriendelijke bezorger, belde van te voren dat hij eraan kwam. Snelle levering

Snel

Ze waren er op tijd. Fijn dat ik kon zien op welk nummer ik stond.

Keurig spullen geleverd en binnen gezet

Prima bezorging alleen niet 30 min van tevoren gebeld.

Prima nette bezorging. Alleen geen belletje 30 min van tevoren gehad waardoor ik wakker werd gemaakt door de voordeurbel.

vakmensen vriendelijk en behulpzaam

Er wordt aan de afspraak gehouden, mensen zijn vriendelijke en behulpzame vakmensen

volgens afspraak

netjes afgeleverd binnen de tijdspanne zoals gemeld.

goed gedaan.

prettig

Nauwekeurige en nette levering

Behulpzame en vriendelijke bezorgers. De spullen werden netjes en nauwkeurig afgeleverd.

Netjes en op tijd!

Komen de afspraken na en bezorgen zelfs tot in je woning! Top service!

harde werkers

goed werk van deze mensen die hard moeten sappelen voor hun geld! Top.

Zeer Goed

De mensen waren zeer snelle en kundige mensen. Mijn kast werd netjes opgebouwd en neergezet. Alle inpak materialen werden zeer ingepakt en meegenomen.

Goede chauffeur!

Toegebrachte schade goed afgehandeld

Tijdens bezorging werd per ongeluk schade toegebracht aan ons gebouw. Het heeft even wat tijd gekost, maar uiteindelijk prima opgelost en schade vergoed; pluim voor Henk!

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam