Perfect geregeld

Zoals afgesproken even gebeld, keurig op tijd, en erg beleefde jongens. Netjes in de gang gezet.

Prima ervaring mee Top jongens in de uitvoering

Als boven

Onduidelijk

Heel vervelend dat er geen dagdeel aangegeven kan worden. We zoude een half uur van te voren geïnformeerd worden vis sms of telefoon wat niet is gebeurd. En ze deden moeilijk om de oude koelkast mee terug te nemen. Uit eindelijk wel toen wij de chat van jullie klantenservice lieten zien.

Slechte communicatie

Gevraagd een uur van te voren te bellen…., is niet gebeurd. De rest spullen afvoeren……, niet gebeurd, was wel beloofd door Ikea Moet ik Ikea bellen om een afspraak te maken, duurt een half uur voordat er ook maar iets geregeld wordt. Tot mijn verbazing een bevestiging waarop staat dat ALERT het vandaag op komt halen. Gisteren was ALERT hier had het dus gewoon mee kunnen nemen. Het is geld en tijd verspilling en voor ons ergernis en tijd verspilling. In één woord BELACHELIJK!!!!!

Careless delivery

The persons making the delivery were in a rush which resulted in damages to my floor and wall with the trolley used to bring the items into my apartment.

• Would you recommend us? No

geweldig

Wonen op 3 hoog alles keurig in de gang afgeleverd! top

Netjes afgeleverd

Vriendelijke monteurs; netjes gewerkt.

T.V. tafel goed afgeleverd. Netjes in elkaar gezet en op plaats neergezet. Karton meteen meegenomen.

perfect

keurig op tijd afgeleverd en netjes een belletje voor die tijd, soms 10 min van te voren. Heel goed geregeld, maar ook de mails die van te voren worden aangestuurd naar de levering toe. Je weet hierdoor waar je aan toe bent.

Top bedrijf en service

Goed te volgen snel top geleverd

Ik stond vast in de file, heb even gebeld en ze hebben het heel netjes opgelost! Enig nadeel bezorgtijd is niet echt duidelijk, maar ze bellen wel half uur van tevoren.

Op tijd en netjes

Ik was verbaasd dat ze zo vroeg waren! De beide heren hebben de door mij bestelde spullen netjes afgeleverd en zelfs het meest zware in de betreffende kamer gezet. Fijn dat ze hierover meedachten.

Tevreden

Bezorging was compleet en op het afgesproken tijdstip! Fijn, bedankt!

Kan stukken beter.

Aflevering zou tussen 1600 en 2200 uur zijn. Uiteindelijk spullen om 0004 uur afgeleverd. Geen telefoontje, helemaal niets. Om 2324 uur belde chauffeur dat hij eraan kwam. Eigenlijk niet normaal.

Netjes afgeleverd

Keurig alles binnengezet, binnen de afgesproken tijd

De ochtend besteld en in de avond al in huis. Netjes tot over de drempel afgeleverd.

Super fijn en behulpzaam

Mijn Ikea bestelling super netjes binnengebracht . Dit hoefde niet maar deden ze zonder enige moeite Nette mannen en bij het bezorgen van te voren even gebeld dat ze eraan kwamen

Tijdige Telef melding van tijdstip aflevering ! Monteurs hebben keurig en rustig mijn aankoop geplaatst. Het was wel een latertje voor ze, maar dit kwam voor hen gewoon goed uit, en voor mij uiteraard ook geen probleem !! Super!

Na slechte reviews te hebben gelezen was ik bang dat het niet goed zou gaan. Maar de bezorgers waren netjes op tijd en hebben geholpen met alles naar boven te brengen. Vriendelijk en klantgericht!

Quick delivery

Delivery was quick, with no issues at all.

Op tijd geleverd

Gewoon slecht

Ten eerste zijn er spullen afgeleverd die niet van mij waren, en de bank die ik wel moest krijgen zat er niet bij en ten 2e de bezorgers liepen alleen maar te klagen en dat het helemaal naar boven gebracht moest worden Ik had 1 bank besteld en kreeg 2 verkeerde banken geleverd. Fijn dat de bezorger goed op de pakbon heeft gekeken maar niet heus

Dramatisch

Bezorgers spreken geen Nederlands en nauwelijks Engels, communiceren is moeilijk. Op mijn verzoek de spullen tot in mijn voordeur te leveren, op de eerste etage zoals ook aangegeven bij de bestelling van leverancier Ikea, werd aangegeven dat dit niet werd gedaan. Zonder overleg werden de spullen in de algemene ruimte gedumpt. Op mijn aangegeven dat dit niet kan werd alles zonder overleg weer ingeladen. Om er voor te zorgen dat de spullen toch geleverd werden heb ik de spullen alsnog in de hal laten zetten. Zonder mijn handtekening te vragen of zich te melden zijn ze vertrokken. Een zeer klantonvriendelijk houding.

Ruim plannen en nog niet optijd komen

Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Echter stond de bezorging van onze materialen gepland binnen het tijdvak van 16:00 - 22:00 uur. Dit is een behoorlijk ruim tijdvak waar best wat te plannen is. Helaas kwam de levering pas rond 22:30 uur. Erg verveld om zo lang te moeten wachten, eerder thuis te moeten komen en vervolgens niet naar bed te kunnen. Wellicht een punt van feedback dat jullie beter plannen en een realistische tijd doorgeven.

Keurig!

Meubels keurig op tijd geleverd en ook nog naar de eerste verdieping gebracht terwijl dat volgens mij niet eens hoefde. Nette chauffeurs. Klantvriendelijk.

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam