Super aardige medewerkers die keihard werken.

Zeer klantvriendelijk

Nette aflevering goede communicatie

Chauffeur en bijrijder waren keurig op tijd en belden van te voren. Op verzoek ook nog product op de juiste plek gezet.

Goed mooi

Keurig gemonteerd en netjes op tijd en vriendelijk

Super behulpzaam en aardig!

Snel, op tijd, vriendelijk, behulpzaam

10 minuten van tevoren telefoontje gekregen met de mededeling dat ze eraan kwamen.

Top! De beste!

Zeer vriendelijke behulpzame mannen! Zo moesten ze bij alle koeriersdiensten zijn. Het zou veel minder frustratie teweeg brengen bij vele mensen.

Ze hebben het helemaal binnen gezet dat vonden wij hartstikke aardig van hun

Ze hebben het helemaal binnen gezet voor ons

Alles is goed gegaan.

Wat fijn dat bestelling tot kamer naar keuze netjes word bezorgd.

Uitstekend service vooraf netjes gebeld voor levering

Heel vriendelijke club. Bellen zelfs vlak voor de tijd dat ze pakket komen bezorgen. Zeldzaam!

Geweldig!

Behulpzame, super aardige verhuizers. Geen moeite was hen te veel. Met grote zorg gingen zij om met de te verhuizen spullen. Ik ben super tevreden en zou eigenlijk een 10 willen geven.

Goede communicatie!

vriendelijk service en binnen de tijdstip

netjes op tijd bezorg en behulpzaam goede sevice van deze mannen.

De montage ploeg werkte snel en netjes

Super!!

Heel erg fijn om de chauffeur te kunnen volgen! Keurig op tijd en een bijzonder nette en aardige chauffeur!!

Spullen werden gebracht tot aan de zolderkamer

Ik ben tevreden. Spullen werden gebracht tot de zolderkamer. Maar de spullen werden niet rustig en zorgvuldig daar gebracht. Regelmatig stoten en botsen tegen de muren.

Uitstekend zegd meer dan genoeg, netjes en keurig verzorgd

Erg goed & duidelijk

Ik vond het heel fijn dat de track & trace nauwkeurig was en het bellen voordat zo komen is geweldig.

uiterst tevreden

Het transport was binnen de afgesproken tijdsbalk en in het bijzonder de correctheid/enthousiasme van de bezorgers. Prima!

“Logistiek” een puntje op de I, TOP!

Alles op afspraak zoals afgesproken. Betrouwbaar en correct, de klant is koning. Top

Mubel

M

Uitstekend gemonteerd

De beste man heeft alles in z'n uppie gemonteerd. Het zat perfect

De bezorgers waren vriendelijk en hebben alles snel naar boven gebracht. Het enige minpunt vond ik dat er zelfs op de dag van bezorging geen specifiekere tijd dan tussen 9-16 gegeven kon worden. De chauffeur belde wel 10 minuten voor dat hij er was, dat was fijn maar als je studentenkamer twee uur reizen is zou een specifiekere tijd zeker handig zijn.

Fijne service + bezorging

Het is ideaal dat je de busjes kunt volgen tot ze in de buurt zijn. Ze hebben de nieuwe koelkast zonder mopperen op de vierde verdieping en ze hebben hem ook nog eens in de keuken bezorgd. Topservice!

Great delivery

Everything went smoothly. Kind staff. Good work