Netjes op tijd en goed op de hoogte gehouden

Netjes op tijd en goed op de hoogte gehouden

Vriendelijke mannen kwamen ikeA kast brengen, netjes neergezet in de gang! Prima service

Prima bezorgd!

De spullen zijn prima bezorgd, keurig afgeleverd door twee vriendelijke mannen.

Vriendelijk

Vriendelijk afgeleverd

Late bezorging en dan heel lang aanbellen! Onnodig

Zie boven

Alles is keurig in elkaar gezet. En alles weer netjes opgeruimd achter gelaten

Geweldig goed

Zeer nette gemotiveerde vriendelijke mannen die netjes werken

Geen 5, maar 7 sterren!

Toppers van Haarlem transport netjes alle spullen tot in de woning neergezet. Super vriendelijk en behulpzaam! Geen 5, maar 7 sterren van mij!

Goede bezorging maar bezorgers minder vriendelijk

De bezorging was super, alles werd goed neergezet in huis en dat ging ook snel. Alleen waren de bezorgers niet erg vriendelijk. Er kon netaan een goedenavond vanaf en ze keken mij niet aan.

Goed op tijd, aardige bezorger. Goederen in orde

Prima, kwam wel wat gejaagd over en dat is geen wonder als ik lees hoe bezorgers onder druk staan. Kijk als werkgever hoe de werkdruk goed kan worden gemanaged.

Goede communicatie over de bezorgtijd.

Vriendelijk, efficiënt.

Super snel en vriendelijk

Vriendelijke bezorgers die goed werk deden.

Prima aflevering

Levering ook goed te volgen via internet.

Behulpzame mannen, Goed

Vriendelijke lui en snel gepiept

Ervaren kastbouwers. Vriendelijk en behulpzaam

It was okay but could have been better

Delivery guy did deliver it to door step but could have moved little inside door. I am not saying to move in room but just inside door so at least I can close door. As some items were heavy, it was bit difficult for me to get it inside even before I can close door.

Correcte tijdsaanduiding van levering en ook nagekomen

Keurig geleverd op de tijd die aangegeven was. Netjes binnengebracht , beleefde mensen .

Goede ervaringen

De monteurs waren netjes Hebben goed werk geleverd Dikke 10

Aardige chauffeurs

Perfecte levering

Prima en vriendelijke chauffeur

Het kwam iets eerder dan afgesproken. Maar geen probleem en de spullen zijn netjes binnengezet

Na telefonisch contact: zeer botte behandeling/antwoord

Via I-Bood een Amerikaanse ijskast besteld. Wij kregen een e-mail dat de ijskast op (een) donderdag zou worden geleverd. Op donderdagen zijn wij echter nooit thuis. ik heb daarom contact opgenomen (telefonisch) met Alert Logistiek en aangegeven dat donderdagen niet mogelijk zijn/waren voor ons. Medewerker aan telefoon: "Jammer dan, wij leveren in uw streek/omgeving alleen op donderdagen". Dus daar moesten we het maar mee doen. Klacht gestuurd naar klantenservice van i-Bood: geen enkele, maar dan ook geen enkele reactie. Dus voor mij/ons geen I-Bood en zeker geen Alert Logistiek meer.....

alles goed en professioneel

Prima levering, tijdsindicatie kan beter

De levering was prima geregeld. Chauffeur was netjes, snel en beleefd. Echter kreeg ik pas een uur tevoren bericht in welk tijdsvak het pakket geleverd werd. Van andere bedrijven ben ik gewend dat ik dit ruim een dag tevoren al weet zodat ik met mjin dagindeling hier rekening mee kan houden. Nu moest ik heel lang de gehele dag reserveren omdat er geleverd zou worden tussen 09.00-16.00 uur.

Snel en vriendelijk

Bezorging verliep snel en de bezorgers waren vriendelijk. Het tracking systeem is ook duidelijk, je kan goed zien wanneer je ze kunt verwachten.

Snel zorgvuldig

Alles geleverd zoals afgesproken , wat wil je nog meer .

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam