Snel en mooi resultaat

Kast stond vrij snel in elkaar en alle rotzooi was opgeruimd

goede service

vriendelijke heren

Nette bezorging maar slechte tijdsindicatie

Het pakket werd netjes geleverd en mooi in huis getild. Helaas was de tijdsindicatie wel heel slecht (1,5 uur te vroeg) en werd deze niet tussentijds geüpdatet.

Prettig geholpen en goede informatie gekregen

Prettig geholpen en goede informatie gekregen

Ervaren mensen

Ze weten waar ze mee bezig zijn. De communicatie is een beetje een ding. Ze spreken nauwelijks Nederlands. Maaar we zijn er wel uitgekomen hoor.

superduidelijk en makkelijk

netjes optijd

Slecht

Jullie hebben je niet aan de afgesproken tijd gehouden terwijl ik zowel van jullie als van ikea de bevestiging heb gekregen van de dag en tijd. Vervolgens was 1 van de 2 bezorgers enorm bot en onvriendelijk, de andere overigens wel erg behulpzaam. Nu weet ik niet waar het fout is gegaan, gezien ik van beide leverende partijen een bevestiging heb gekregen dat het morgen geleverd zou worden. Echter is dat niet mijn probleem en dat is nu wel mijn probleem geworden

SLECHT EN INCOMPLEET

Bezorger kwam om 11:15 PM terwijl de bezorging om tussen 15:00-19:00 zou plaatsvinden. Geen telefoon of mail met uitleg waarom er een vertraging is. Verder was de bestelling incompleet terwijl ik het aangaf werd mij verteld dat het wel compleet is

Uitstekend geholpen

Ik ben goed geholpen

Zeer hulpvaardig en netjes afgeleverd.

Keurig op tijd bezorgd. En met de uitleg die bij de billy kasten zaten heb ik met mijn 78 jaar het makkelijk alleen in elkaar kunnen zetten. Dus jong En oud, het is appeltje eitje.

Alles netjes naar binnen gebracht

Super goede service . Netjes op tijd geleverd en naar binnen gebracht. Goede service

Onpersoonlijk

Wat ons het meeste dwars zit is dat de bezirger namens mijn vrouw getekent heeft. De handtekening voor akkoord is niet van mijn vrouw. Zeer slecht want als er iets niet klopt lijkt het alsof mijn vrouw voor akkoord getekend heeft. Om die reden zou ik bijna niet meer willen laten bezorgen via jullie. Mvg

Erg goed

Soepel en snel geleverd

Leuke jongens, goede ervaring!

Snelle goede bezorging

De bestelling was snel en op tijd. Vriendelijke bezorgers.

Snel en super vriendelijk

Perfecte mannen met een.prima arbeidsethos. Prima 2 kasten in iets meer dan 2 uur neergezet ZEER TEVREDEN

Nette en vriendelijke bezorging

Mijn ervaring was goed.

Netjes en zorgvuldig

Brengen het netjes op de plaats waar het wenselijk was.

De mannen waren ontzettend vriendelijk!

Stipt op tijd en zeer vriendelijk

Ik was zeer aangenaam verrast van de vriendelijke leveraciers! top!

Duidelijke communicatie en nette levering

Track and trace werkte handig en was correct. Zware spullen met beleid en vriendelijk in huis gezet.

Snel, correct, efficient en ingetogen vriendelijk.

Voor ik het wist lagen de pakketten netjes opgestapeld op de plek die ik voor ogen had en die de vriendelijke, rustige en voorkomende jongemannen direct begrepen hadden. Ze werkte met een rustige doch vlotte efficiënte werkwijze samen en voor ik het wist waren ze klaar en vertrokken ze op dezelfde kalme snelle wijze als dat ze gekomen waren...een soort ninja's der bezorgers!

Super and Fast Service

Very professional - done is 4-5 hours for 4 big PAX cupboards and Shoe Rack, Very friendly and nice people.

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam