Keurig en netjes

Alles was keurig en netjes bezorgd. Ik ben van te voren gebeld dat de bezorger zal aankomen.

Op tijd en behulpzaam

Via de app was goed te volgen wanneer de levering zou komen. De heren van de bezorging waren vriendelijk en heel behlpzaam.

Melding bij track en trace

melding maken van u bent de eerst volgende stop, vervolgens is dat pas 1,5 uur later

Keurige levering

Netjes binnen afgesproken tijd en alles keurig naar binnen gebracht. Zeer vriendelijke bezorgers

Vervoer en informatievoorziening is prima geregeld.

Informatievoorziening is heel goed, je kunt volgen wanneer je aan de beurt bent. De 2 bezorgers hebben zorgvuldig het zeer grote artikel (Amerikaanse koelkast) naar binnen gebracht en op hun plek gezet.

Aardige mensen

Fijne mensen. Al hadden ze eerst verkeerde dozen neergezet. Kwamen ze zelf vrij snel achter. Maar ze bleven positief. Zou ik niet zijn als je ik nog 5 zware dozen moest tillen :)

Helemaal GEWELDIG

heel aardige vriendelijke kundige medewerkers hebben de kastjes in rap tempo in elkaar gezet

Top service!

Ik had via iBood een Amerikaanse koelkast gekocht. De bezorgvoorwaarden leken redelijk streng: er zou niet verder dan over de drempel bezorgd worden, bij niet thuis wordt hij niet nog een keer aangeboden, dus ik had bijna van de bestelling afgezien, maar de bezorgers waren erg vriendelijk en vroegen waar ze de koelkast neer konden zetten. Ik heb een erg kleine hak waar de koelkast maar net doorheen paste en als ik dat alleen had moeten doen, dan had het me veel meer moeite gekost. Al met al heb ik dus een goede ervaring met dit bedrijf!

Keurig op tijd, vriendelijk.

Er werd op tijd geleverd door vriendelijke bezorgers. Jammer alleen dat het beloofde sms-je een half uur voor levering niet plaats heeft gevonden.

Stipt op tijd !

Keurig rekening gehouden met het moment en tijdstip van de levering !!

super service

De heren hebben het transport keurig netjes uitgevoerd, helaas hadden we een klein oponthoud. Ik had namelijk aangegeven om 20min voor vertrek een belletje te geven zodat ik naar het leveradres kon gaan, maar de heren hadden dit niet gezien en de track and trace was niet accuraat. Echter waren de heren flexibel en hebben ze een kwartier voor de gewacht.

Goed aangegeven wanneer het geleverd gaat worden. Ruim op tijd op Vriendelijke chauffeurs Gaan voorzichtig met de spullen om

Op tijd, goede service

De jongens hebben goed hun taak verricht

De kasten Zijn goed afgeleverd

I got my stuff 45 minutes later than promised

The products were delivered in good condition. The online GPS tracking wasn't accurate. The delivery was promised between 6pm and 9pm, but arrived at 945.

Zeer tevreden met levering

Zeer positieve ervaring, fijne en nauwkeurige informatie betreffende tijdstip van levering. Zeer snel en vakkundig uitladen tot in de hal!

Redelijk

De 5deurskadt zeergoed neergezet. Alleen de handgrepen ontbraken daar is over gebeld maar tot op heden nog niet er op gezet. Het bureau daarbij wat ik later zag was niet goed gemonteerd. Dr laatjes sloten niet en de schroeven aan de buitenkant hoorde daar niet te zitten. Heb al kontact gezocht en heb ik het bureau nieuw gekregen.

Smooth and perfect!

Very good, quick, kind and efficient.

Correcte mail van wanneer ze komen en ze bellende 10 min. Van te voren op dat ze eraan komen. Ze hebben de pakken netjes neer gelegd

Prima service en up 2 date info van mijn bestelling

Keurig onbeschadigd afgeleverd !!

Fijn!

Een dag van te voren kreeg ik een tijdsindicatie en op de dag werden wij gebeld toen ze onderweg waren. De bezorgers waren erg vriendelijk. Wij wonen in een maisonnette woning zonder lift en ondanks dat wij een hoop (zware) spullen hadden, werd alles netjes naar boven gebracht. Ze gingen voorzichtig om met onze spullen en hebben de spullen met zorg in onze woonkamer neergelegd. Wij vonden het een fijne ervaring!

Prima.

De pakketten werden op tijd en netjes bezorgd.

Prima! Heel soepel verlopen

Ik ben heel goed op de hoogte gehouden over het tijdstip van levering.

Zeer tevreden! Bankstel is keurig afgeleverd.

Prima bezorging

Op de dag zelf krijg je een bericht wanneer je bestelling met de chauffeur mee is. Je krijgt te zien online hoeveel stops de chauffeur nog moet maken voor jouw levering. Dat is fijn, want anders zit je een halve dag te wachten op je levering. Bezorgers belde van te voren nog eventjes. Netjes. Prima levering.

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam