Chapeau

Kan niet beter, levering op tijd en zeer behulpzaam

Geweldig vriendelijke bezorgers

Snel en ondanks die vreselijke corona zo vriendelijk en zeer professioneel dikke pluim

Redelijk goed

Als men een foto maakt van de doos laten ze dan een foto maken van het beschadigde deel

TOP

De levering was binnen de aangegeven tijd geleverd. De twee vriendelijke medewerkers hebben alles netjes in de gang gezet en vervolgens een foto genomen, zodat zij kunnen aantonen dat alles zonder schade is afgeleverd. Dus TOP gedaan.

Toppers

Nette medewerkers, keurig op tijd

Het aflevertijdstip was via de track en trace heel goed aangegeven. De medewerkers waren kundig en hebben netjes de spullen op 1 hoog afgeleverd.

Wat je hoopt of verwacht. Bezorgen op afgesproken tijdstip

Aardige bezorger, mooi op tijd

Artikelen worden netjes afgeleverd

Goede ervaring met Alert. Minpunt is dat er geen tijdslot wordt gegeven waardoor je thuis moet zijn van 09:00-20:00 uur wat vaak moeilijk/niet te regelen is.

Perfecte aflevering en op de afgesproken tijd.

Nette bezorgers die de door ons gekochte spullen op de gewenste plek hebben neergezet,

Op tijd en vriendelijk

Ik kon makkelijk inzien wanneer de levering zou plaatsvinden, de levering gebeurde binnen het vooraf gemelde tijdblok en de bezorgers gingen netjes met de spullen om en waren vriendelijk.

Heel slecht

Wij krijgen bericht dat tussen 14.00 en 20.00 uur de kast word geleverd. Wij wonen daar nog niet dus vrij genomen parkeergeld dus van ons uit alles goed geregeld. Telkens als ik op app keek was ik de eerst volgende. Om 8 uur nog niemand even contact opgenomen duurt niet lang meer zijn bij u in Tilburg. Om 22 uur zonder enige bericht wordt ik gebeld dat ze mijn adres niet kunnen vinden. Bel de klanten bij vertraging zodat we weten waar die aan toe zijn.

Bezorger wil niks doen

Op de factuur van mijn koelkast stond dat deze tot over de drempel bezorgt zou worden. Vervolgens komen er 2 bezorgers die amper nederlands spreken naar buiten, na letterlijk 20 minuten discussie te voeren of de koelkast over de drempel (10cm) kon gingen ze dan eindelijk bezig met afleveren. Gooi aub je salarissen omhoog en zorg dat je jongens ook willen werken.

Goed te volgen snelle levering

Goed te volgen, snel, vriendelijk. Positieve ervaring

The guys were kind

The assembly guys were kind

Vriendelijk en goed afgeleverd vlgs afspraak

De levering ging goed alleen waren ze erg laat. Jammer dat zij dat niet even hebben gemeld aan mij dan weet ik waar ik aan toe ben.

Bedrijf slecht, bezorgers perfect!

Tot 3 keer een bezorging in gang proberen te zetten. De eerste keer de lading niet mee genomen van Ikea. De 2e keer zelf de bezorging vervroegd. Eindelijk de 3e keer bezorgd!

Goede service, duidelijke afspraken

Bezorgers waren heel behulpzaam.

Inzet was goed

Ik had het idee, dat het in elkaar zetten van het bed onder tijds druk stond, bed was eerst niet mooi uitgevoerd, later was het beter.

Super vriendelijk en keurig personeel

Erg blij met de service! Het is super mooi in elkaar gezet! Erg kundig en goeie tips gehad. Ben er erg blij mee! En het personeel was ook super vriendelijk en vrolijk :) Zo begint je dag natuurlijk helemaal top’

Vriendelijk, snel

X

slecht

ze kwamen bij ons zonder gereedschap

Top levering

De 2 jongens top kerels.

Helemaal top.

Waren echt super aardige mannen! Ze kwamen op tijd, belde mij van tevoren dat ze er al waren en hebben mijn matras door het hele gebouw gesleept om voor mijn studio af te leveren. Ze hadden al aangegeven dat ze normaal gesproken alles bij de lift neerzetten, dus echt heel blij mee! Scheelde mij enorm veel gesjouw en niks beschadigd hahaha. Dank jullie wel!

Netjes afgeleverd

Bezorging zelf was prima. Algemeen, het tijdvak waarin de bezorging waarshijnlijk gaat plaatsvinden is erg laat beschikbaar en erg ruim tussen 09.00uur en 22.00 uur. Dit zou zeker wat aangescherpt kunnen worden, zoals ook andere bezorgdiensten dit doen. (bv. tussen 13.30 uur en 15.30 uur) zodat de ontvanger niet de de gehele dag moet afwachten waneer de levering plaatsvind.

De bezorgers hebben mij geholpen met het naar boven brengen van de matras. Veel dank!

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam