De 2 vriendelijke heren werkten snel en netjes

Ze waren ruim op tijd, behulpzaam toen ik zelf de pakketten van de een naar de andere kamer wilde sjouwen (‘nee mevrouw, aub dat hoeft echt niet’), gaven een tijdsindicatie, en dat klopte precies, namen de grote kartonnen dozen mee. Wat restte was een heerlijk bed voor mijn zoon. Professioneel, vlot, vriendelijk en het slaapt heerlijk. Dankuwel.

Aardige chauffeur en mooi op tijd

Heel fijn dat de live locatie van de chauffeur wordt weergegeven.

Bezorging goed te volgen met track and trace. Gaan zorgvuldig met de spullen om.

Zeer goede service en leuke app

Service was prima en tijdsvoorspelling was goed. Via de trace mogelijkheid kan je zien waar de vracht zich bevindt en hoeveel stops er nog gemaakt gaan worden. Helaas is deze niet altijd up-to-date, vandaar 1 ster minder

perfect

alles ging naar goed geieeindigd alles ging perfect van bestellen tot klantenservice

Super snel

Waren er voor de eerste tijdslot top

Alleen zou het wel handig zijn als de medewerkers nederlands zouden spreken , dit was met deze mannen wel een dingetje

Op tijd geleverd!

Prima, pakket te volgen en kwam netjes aan!

Moeizaam...

Tot twee keer toe werden artikelen niet in elkaar gezet, waar wel voor is betaald. Klant zit dagen met dozen in huis. Van het kastje naar de muur en terug. Zelfs als de leidinggevende zegt dat het geregeld wordt, gebeurt het niet. En wij als stichting hebben zeer veel afgenomen bij deze firma. Dan zou je een beetje coulance wel verwachten.Waardeloos en klantonvriendelijk. Geldt zeker niet voor alle monteurs, gelukkig voor Alert...

vriendelijke mannen en keurig op de plaats gezet

Perfect gewoon!!

Geweldige service

Vlugge levering Vriendelijke chauffeur Duidelijke en stipte trac en trace

Vriendelijke en sterke bezorgers

Vriendelijke en sterke bezorgers, ze waren ook snel, respectvol en grappig

Digitaal in orde

Ik had nood aan een logistics partner die de meerwaarde van de digitale ervaring beseft. Maak gps op 10min nauwkeurig en het was perfect

Op tijd, beleefd en behulpzaam

Ik ontving een e-mail met tijdslot wanneer het pakket bezorgd werd. De bezorgers waren zeer vriendelijk, beleefd en heel Behulpzaam.

Efficiënte service

Precies op de afgesproken tijd en plaats werd onze bestelling geleverd door een drietal heren die zeer doortastend en vlot tewerk gingen. Binnen 5 minuten stonden alle pakketten bij ons binnen…

De zware matrassen werden voor ons de trap op gebracht; helemaal top!

Super geregeld

Super dat je een mailtje krijgt wanneer ze verwachten dat ze bij je zijn en altijd een telefoon je hoe lang het duurt voordat ze er zijn top

Aardige behulpzame heren!

Alles netjes op tijd geleverd. Netjes de levering binnen gezet.

prima geleverd

goede informatie over de tijd van levering.

Duidelijke informatie omtrent levering. Vlak voor bezorging gebeld door chauffeur. Spullen keurig binnen gebracht door vriendelijke chauffeur.

Op tijd en netjes

Levering vond heel snel plaats, dezelfde dag nog, volgens afspraak en werden keurig te woord gestaan door de chauffeurs die ons ook nog can advies voorzagen mbt de matrassen die we gekocht hebben en de te bewandelen weg in geval van beschadigingen. Uitstekende service.

Nette jongens en keurige service!

Beschadigd pakket afgeleverd

Het pakket was overduidelijk gevallen. Er zat een grote deuk in het pak en het karton was zelfs stuk gescheurd. De kast is hierdoor beschadigd die ik had besteld. De bezorger moet dit gezien hebben. Het pakket was zo neergezet in onze gang zodat de beschadiging niet opviel.

Je kan real time meekijken waar je zending is. Keurig op tijd en zeer vriendelijk en beleefd personeel!

Prima, zoals het hoort.

Ze hebben de spullen netjes naar de gang gebracht. Ze werkten snel en waren vriendelijk.

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam