Veel te laat

Het product zou tussen 13:00-18:00 er zijn en was er om 20:05. Er werd niet gebeld dat ze later zouden zijn en geen excuses.

Niet zo goede ervaring

Mijn bestelling zou donderdag tussen 16.00 en 22.00 uur geleverd worden. Maar dat werd 00.15 uur

Wachten wachten en n nog eens wachten

Een klein apje had er misschien wel afgekund. Heel de dag thuis gezeten Tussen 14:00 en 20:00 uur zijn we bij U. Half 10 komen ze aanwaaien. Ik weet het dat jullie het druk hebben. Ik heb de mannen nog een blikje cola gegeven. Nou van de week uitpakken en opbouwen. Hopen dat alles klopt.

Heel behulpzaam en aardig

De mannen die mijn Ikea bestelling kwamen leveren waren heel behulpzaam en vriendelijk.

Quick Delivery

Delivery issued at time, the driver called 45min before to ensure availability. After arriving it was quickly and professional.

Onverschillig

De eerste mail was erg verwarrend waardoor ik een dag thuis ben gebleven voor niets. Er is niet 30 minuten voor aflevering gebeld dat ze eraan kwamen zoals werd belooft in de mail. Er werd niets gezegd over de intercom en geen goeiedag gezegd bij kennismaking. De doos paste niet in de lift dus is beneden blijven staan en er is ook niet aangeboden om de oude tafel mee terug te nemen wat wel in de mail stond.

Keurig nette bezorging, alles op zijn plek gezet en de mannen hebben zeer voorzichtig geleverd.

Harde werkers, ziet er goed uit

Twee super aardige mannen die netjes werken en alles super netjes achterlaten.

Zeer tevreden over de bezorgers, beleefd en correct.

De lift was op de dag vd bezorging defect. De twee heren hebben de zware pakketten via de trap in mijn woning op de tweede etage afgeleverd. Een heel groot compliment voor beide heren. Top.

Je werd netjes op de hoogte gehouden van de levering. Helaas klopte de tracker niet helemaal, volgens de tracker was de bezorger nog in België en ineens stond hij voor de deur… haha Verder keurig afgeleverd en het bed ligt lekker

Rustige hard werkende vriendelijke mannen

Sneller dan verwacht geleverd, echter niet geheel netjes.

Men kwam de dozen afleveren en had de kastdeuren met hieromheen de verpakking tegen elkaar aan gezet. Naast de andere dozen. Echter was het zo neergezet dat alles in orde bleek te zijn. Toen wij de kastdeuren naar boen wilde brengen was één van de dozen met hierin een kast deur beschadigd. Ik had gehoopt dat het de binnenzijde zou zijn. Helaas voor mij/ons. Een wijze les voor de volgende keer. Echt alles nalopen.

Helemaal prima

Goede track en trace en telefonische bereikbaarheid bij vragen. Vriendelijke chauffeurs en fijn dat ze de oude koelkast hebben meegenomen…

Gewoon prettig

Vriendelijke mannen die de goederen aan huis brachten, de track and trace mag beter. al met al prima gegaan waarvoor dank.

Uitstekende dienstverlening

Zie hierboven

Niks op aan te merken

Via de track perfect te volgen en ook het personeel (2 man) waren vriendelijk

Excelente

• Você nos recomendaria? sim

Helemaal geweldig

De mannen van alert logistiek waren ten 1e; op tijd! ten 2e; kort en bondig overleg met wat moest gebeuren! ten 3e; snel, netjes en accuraat! conclusie dus wij zijn zeer te spreken over de service en werkwijze van Alert Logistiek. Fam van den Hoek

Keurig op tijd

Keurige bezorgers, alles op tijd afgeleverd

Goede informatie en snelle levering. Daarnaast stond alles op de juiste plek

Vriendelijke, hard werkende mannen

Helaas bleek mijn bestelling niet compleet waardoor niet alles (volledig) gemonteerd kon worden. Dit werd duidelijk gecommuniceerd, er werd overlegd hoe de meubels geplaatst moesten worden en alles zo ver als mogelijk gemonteerd. Al het afval werd verzameld en keurig mee genomen. Al met al , Zeer tevreden en hoop deze mannen terug te zien zodra de rest binnen is en gemonteerd kan worden.

Verschrikkelijk

De pakketten zijn heel afgeleverd maar vraag niet hoe. Een jongeman kwam naar boven met 2 grote zware dozen waarvan het mij bij 1 zelfs niet gaat lukken. Bij de 2de set had hij ze op zijn rug en kwam zo de trap op. Ook deze waren loodzwaar. Ik vind dit slavenarbeid. Het was een Bulgaarse jongen en verstond mij niet. Tooen ik hem vroeg of dit normaal was. Nogmaals een schande.

Goede service!

Snelle levering en mijn kast stond binnen een uur in elkaar. Medewerkers zijn ook heel aardig. Echt een topservice!

De heren waren super netjes te werk gegaan en waren netjes binnen de tijd. Echt een top prestatie. Ga zo door!!

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam