Keurig geleverd

Keurig op tijd en door omstandigheden levering niet kunnen accepteren want was niet thuis. Met behulp van Alert toch nogmaals zonder extra kosten een datum geprikt. Was een grote tafel en is op de plek gezet door de beide heren. Alles met al netjes gedaan.

Alles netjes en correct afgeleverd.

Betrouwbaar

Komt afspraak na.

Excellent

All was very good! Thank you!

• Ne-ai recomanda? Yes

Heldere en duidelijke info over de bezorging

Heldere en duidelijke info over de bezorging, top levering, ga zo door

Mijn kast van Ikea werd netjes in de gang neergezet

Prima! Harde werkers

De jongens doen meer dan hun best. Knap dat ze dag in dag uit met zware pakken sjouwen. Handigheidje voor in de toekomst misschien. Een kwartiertje voordat je gaat leverende mensen verwittigen dat jullie eraan komen.

Slecht

De bezorging ging moeizaam omdat de bezorger mijn twee kasten in de tuin wilden neerzetten omdat ze geen zin hadden om 2 stappen verder te lopen naar de hal

Blij met jullie service.

Alle dozen zijn netjes en vakkundig door de bezorgers naar binnen gebracht. Vriendelijke bezorgers.

Alles netjes en snel afgehandeld....mijn complimenten...

Vriendelijke bezorgers, mijn bezorging bestond uit 5 dozen die tot inde woonkamer werden bezorg terwijl dit niet hoefde (volgens ikea tot de voordeur). Ook de planning was erg behulpzaam toen ik informeerde naar de bezorging. Via de track en trace is het goed te volgen hoe lang het duurt en hoeveel stops de bezorger nog moet afleggen voordat hij bij jou is.

Goede service. Netjes vooraf gebeld en op tijd geleverd! Aardige mensen!

Tijd

De afspraak voor de levering war Tussen 9.00 h en 13.00 h. De medewerker zijn 8.35 h gekomen. Daten maakte alles stressvul. Maar het personeel war zeer vriendelijk.

te veel haast

voor de retourvracht moest alleen nog vuilniszak om pakket, nee werd zonder zak afgevoerd, geen tijd. Bezorger sprak zeer beperkt nederlands.

Goeie service en vriendelijk!

Goeie service, vriendelijke bezorger.

Alles is netjes afgeleverd :-)

I had good experience.

I had good experience.

Erg goede service

Vriendelijke, goede en accurate service. Erg tevreden.

Levering geleverd na meer dan een uur na het uiterste tijdstip

De levering hoorde te komen tussen 18:00-21:0, alleen werd het pas geleverd na 22:00 uur. Bezorgers hebben geen woord gezegd, maar de levering is bezorgd.

Meest bizarre levering die ik heb gehad

Bellen. Niet te verstaan. Het niet kunnen vinden. Aanbellen en weg blijven. Aanbellen en wachten oo de andere collega die in het busje verder op rijdt. Het busje zien aan komen rijden. Kwartier wachten. Blijken twee chauffeurs weg. Drie kwartier later komen ze toch alsnog. Ik vraag wat er aan de hand was. Ze lachen en gaan weg en dan blijk ik ook nog getekend te hebben voor ontvangst welke ik niet heb gedaan en wat niet besproken is dat zij tekenen.

Verliep chaotisch en kwam onprofessioneel over

De bezorgers wisten niet wat precies van ons was. Ze bleven zoeken in de bus en wisten niet zo goed wat bij ons hoorde. Het kwam bij mij niet professioneel over. Ik werd ook niet vooraf gebeld voordat ze kwamen, zoals was aangegeven in de mail.

Mijn mail dat ik thuis zou zijn was zoek geraakt

Daardoor paar dagen later geleverd. Ook was 1 verpakking en inhoud beschadigd ook inhoud kras op.

Klantvriendelijk

Nvt

Werkten snel en vrij secuur

Het waren prettige monteurs en leverden op juiste wijze de werkzaamheden

Slecht op de hoogte gehouden

Ik vind zelf de verzend kosten erg hoog maar dat ter zijde zal ik een dag van te voren te horen krijgen in welk tijdsbestek mijn levering zal komen die bleef tot op de dag zelf tussen 09:00 uur en 22:00 staan. Na zelf gebeld te hebben met een niet heel vriendelijk telefoon centrale wist hoelaat mijn bestelling kwam. Toen bleek dat er een pakket miste daar moest ik ook zelf nog eens achter aan bij Ikea. Door Ikea gelukkig vriendelijk geholpen!

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam