Helemaal in orde

Goed geleverd en in elkaar gezet. Heel fijn!

goede service

vriendelijke bezorging en mooi op tijd

Prima service, wel gehaast

Prima service, aardige mannen die erg gehaast waren. Spraken slecht Nederlands dus communicatie was een beetje behelpen. Ik ben niet gebeld dat ze eraan kwamen, een preciezer tijdslot zou wel fijn zijn.

Aardige jongens. Product netjes in de woonkamer gezet. Beleefd en professioneel.

Snelle levering en goede communicatie

Mijn bestelde tv werd geleverd op het afgesproken tijdstip. Via de mail werd gecommuniceerd wanneer de levering werd ingepland waarbij ook de mogelijkheid bestond om een ander tijdstip voor te stellen als het mij niet uit zou komen. De tv is snel geleverd binnen het aangegeven tijdslot en netjes in de woonkamer neergezet.

Super transparante service

Heel goede en overzichtelijke track and trace Goede schatting van levertijd Vriendelijke en behulpzame bezorger Producten worden met voorzichtigheid behandeld

Goed geregeld

Het enige min puntje is dat de bezorgtijd zoveel tijd tussen zit. Bij nog was het van 2 tot 8 uur. Plus punt is dat ze bellen als ze onderweg zijn naar je toe. Dat is erg fijn Ik heel fijn dat de mannen het in de kamer zetten, omdat ik niet goed kan tillen.

Goede en snelle service

Snelle service. Goede communicatie per e-mail. Vriendelijke bezorgers.

Professional service

Professional work and on-time. Neat work.

Uitgestelde levering

De levering op zich was prima. Echter was de eerste levering uitgesteld wegens autopech en gingen er toch 2 extra dagen overheen ipv levering de volgende dag.

heel goed

heel snel bezorgd binnen 1 dag de bezorgers waren vriendelijke en beleefde jongemannen

Netjes en op tijd

Keurig alle spullen o de verdieping gebracht. Op afgesproken tijd geleverd. Top

Mooi op tijd, keurig en beleefd

vriendelijk en duidelijk

Duidelijk wanneer de levering ging toekomen en de transporteurs waren ook vriendelijk. Product goed toegekomen

Netjes afgeleverd, vriendelijk personeel

Op het aangegeven tijdstip kwamen ze de pakketten brengen. Ze hebben alles netjes op de aangegeven plek neergezet.

In een woord grote fiasco

Pax kast gekocht en montage betaald! Bij afleveren paneel beschadigd dus moest omgeruild worden! Roede eerst niet geleverd daarna de verkeerde afmeting! Toen verkeerde te grote kast geleverd! Weer omruilen en nu wachten En dit alles middenin de verhuizing, zo balen

Heel vriendelijk en de tv tot binnen geleverd super

Goed duidelijk traceersysteem

Duidelijke tracking mail en site, heel fijn. Aardige medewerkers maar stonken heeel erg, huis was vergeven. Misschien dat het aan de werkkleding lag? Kleine tip om daarin voor ander/ademend materiaal te kiezen.

Prima service: alles naar boven gebracht

Mijn Ikea order werd zonder morren op de eerste verdieping neergezet. Vriendelijke en beleefde bezorgers.

Correct en netjes.

Correct en netjes.

Slecht het product is op zijn kop neergezet er loopt water uit de vaatwasser

Er staat duidelijk op de verpakking hoe je hem moet neerzetten waarschijnlijk heeft die tijdens het vervoer op zijn kop gestaan is niet goed voor het apparaat hoop dat die het doet..

Prettig

Hele goede ervaring met de monteurs. Snel en efficiƫnt. Ik vond het prettig dat ze na de montage de tijd hebben genomen om ons de bijzonderheden uit te leggen.

Zeer slecht en asociaal personeel

Het personeel is onvriendelijk, asociaal , helpen mee omdat het moet, zeggen niks. 1 plint is gebroken. Zag ik toen het al neergegooid was op de vloer en ze weg waren. Vakkundig weggewerkt tussen de andere plintjes.

Netjes op tijd en prima bezorgers zetten alles netjes binnen

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam