Keurig conform belofte geleverd.

Onprofessioneel

Bezorgers spraken slecht Nederlands, spraken een buitenlandse taal tegen elkaar waar ik bij stond. De bus was een grote puinhoop, alle producten lagen door elkaar heen. Op zoek naar mijn producten gooiden ze met de andere producten en smeten ze andere producten een andere kant op. Onvriendelijk en onprofessioneel.

Minimale gesproken taal moest vragen om hulp

Toen deurbel ging en ik open deed boze blik en alleen hetbwoord ikea.... Vroeg of ze het boven konden brengen en keken ze elkaar aan Leek nederlandse taal niet te begrijpen dus in engels Hebben net moeite naar eerste verdieping gebracht en zagen dat uk het nog een verdieping hoger bracht Dit nam een man zoala leek met moeite over Ik sprake in engels maar kreeg geen reactie terug Bedankte de heren maar ook nieta terug gehoord Vond het niet prettig

Netjes bezorgd

Jammer dat de kastonderdelen niet naar boven werden gebracht.

Goede informate

Goede informatie en vlotte levering

Zeer goed!

Aardige bezorgers en spullen werden heel netjes afgeleverd.

Steek die VVV bon ergens waar de zon niet schijnt!!

Ikea jullie moeten je schamen om zulke lui in te huren als bezorgdienst. Ze wilden eerst alle spullen in het trappenhuis laten staan... HOE DAN?! Als je als ikea zijnde adverteert met: "in appartementen zonder lift bezorgen we tot de 4e verdieping". Deze luie honden deden al moeilijk over de 1e verdieping!! Zwaar teleurgesteld...

Snelle bezorging

Besteld bij Ikea en de volgende dag bezorgd. Snelle bezorging en aardige mannen! Netjes in de gang geplaatst op 3 e verdieping via de lift.

Snelle en nette leverinh

Met frisse tegenzin hebben de 2 heren de kast 2 trappen omhoog gebracht. Ze waren er volgens mij zelf niet blij mee maar ik daarentegen destemeer.

Gewoon super

Gisteravond werd onze bestelling netjes bezorgd vriendelijke mannen die alles netjes voor ons neerzetten als dank kregen ze een glas koude cola waren ze erg blij mee .

It was good

It was good

uitstekend

Er is in een hoog tempo met een kleine pauze snel en efficient gewerkt. Ook werd de verpakking meegenomen. Vakwerk.

Niet echt tevreden.

Track en tracé werkt niet. Afgesproken tijd van levering liep uren uit

Denken niet in oplossingen

De aangegeven leverdatum werd een dag vervroegd naar maandag. Dit werd zondagavond gemaild. Vervolgens staat de chauffeur voor de deur terwijl de track en trace nog 9 stops aan geeft. Ze wilden geen tien minuten wachten tot iemand aanwijzing was. Ook een paar minuten rijden naar de andere kant van het dorp was geen optie. De aangegeven dag had ik vrij gebouvwn mijn werk zodat ze probleemloos hadden kunnen leveren. Helaas wijken ze dan af en wordt er niet meegedacht in oplossingen.

Op tijd en correct afgeleverd

Keurige aflevering tot op de 9e etage en de goederen in de hal van mijn woning geplaatst

Matig

Chauffeur was niet te verstaan en heeft niet de extra tekst gelezen waar de levering geleverd moest worden. Al een paar keer meegemaakt.

Snelle levering maar beschadiging van muren

Matig: De levering was snel en er werd duidelijk aangegeven wanneer het geleverd zou worden wat erg fijn is. Maar bij het pakket naar boven tillen zijn de muren meerdere malen geraakt ( die net geverft zijn) waardoor er op meerdere plekken beschadigingen zijn gekomen. Ook als ze niet geverft zouden zijn is dat mijns inziens niet helemaal de bedoeling. Liever gezien dat ze voorzichtig met twee man de grote pakketen naar boven tilde.

Helaas niet gegaan zoals verwacht

Ikea had afgesproken dat wij 15 minuten van te voren gebeld zouden worden, helaas is dit niet gebeurd. Gelukkig was er een aannemer in huis bezig, waardoor de kast afgeleverd kon worden.

professionals

spoedige levering bestelde goederen , goede communicatie en vriendelijk personeel

top

hele vriendelijke mannen ,die hard en netjes gewerkt hebben . Ze hebben alle spullen netjes naar boven gebracht . Waren erg beleefden pasten goed op dat ze niets zouden beschadigen .

Netjes afgeleverd en keurig binnen de afgesproken tijd

De aflevertijden werden keurig aangekondigd en gedurende de dag was heel goed te volgen wanneer de bestelling binnen kwam.. Keurig op tijd voor de deur. Toen ik wilde helpen met tillen werd dit afgewezen omdat ze zelf het pakket wel even binnen zetten ondanks dat matrassen onhandig tillen zijn. Heel erg nette aflevering!

Ervaring: Ondanks prive-omstandigheden van de bijrijder en nog flinke file i.v.m. afsluiting A12 was de chauffeur nog bijtijds aangekomen. Hele goede kennis van zaken! Ook werd ik keurig netjes geinformeerd! Ik ben tevreden!

Goede service en op tijd

Fijn dat je kunt track en trace. vriendelijk personeel

Je kunt het volgen en tijd klopt. Nette en vriendelijke bezorgers

Redelijk goede ervaring ondanks twee duidelijk onervaren krachten.

Ondanks twee duidelijk niet op elkaar ingewerkte gasten, een redelijke en vooral vriendelijke ervaring. Het helpt nl niet als de twee gasten die samen moeten sjouwen, elkaar door een taal barrière niet verstaan. Een soort van Laurel en Hardy comedyserie. Toch krijgen ze de dingen wel voor elkaar.

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam