Top service!

Bezorging als prima ervaren. Duidelijk op de hoogte gesteld van bezorging en ruim op tijd telefonisch benaderd om door te geven dat de bezorger onderweg was. Vriendelijke en behulpzame man.

Klantvriendelijk!!

Punctueel en klantvriendelijk

Nette mensen en alles netjes binnen gebracht

Correct en goed op tijd ook track& tracé is duidelijk te zien wanneer ze komen met de spullen

Prima bezorging binnen tijdslot.

Vooraf duidelijke mail met de mogelijkheid tot wijzigen van de datum en tijd. Heren belde toen ze in de straat waren en afgeleverd binnen het vooraf aangegeven tijds slot. Niks op aan te merken. Goede dienst verlening.

nice

nice

Object goed te volgen en prima aflevering.

Prima, vriendelijk

Pakket naar verkeerd adres en ook nog onvolledig geleverd

Zeer moeilijk om een afspraak met hen te plannen, want het protocol is dat dit via de mail gebeurd. Vervolgens wordt er sporadisch op mails geantwoord. Uiteindelijk omslachtig een afspraak kunenn maken. Chauffer werd naar het verkeerde adres gestuurd. Uiteindelijk is het pakket bij mij geleverd, maar het pakket bleek onvolledig.

Alles verliep heel gemakkelijk ik ben zeer tevreden over de bezorger en de email die ik kreeg. Alles verliep soepel, aardige jongen man.

Correcte levering

Fijn dat je in de track & track ziet dat je de volgende stop bent. Toppie

Keurig nette en goed werkende monteurs

Ik heb een positieve ervaring met de monteurs. Ze waren aardig, werkte netjes en zagen dat er onderdelen kapot waren. Bij de 2de levering meldde de chauffeur dat er misschien een onderdeel beschadigd was, de doos was beschadigd. Deze deur was inderdaad beschadigd.

Vlotte service

Vlot verlopen

Op tijd en snel gemonteerd! Aardig en zeer behulpzaam!

Zeer vriendelijk en gingen direct aan de slag. Werd goed overlegd en adviseerde ook. Helaas was niet alles geleverd door Ikea waardoor ze het niet af konden maken. Gaf advies hoe ik dit het snelst kon oplossen. Ondertussen maakte de andere nog heel aardig een bureautje af waar wij mee bezig waren. Fijn en zeer behulpzaam!

Door een fout van ikea werd nu al een grote bestelling bezorg en de heren hebben super fijn geholpen om alles naar boven te tillen!

Nette bezorgers en vriendelijk en mooi binnen de tijd geleverd

Uitstekende bezorging

Keurig op tijd bezorgd, nette bezorging en netjes met lift naar boven gebracht. Precies te zien wanneer je aan de beurt bent voor bezorging.

Betrouwbaar

Zeer prettige ervaring met Alert Logistiek. Ik wordt via mail op de hoogte gehouden wanneer de levering gaat plaatsvinden en op de dag zelf kun je via een link zien waar de bezorger zich bevindt en wanneer je aan de beurt bent. Dit wordt heel duidelijk aangegeven via een (route)kaart van Nederland, verbonden met gps van de bezorgauto. Tevens wordt je gebeld door de chauffeur dat hij al in de buurt is. Voor mij was het zeer handig, want ik liet het op een ander adres in de buurt bezorgen. Ik heb een smart TV gekocht en de bezorgers hebben het in mijn bijzijn uit de doos gehaald om samen te kijken of er niks beschadigd is. Geweldige service en een voorbeeld voor andere bezorgers!

Ronduit prima!

Twee monteurs waren goed op elkaar ingespeeld, de twee kasten waren snel en vakkundig in elkaar gezet.

Goed bezig

In een uurtje onze boxspring van ikea gemonteerd.

Netjes

Top alles netjes niks op aan te merken!

Onvriendelijk en asociaal personeel

Xx

Om 15:00 stond er chauffeur, men was er om 16:55

Ik heb lang moeten wachten nadat ik bericht kreeg dat de chauffeur onderweg was, vanuit ikea was ons nieuwe adres opgegeven, dit moest ons oude adres zijn. Helaas bij alert geen enkele mogelijkheid gekregen om dit te veranderen, het enige positieve is de chauffeur en zijn mede chauffeur, die waren vriendelijk en behulpzaam

Niet beleefd

Niet beleefd

Helemaal geweldig

Eerst was het wel even afwachten met een tijdslot van 14:00 tot 21:00, maar via de track en trace link makkelijk kunnen volgen. En de twee bezorgers waren heel goed

Prima bedrijf goed te volgen

Prima bedrijf was mooi op tijd

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam