Perfect en netjes

Mijn ervaring met de levering van mijn gekochte Ikea artikelen via jullie bedrijf is perfect. Alles netjes en keurig afgeleverd door de chauffeur en bijrijder. Ook tussen de vooraf gestelde tijd!! Ga zo door

Zouden pas zaterdag komen, maar aangezien de spullen al waren geleverd en ik werd gebeld vond ik het prima dat men kwam.

Goede service en netjes gewerkt

De monteur werkt supergoed , snel en netjes.

Top service tot binnen geholpen en op tijd!

Vriendelijke chauffeurs welke zelfs bereid waren mij te helpen met het zware pakket naar binnen te dragen. Uiteraard beloond met een lekkere kop koffie to go.

Niet aardig en professioneel personeel

Het personeel die de bestelling kwam brengen belde niet eens aan toen de voordeur open stond, waardoor ik schrok toen de mannen in eens in mijn woning stonden. Ze stelden zich niet voor dat ze van de bestelling waren, zetten de zware spullen zo naast de voordeur binnen en zelf mocht ik alle zware spullen verplaatsen naar de geschikte plek in huis. Dit kon amper vanwege het gewicht. Ik vroeg nog aan de mannen of ik het in mijn eentje kon verplaatsen, ze zeiden ja en daarna waren ze gelijk weg. Ik vond het niet professioneel aangezien ik best wat voor deze transportkosten heb betaald.

Er wordt met rechtshandelingen ge******erd

Omdat mijn portiek lastig te vinden is voor sommige bezorgers en de deur zwaar, deed ik de deur open voor de bezorgers. Ze liepen de trap op en gebaarde direct naar mij dat ik mee moest tillen. Ik gaf aan dat ik dat niet kan, en ik rugpatiënt ben. Bovendien is het mijn werk niet en worden zij ervoor betaald. Hierdoor gedroeg één meneer zich beledigd, alsof ik een onfatsoenlijke daad beging. Daarnaast werd aanvankelijk de bezorging vóór de deur gedaan en heb ik nog moeten vragen of ze het binnen zetten, wat ze uiteindelijk deden. Tot overmaat van ramp heeft één van de bezorgers zelfs onder mijn naam de bezorging afgetekend. Dit terwijl ik nog zo vroeg of ik moest tekenen! Dit is strafbaar, dit is een rechtshandeling die enkel op mijn naam, door mij mag worden uitgevoerd. Ik heb gelijk de klantenservice gebeld van Ikea. Er werd mij verteld dat er meer klachten blijken te zijn met Alert & Logistiek. Alert & Logistiek, ik roep u op dit soort praktijken aan te pakken!

Foute levering

De eerste bestelling kreeg ik een kast terwijl ik een bed had besteld. De dag er na kreeg door een fout van ikea 2 leveringen van een zelfde bed geleverd. Ik heb deze geweigerd aan te nemen maar dit kon niet volgens de bezorgers. Ik heb zelf met ikea moeten bellen, deze vertelde dat ik de de levering had kunnen weigeren. Nu een hal vol met spullen en een afspraak moeten maken om de spullen op te halen

klantvriendelijk

Mijn bestelling was precies op tijd geleverd

rustig werkende vaklui

zie boven. Alleen jammer dat zij al het verpakkingsmateriaal niet meenamen maar voor ons achterlieten.

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering, wel ruim tijdsbestek maar via de mail goed op de hoogte gehouden wanneer de levering exact plaats vond.

Gewoon goed

Goed, netjes en op tijd afgeleverd.

Kei goed

Goede levering , en ook goed te volgen wanneer ze ongeveer levering is .

Aardige, behulpzame en beleefde chauffeurs!

Spullen geleverd conform afspraak door Aardige, behulpzame en beleefde chauffeurs!

Slechte communicatie over tijdsvak

Tijdsvak van 9.00 tot 16.00 uur gekregen. Gebeld en gechat..uiteindelijk alleen maar aantal stops doorgekregen en geen tijdsvak.

waardeloos

tig keren gebeld, geen contact kunnen krijgen wel een bandje met de mededeling dat t zoveel per minuut kost dan maar mailtje gestuurd, ook weer geen reactie zou ook nog een belletje krijgen kwartiertje voor de levering, ook niet gebeurd voor ontvangst heb ik niet getekend. Wat blijkt bij de mail waarin staat dat de boel is afgeleverd zit een getekende pakbon, uiteraard niet door mij getekend??!!!

Klantvriendelijk, op tijd en service met een glimlach.

De heren die de TV kwamen brengen waren netjes op tijd. Ondanks dat het huisnummer niet geheel leesbaar was en ze bij de buren (welke afwezig waren) stonden. Deden ze wat veel bezorgers helaas niet doen, ze belde het telefoonnummer op de pakbon waardoor ik ze 1 deur verder kon wijzen. Daar geen stress of gehaast wat je te vaak hebt bij bezorging (niet de schuld van de chauffeur maar de krappe planning verwacht ik). Deze heren brachten de TV netjes binnen, maakte een foto en vroegen een krabbel voor de administratieve afhandeling en vertrokken met een vriendelijke veel plezier ermee meneer.

Binnen de tijd, goed te volgen via track & tracé. Netjes afgeleverd. Gewoon perfect

Gewoon goed

Vriendelijke en snelle levering

De mannen belde netjes van tevoren dat ze eraan kwamen. Ze hadden mijn pakket ook netjes in de gang gezet en waren erg vriendelijk.

Zeer vriendelijk en uitgebreide service

De 2 bezorgers waren zeer vriendelijk. Ook tilden ze met 2 de zware, grote dozen voor mij naar de 1e verdieping, waarvoor dank!

Uitstekend op de hoogte gehouden van de levering

Perfect hoe je je zending kan volgen aardige chauffeurs goed geholpen namen oude koelkast mee

Goed werk geleverd

Monteurs hebben keurig kast in elkaar gezet, netjes afgeleverd. Onze wensen zijn uitgevoerd. En op bepaalde punten (bv aansluiting verlichting) hebben we verschillende mogelijkheden besproken en het besprokene is goed uitgevoerd.

Goede correspondentie

Goed te volgen via tracking.

Goede levering en snel

Keurig en duidelijk levering Goede tijd indicatie Top

Voldoende, geven steeds netjes aan hoe het staat met de bezorging.

Voldoende

Hoogoorddreef 145