In de zooi achtergelaten
De monteurs kwamen, de spullen lagen deels boven en deels beneden. Niemand heeft mij van te voren verteld dat de spullen boven moesten liggen. Maar goed na wat discussie hebben de monteurs het naar boven gebracht. 1 kast is beschadigd, ik zei direct dat het geen probleem was. Ik heb al met ikea afgestemd dat ik de kast zo accepteer. Ik moest even weg en de monteurs zouden zich bij mijn zwager due aanwezig was in de woning afmelden en de kasten laten goedkeuren. Echter kreeg ik een app van de monteur dat hij 1 kast niet in elkaar heeft gezet ivm beschadiging. Ik app terug dat het geen probleem is en dat ze hem gewoon kunnen monteren. Kennelijk zaten ze al in de auto naar huis toen ik het appje kreeg, want ze zeiden sorry we zijn al weg. Ze hebben zich ook niet bij mijn zwager afgemeld (niet eens gedag gezegd). Vandaag gebeld met kantoor en ik zou teruggebeld worden. Je kunt het raden dat is niet gebeurd. Nu kan ik nogmaals iemand inhuren die het gaat afmaken terwijl ik er al voor heb betaald. WAARDELOOS!