I haven't received a huge part of my order

I placed an order on ikea website but your company delivered only few items. And I don't know how can I get other items delivered. 267117250

• Would you recommend us? No

Prima bezorgers. Tv netjes binnen gezet op de plaats.

Ruim op tijd geleverd, chauffeur en bijrijder bijzonder vriendelijk. Volop tevreden.

medewerk-zame medewerkers !

Nog nooit zo’n slechte service gehad.

Zeer veel beschadigde onderdelen. Hoeken van kasten die ingedeukt waren tot krassen op de oppervlakten. De volgende keer dat ik zie dat jullie bedrijf de bestelling levert, weiger ik deze per direct. Nu kan ik zelf op en neer naar de Ikea.

Onvriendelijk bij aanbellen.

Er kon na enige moeite nog een ‘goede morgen’ gezegd worden. Verder geen communicatie.

Ben zeer tevreden!!

Ze hebben de wasmachine naar 1 hoog gebracht uitgepakt en aangesloten en ze hebben mijn oude wasmachine voor me naar beneden gebracht helemaal top!!

Prima bezorgdienst

Prima bezorgdienst je wordt goed op de hoogte gehouden een dag van te voren een tijdslot en tijdens de bezorgdienst is de bezorger te volgen.

Ruim twee uur te laat

Helaas is de verwachting van punctualiteit groot als er gewerkt wordt met een gedetailleerd en transparant systeem. Dan is het extra vervelend als er niets van klopt. Zending ingepland tussen 12-16u arriveert om 18.15u. Jongens die kwamen leveren waren wel ok.

Supervriendelijk

De jongens waren heel erg te laat maar dat kan gebeuren. Ze maakten het goed door hun vriendelijkheid en kundigheid.

Prima levering

De levering verliep prima. Aardige mensen en alle spullen netjes in de gang gezet.

Voor niks heel de middag gewacht.

Speciaal de middag van werk vrijgenomen omdat ons nieuwe bed tussen 1 en 5 uur geleverd zou worden. Na twee keer de klantenservice gesproken te hebben is ons bed pas om 7 uur in de avond geleverd.....

Prima levering

Goede levering, alles netjes naar de eerste verdieping van mijn appartement gebracht. Niet van tevoren gebeld dat ze er bijna waren, dat zou voor de volgende keer wel handig zijn!

Uitstekend gedaan !

Professionel gedaan.

Netjes en op op de afgesproken tijd geleverd .

Mijn 65inch TV is netjes en op de afgesproken tijd geleverd. De doos was niet gedeukt of beschadigd. Ik ben tevreden met deze vervoerder.

ruim op tijd aangekondigd wanneer de goederen geleverd zouden worden

Positief! Makkelijk om zending en levering ervan te volgen.

Onze keuken zou tussen 14.00 en 20.00 uur bezorgd worden. De bezorgers kwamen om 21.15 uur.

De bezorging was meer dan een uur te laat. Als het overdag is niet zo een probleem maar nu was de keuken er pas om 21.15 uur.

Net personeel

Ze deden goed haar best zijn joviaal en heel behulpzaam.

Gewoon goed afgeleverd.

Erg behulpzame chauffeur en vrouwelijke bijrijder. Alles netjes in de kelder gezet. Prima gedaan ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goed en optijd afgeleverd, track informatie super!

Netjes 20 min van te voren gebeld. Vriendelijk bezorgd.

Prima bezorging

Grote kast besteld bij Ikea en die laten bezorgen. Krijg van tevoren een bericht over tijdvenster. Wordt keurig bezorgd zonder beschadigingen. Levering controleren en daarna aftekenen. Prima geregeld.

Op tijd, vriendelijk en correct

Goede en correcte levering

In de zooi achtergelaten

De monteurs kwamen, de spullen lagen deels boven en deels beneden. Niemand heeft mij van te voren verteld dat de spullen boven moesten liggen. Maar goed na wat discussie hebben de monteurs het naar boven gebracht. 1 kast is beschadigd, ik zei direct dat het geen probleem was. Ik heb al met ikea afgestemd dat ik de kast zo accepteer. Ik moest even weg en de monteurs zouden zich bij mijn zwager due aanwezig was in de woning afmelden en de kasten laten goedkeuren. Echter kreeg ik een app van de monteur dat hij 1 kast niet in elkaar heeft gezet ivm beschadiging. Ik app terug dat het geen probleem is en dat ze hem gewoon kunnen monteren. Kennelijk zaten ze al in de auto naar huis toen ik het appje kreeg, want ze zeiden sorry we zijn al weg. Ze hebben zich ook niet bij mijn zwager afgemeld (niet eens gedag gezegd). Vandaag gebeld met kantoor en ik zou teruggebeld worden. Je kunt het raden dat is niet gebeurd. Nu kan ik nogmaals iemand inhuren die het gaat afmaken terwijl ik er al voor heb betaald. WAARDELOOS!

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam