Onvriendelijk

Zeer onvriendelijke bezorgers. Nagenoeg geen woord gesproken. Geen begroeting en al telefonerend zonder iets te zeggen weggelopen.

Kasten geleverd en vriendelijk personeel. Goed en netjes. Ook kasten laten monteren. Vlot en netjes

Excellent

It was excellent.

Bezorgers waren niet heel vriendelijk/enthousiast

Pakket kwam in goede staat en op tijd aan, maar bij de bezorgers ontbrak de klantvriendelijkheid nogal.

Geweldig snel en netjes

Een chat beantwoorden in 30 seconden! Binnen 15 minuten uitladen Alles keurig uitladen Gezellig praatje en vooral perfecte communicatie! Bedankt mannen

Slecht!

Ze brachten niks in de woning maar lieten alles voor de deur staan, terwijl betaald was alles naar binnen te brengen. Ik moest buren vragen mij te helpen de Pax kast naar binnen te brengen. TopDelivery kwam de volgende dag de schuifdeuren van de kast leveren en zoals het hoort alles netjes in het appartement afgeleverd. Als ik een 0 kon geven dan is dat wat ze verdienen.

Komen afspraken na binnen gestelde tijd.

Super fijn dat je ongeveer 15 minuten vooraf gebeld wordt. Je krijgt via de mail door hoeveelste bezorgadres je bent. Dus niet oneindig wachten.

goede service

de chauffeur had iets eerder kunnen bellen dan was de levering nog soepeler gegaan. verder prima.

Waardeloos

Ten eerste moet je de hele dag thuisblijven, jullie kennen geen ochtend of middaglevering, zodat je de andere helft van de dag nog het een en ander kunt gaan doen. Nu moet je de hele dag op je T&T letten om te zien of er al wat onderweg is. Van Ikea kregen we het bericht dat ik een half uur voor bestelling een telefoontje zou krijgen, dat was ook nadrukkelijk afgesproken met Ikea omdat ik niet naast de kerk woon. Uiteindelijk is de vaatwasser wel afgeleverd, gelukkig was er op dat moment iemand in de kerk die dat apparaat kon aannemen. Om 17.00 uur kwam ik er pas achter dat het apparaat al om 15.05 afgeleverd was. Ik kan u zeggen dat het stoom me bijkans uit de oren kwam, een hele afwachten op de telefoon en nergens even heen kunnen.

Niet geheel volgens afspraak

Gereageerd op bezorgmail dat de door hun geplande levering niet uitkwam. Na enkele dagen geen reactie ontvangen, dus zelf gebeld. Bezorging enkel mogelijk op donderdag, onze werkdag. Afgesproken dat ik 30 minuten voor bezorging gebeld zou worden. Ook in de bevestigingsmail nogmaals aangegeven dat ze moeten bellen. Op dag van bezorging stond de bezorger zonder te bellen voor de deur. Gelukkig was mijn man al thuis. Bezorger was verder netjes en vriendelijk. Producten waren keurig verpakt.

Keurig geleverd

Bestelling werd keurig op tijd geleverd. Alles werd naar binnen gebracht en de bezorgers waren vriendelijk en correct.

Waardeloos!!!!!!!!!!!

Ben door bezorgers in de maling genomen daarna van iemand op kantoor koop nooit meer wat bij Ikea of een andere bezorgdienst

Horrible

The driver called me on the way to our home, complaining that the road was blocked. This is true and it was shown on Google map. As you can imagine, nowadays it's not difficult to find another path with Google map, but the driver was complaining that he couldn't find a way for more than 10 minutes. After some time, they managed to arrive at our apartment building, but they wanted me to come down and get the delivery ourselves because "the door is closed". This was nonsense since they didn't even ring the doorbell. I told them that I cannot come down because I am with my toddler son. In the end, they delivered everything to my apartment, looking clearly irritated.

Zéér vriendelijke en netjes

Zéér vriendelijke mannen Netjes gaan ze om met je spullen. Controleren alles keurig

Mooi op tijd, aardige bezorger!

Netjes een kwartier van tevoren gebeld dat ze er aan kwamen,vriendelijke bezorgers

Superrrrrr

Zeer aardige en beleefde jongens die de spullen netjes op de gevraagde plek neerzetten . Toppers zijn het die de zware spullen zonder mopperen en met een grote glimlacht op hun plaats zetten. Niets dan lof. Geweldige service .

Vlotte bezorging en vriendelijke personeel

Zie boven

Super vriendelijke mensen die het komen afleveren. En netjes optijd

Supergoede service

De chauffeurs waren keurig netjes optijd op het afgesproken tijdstip Ze hebben alles netjes uitgeladen en op de plaats gelegd

Zeer slecht

Op de dag van de levering herhaaldelijk contact gehad over de tijdstip , en de tijden die mij toegezegd waren zijn niet nagekomen ! Ik heb werkelijk van 07:00 tot 19:30 in huis moeten wachten . Ook vonden jullie het niet nodig om mij te melden dat er een incident had plaats gevonden met opgesloten koeriers , het is dat ik zelf belde om te vragen waar ze bleven . De communicatie bij jullie is niet best ! Red je Pakketje en Vlot koeriers doen het qua transport beter

Gewoon zoals het hoort

Het is voor mij als consument heel eenvoudig, betalen voor bezorging en bezorgd worden waar je voor betaald, en dat dan als heel prettig ervaren, dat is gelukt, dus top

Snelle service, pakketten altijd compleet en heel!!

Heb 3 keer besteld en laten bezorgen, altijd op tijd! Nette service, beleefd en alle dozen heel. Niet zoals andere transporteurs waar de seizen beschadigd zijn en nooit op tijd! Ik zeg een dikke 10!

Bezorg moment werd niet aangekondigd

Er werd mede gedeeld dat de bezorging tussen 9:00 en 22:00 zou zijn en dat de chauffeur een half uur van te voren zou bellen vóór aankomst. Voor mij als klant moet ik mijn hele dag reserveren voor een bezorging die elk moment kan komen. Vanaf 9:00 s’ochtends heb ik tot 17:00 moeten wachten voordat ik eindelijk m’n huis kon verlaten. Toen de bezorging kwam was dit ook totaal onverwachts, ik werd niet een half uur van te voren gebeld zoals aangegeven. Ik kan het heel goed voorstellen dat sommigen mensen hier niet voor thuis blijven vooral als de bezorgtijden zo klant onvriendelijk eigenlijk is. Het was 27 graden buiten, ik had graag naar het strand gewild, een gemiste kans omdat ik thuis moest blijven voor een bezorging die elk moment komen. Niet netjes en dit kan echt beter en duidelijker.

Ontgoocheld

Twee mannen vriendelijk en alles goed uitgeladen.Toen heb ik gezegd dat het de goederen waren die wij niet besteld hadden.Ik vroeg voor die terug mee te nemen,maar wilden dit niet.Moest me in verbinding stellen met Ikea.Die mannen zeiden dat het regelmatig gebeurd met Ikea (verkeerde bestellingen).Moest wel aftekenen voor goede ontvangst.Ben daarna direct naar Ikea gereden en uitgelegd.Waren zelf verbaasd dat ze de goederen niet wilden terugnemen,maar wel moest aftekenen.En dat dit de eerste keer was van verkeerde bestellingen.Ikea heeft een dossier geopend voor mijn bestellingen en gingen het onderzoeken.Ben benieuwd,want ik verwacht normaal nog een levering de 14 de September.

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam