Betrokken bezorgers die ins erop wezen dat er iets beschadigd was en dat wij via Ikea dit konden regelen om om te laten wisselen
Beste Gerda, Goed om te lezen dat de bezorging naar wens is verlopen! Bedankt voor het bericht! Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
De montageservice van Alert was in een woord perfect! Heb 2 pax kasten laten monteren,.. kasten staan goed gemonteerd in elkaar. De mannen waren vriendelijk,. Snelle harde werkers. Klus was snel geklaard. Er werd gevraagd naar persoonlijke wensen/ voorkeuren. Zou het zeker aanraden om gebruik te maken van montageservice van Alert!
Beste Ben, Dit soort berichten lezen wij graag! Erg fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor het attente bericht! Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Ze zijn heel duidelijk met hun service en et is overzichtelijk aangegeven wanneer ze bij je voor de deur staan. Ze zijn snel, aardige en vriendelijk.
Beste Hanna, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek.
Really good service, thank you so much. The guys were so helpful. Really exceptional!!!
Dear Evija, We're happy to hear that! Thanks for the kind message. Kind regards, Alert Logistiek
Spullen netjes afgeleverd door twee vriendelijke mannen.
Beste Marijn, Fijn om te lezen dat het goed is gegaan! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
No update regarding estimated time of delivery. Tracking details remained at 9.00-22.00. With no further update so just had to wait in. No sms received 30 minutes before. Poor attitude of delivery drivers. They were collecting a faulty bedframe which we no longer had boxes for. We had dismantled the bedframe but we had questions about whether the boxes they were delivering contained all the parts for the whole bedframe. We wanted to open the boxes to check but they wouldn’t hang around for this. Apparently it was up to us to know exactly that they were to be delivering and what they were to take away. And to remember what had been in the boxes with the original frame 4 months earlier! Not a good experience.
Dear CES, We're sorry to hear this. And we apologize for the lack of communication regarding the estimated delivery time. Our apologies for any inconviniences. Sincerely, Alert Logistiek
Het enige wat onduidelijk was, was de aankomsttijd. Maar het verliep prima!!
Beste Peter, Fijn om te lezen dat het uiteindelijk goed is gekomen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Nette mensen, die veel gewicht te verzetten hebben. Veel te zwaar naar mijn mening. Ikea maak die pakketten minder zwaar!
Beste Engelina, Daar zouden onze chauffeurs vast heel blij mee zijn! Fijn om te lezen dat verder alles naar wens was. Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Ten eerste lieten ze de kar met een deel van mijn nieuwe meubels van de laadklep vallen waardoor mijn salon tafel beschadigd is . Ten tweede wisten ze niet eens hoeveel meubel pakketten ze moesten afleveren en het stond ook niet op de pakbon er viel niks te controleren. Ten derde beide personen spreken geen Nederlands. Er viel niks te communiceren Ten vierde toen ik begon over de beschadigde salontafel moest ik maar na Alert bellen. Ten vijfde kwamen ze na t sluiten van de poort nog een pakket na brengen. Ten zesde mijn eettafel ONTBRAK ???? Ten zevende Ik belde meteen naar Alert, en pas na 15 min wachten pakte iemand op die zei mij te zullen doorverbinden, ik wacht weer 5 minuten en toen werd de verbinding verbroken. Ik belde meteen terug en voorheen kwam ik in de wachtrij, maar nu kreeg ik alleen een ingesprekstoon??? Ten achtste krijg ik een mail dat alles succesvol is bezorgd???? Ten negende verwacht je een bericht of belletje dat de eettafel alsnog maar wat later bezorgd wordt of een afspraak voor wanneer ze wel komen. Dus ik heb een zeer slechte ervaring met jullie transport bedrijf. Zeer incompetent transport bedrijf.
Beste Roy, Dat is erg vervelend om te horen. U kunt het beste contact opnemen met onze serviceafdeling. Dit kan via onze mail, [email protected]. Hierbij het verzoek duidelijke foto's bij te voegen van de schade. Hopelijk kunnen we dan samen tot een passende oplossing komen. Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Pakket van Home Discounter door u afgeleverd dd. 3/9, zelfbouw. Maak zojuist pakket open om dressoir te monteren en zie op het bovenblad 2 overlangse breuken; verpakking aldaar ook kapot. Dressoir derhalve niet te gebruiken.
Beste Willem, Dat is erg vervelend om te horen. U kunt het beste contact opnemen met onze serviceafdeling. Dit kan via onze mail, [email protected]. Hierbij het verzoek duidelijke foto's bij te voegen van de schade. Hopelijk kunnen we dan samen tot een passende oplossing komen. Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
De mannen waren heel vrolijk en brachten ons product met plezier. Ik werd blij van het product en van de mannen.
Volgens de info vooraf zou ik een blok krijgen van 2 uur. Die heb ik niet ontvangen waardoor ik nog een blok van 6 uur thuis moest zijn. Mogelijk komt dit ook door de super snelle levering. Savonds iets voor 23:00 besteld. Volgende dag tussen 16:00 en 22;00 geleverd. De mannen waren vlot met het uitladen en brachten het zelfs binnen. Alleen lastig dat ze beide niet goed Nederlands spreken. De basis gaat goed, maar een vraag snapte ze niets van. Dit was wat lastig. Uiteindelijk is de vraag niet beantwoord.
5 dagen moeten wachten op de bezorging. Dit waar echter volgende dag bezorging op de website staat. Er zou een bericht worden gestuurd voordat men kwam bezorgen, ongeveer 30 minuten voor tijd. Helaas nooit iets ontvangen. Je kan een bericht achterlaten voor de bezorger. Hier voor de zekerheid ook bovenstaande vraag gezet of ze een bericht zouden willen sturen, dit samen met mijn telefoonnummer. Bezorgend personeel was niet direct professioneel te noemen. Een van de bezorgers in een werkbroek met crocks, de ander werkschoenen met een trainingsbroek. Men gaf aan over de drempel te bezorgen. Toen een één van mijn kleine hondjes zag liet hij haast mijn televisie vallen terwijl hij drie stappen achteruit deed. Andere bezorger kon nog net de tv pakken. Gelukkig niets beschadigd.
Beste, Vervelend om te lezen dat de bezorging op deze manier is verlopen. Het is dan ook zeker niet de bedoeling dat onze chauffeurs zonder werkkleding komen bezorgen. We zullen hier een notitie van maken. Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Toen de chauffeurs aankwamen hebben wij gevraagd of ze de meubels op de eerste verdieping wilde zetten. Dan was geen probleem maar het is een beetje onnodig om met een plank van 240 cm in je eentje met de plank op je rug een trap op te lopen die in een bocht loopt. Helaas hierdoor meerdere schades aan meerdere muren! Ik wacht op dit moment op reactie en een oplossing.
Beste Kelly, Dat is erg vervelend om te horen. U kunt het beste contact opnemen met onze serviceafdeling. Dit kan via onze mail, [email protected]. Hierbij het verzoek duidelijke foto's bij te voegen van de schade. Hopelijk kunnen we dan samen tot een passende oplossing komen. Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Echte topprs waren beleefd en correct alles keurig binnen gebracht
Beste Jakob, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Kast is waarschijnlijk gevallen tijdens transport
Beste Wouter, Dat is vervelend om te horen. U kunt het beste contact opnemen met onze serviceafdeling. Dit kan via onze mail, [email protected]. Hierbij het verzoek duidelijke foto's bij te voegen van de schade. Hopelijk kunnen we dan samen tot een passende oplossing komen. Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Vriendelijke medewerkers, behulpzaam, de materialen werden afgeleverd in de ruimte waarin ik ze graag had!
Beste Jos, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
stiptheid en snelheid in montage
Beste Peduti, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek.
Prima service.Vriendelijke mensen.
Beste Patrick, Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
De geleverde vracht bleek lastiger dan gedacht! De mannen waren meegaand met de oplossing! Ze hebben alles perfect boven gekregen!
Beste Bea, Fijn om te lezen dat het goed is gegaan! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Gebeld, dat men op een bepaalde tijd zou afleveren: Ja tot op de minuut. Netjes afgeleverd tot voorbij de voordeur: Ja Bezorgers, zeer beleefd.
Beste Albert, Dit soort berichten lezen wij graag! Erg fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor het attente bericht! Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
We werden goed op de hoogte gehouden van de vertraging De spullen werden neergezet op de plek die we vroegen
Beste Ulco, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek.
De bezorgers waren echt aardig, dus ik wil niet lelijk doen. Maar..... onze bestelling betrof een groot aantal zware en lange planken en pakketten. De vorige bezorgers van Vlot tilden deze met zn tweeën uit de vrachtwagen en naar binnen, om te voorkomen dat ze ergens tegen aan stootten in ons nieuwe net gestucte en geschilderde huis. En dan hebben wij ook nog een meer dan ruime hal. 1 van jullie bezorgers gaf de planken en pakketten aan vanuit de vrachtwagen aan de 2e bezorger die het vervolgens alleen naar binnen tilde. Ik wil er niet met mijn neus bovenop staan als zij hun werk doen maar ik hoorde de planken hard neergelegd worden tegen de muur. Ja hoor, een buts in de nieuwe muur. Met de vlgd stapel planken idem dito. Dus ik baalde behoorlijk en zei dat hij wel voorzichtig moest doen en wees de plekken aan. Hij zei sorry mevrouw maar sprak verder geen woord nederlands en begreep niets van wat ik zei over voorzichtig. Dus ik ging hem helpen met tillen met de hele lange pakketten. Dat vond hij niet zo leuk en zei tegen de bezorger in de vrachtwagen in zijn taal dat ik niet moest helpen. Waarop ik weer zei dat ik dat wel bleef doen omdat hij al twee butsen in de nieuwe muur had gemaakt. Dat vertaalde de bezorger in de vrachtwagen weer. Ik heb bijna alles mee uitgeladen maar dat had de bezorger in de vrachtwagen natuurlijk moeten doen. De laatste paar pakketten heeft de 2e bezorger zelf gedaan omdat hij mij niet meer liet helpen maar ik bleef er wel bij aanwijzen want hij keek gewoon echt niet goed uit. Het waren echt aardige jongens en geen kwaad in de zin maar dit mag natuurlijk niet. Wij zitten nu met twee putten in onze nieuw gestucte en geschilderde muur wat niet had gehoeven en waar niets meer aan te doen is. Ik weet niet of ik de 2e bezorger iets kwalijk kan nemen, het lijkt mij dat er vanuit de leiding duidelijke geïnstrueerd moet worden hoe je bij mensen bezorgd. Vriendelijke groeten, Toos Kuijvenhoven
Beste Toos, Dat is erg vervelend om te horen. Het is dan ook niet de bedoeling dat onze chauffeurs onderling in een andere taal spreken. U kunt het beste contact opnemen met onze serviceafdeling. Dit kan via onze mail, [email protected]. Hierbij het verzoek duidelijke foto's bij te voegen van de schade. Hopelijk kunnen we dan samen tot een passende oplossing komen. Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Wat een fantastische monteur hoe goed hoe beschaafd
Beste Wilma, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor uw attente bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
kundige vriendelijke heren
Beste K.D, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek.
Hoogoorddreef 145
1101 BB Amsterdam