Snel en klantvriendelijk

Op tijd geleverd, netjes verzorgd, en klantvriendelijk.

Absoluut prima

De jongens hebben keurig alles afgeleverd zoals we het wilde hebben. Zeer vriendelijk.

Niet gebeld van te voren

In de bevestigingsmail stond er dat ik een half uur van te voren gebeld zou worden. Ik heb contact gehad voor een andere leverdatum omdat ik niet thuis kon zijn. Er werd mij verteld dat ze ECHT een half uur van te voren zouden bellen. Zo had ik de tijd om naar huis te komen en het pakket aan te nemen. Op de bezorgdag wordt ik gebeld dat ik niet thuis ben, gelukkig heeft mijn buurvrouw een sleutel en heeft het pakket aangenomen. Ronduit slordig.

Alleen niet alles geleverd

prima bezorging

De bezorger kwam om 9.00 waar ik heel blij me was, Ook een vriendelijke man.

Track en Trace zou beter kunnen Tijds pad is erg groot

levering niet compleet, afspraak niet nagekomen

Beste lezer, Onze bestelling van Ikea werd gisteren deels afgeleverd. Over het restant is geen enkel bericht verzonden. Wij hadden eerder 2 mailtjes ontvangen dat in 2 zendingen werd bezorgd maar dat is helaas niet gebeurd. Vervolgens hadden we afgesproken met Ikea dat onze bestelling naar de 2e verdieping zou worden gebracht (in ons woonhuis). Dat heb ik ook aangegeven, dat wij dat wilden. De chauffeurs hebben alles echter tot over de drempel van de voordeur afgeleverd. Dat was niet de afspraak. Ik heb alles aangegeven op het formulier. De spullen staan nu nog steeds in de gang. We gaan het nogmaals proberen met de bezorgers van het restant van de levering. Dan volgt wellicht een hogere score maar voor nu slechts één ster.

Vriendelijk , netjes & professioneel

gewoon super

zeer goed en snel geleverd prima bezorgers een compliment zeker voor de twee mensen die het kwamen brengen zeer beleefd en behulpzaam.

netjes op tijd bezorgd maar ben niet blij met de bezorger

we hadden net de hele vloer geschuurd en geolieed en daarom mochten we niet met schoenen op de vloer lopen. Ik vroeg aan de bezorger of hij zijn schoenen uit kon doen. Zijn antwoord was of hij het pakker voor de deur laat of brengt hij het naar binnen met schoenen aan. Hij had niet eens veiligheidsschoenen aan. Dus ik begrijp niet waarom hij zijn schoenen niet wilde uitdoen. Ik vond zijn manier van praten ook niet goed. Wat mij betreft mag hij vriendelijker zijn wanneer hij met een klant praat.

Keurig nette bezorgers

Prima geregeld en netjes op tijd

Bezorgers onbeschoft

In de winkel waar ik mijn bank heb gekocht hebben we afgesproken en hebben ze bevestigd dat die wordt tot aan de eerste drempel van mijn EIGEN woning word bezorgd. Niet beneden bij ingang van de fletgebouw. Er is een grote lift aanwezig. Maar die twee manen hebben eerst gewijgerd om dat te doen, tot dat ik winkel ging bellen. Ze gooien pakketten vanuit wagen op de grond, gelukkig gaat het om een stevige bank. Bij binnenkomst geen begroeting. Een liep weg na het dumpen van de bank, andere probeerde iets te vertellen in heel slecht Engels/Nederlands gooi pakbon op de tafel en liep weg. Ben zelf buitenlands en begrijp ik dat Nederlands een moeilijke taal is, maar je hoeft niet onbeschoft te zijn en lejlijk te doen tegen een klant. Als het gaat om een misverstand tussen transport bedrijf en de winkel dan misschien daar aan verbetering te werken.

Werd keurig tot in de slaapkamer gebracht.

De door ons bestelde spullen werden keurig tot in de slaapkamer gebracht.

Niet representatief

In de mailing stond aangegeven dat er van te voren gebeld zou worden. Helaas gebeurde dit niet, daarnaast was het ook lastig comminuceren gezien zij niet goed Nederlands spraken. Ook moest het allemaal heel erg gehaast waardoor ze het overzicht kwijt raakte en eigenlijk nog te veel hadden uitgeladen en het meermaals nageteld en gecontroleerd moest worden wat er niet goed was. Ze gingen niet zorgvuldig om met de artikelen die allemaal in de bus lagen, maar gelukkig geen beschadigingen kunnen ontdekken. Dit is de tweede keer dat er wat bezorgd was , maar ook toen ging het al op dezelfde manier - jammer.

Prima service, snel en goed geleverd!

Hartelijk bedankt!

snel geleverd

mooi binnen gebracht en ook snel

Droger op zijn plek én aangesloten. Puur gemak.

Zo fijn als stoere sterke mannen zo'n apparaat aansluiten en op zijn plek zetten. Gebruiksklaar. Nog wat extra instructies erbij en het is helemaal fantastisch!

matige dienstverlening

Bij het ophalen van het bed kreeg ik een gegeven namelijk dat het halen en brengen zou plaatsvinden tussen 9,00 en 22,00 uur. Ik heb verschillende keren gebeld met Ikea of er een duidelijker tijd kon worden gegeven Ikea gaf aan dat zij geen verbinding met Alert konden krijgen en dat zij dus niets voor mij konden doen. Van Alert heb ik geen enkele mail of telefoon ontvangen dus ik moest de hele dag stand bye blijven. Eindelijk om 6 uur in de avond werd bij mij gebeld en stond Alert voor de de deur. Op mijn vraag waarom ik geen enkel bericht heb gekregen hadden zij geen antwoord ,zij spraken ook geen Nederlands. Conclusie ; slechte dienstverlening zowel van Ikea als van Alert.

Track&trace werkt niet, een tijdblok van 1 hele dag en item beschadigd

De track&trace, zoals ik deze heb ontvangen per e-mail, werkte niet. Met een bloktijd van 09:00u tot 16:00u is het de hele dag wachten op een levering. De levering is netjes binnen gezet door de medewerkers. Helaas bleek bij na het verwijderen van het plastic dat er een behoorlijke deuk zat in de deur van de vriezer. Ik uiteraard niet nagaan waar dit gebeurd is. Neemt niet weg dat de gehele ervaring niet heel erg positief was.

Verkeerde plek en beschadiging

Wasdroger is op de verkeerde plek geplaatst. Verschil tussen links en rechts blijft moeilijk. Zwarte streep/beschadiging van karretje in de gang beneden!

Vriendelijke mensen en goede service, keurig op tijd

De twee heren hebben een IKEA buro gebracht, ze waren keurig op de aangekondigde tijd. Ze hebben de spullen op de 2e verdieping gebracht.

Helemaal goed

Duidelijk en makkelijk te volgen . Netjes aangekomen Zeer tevreden

Netjes en vriendelijk

Toen ze het de afgesproken dag niet konden redden werd ik netjes gebeld. En de volgende dag kwamen ze afgesproken tijd bezorgen

Netjes

Ze houden zich zo als bepaald is goed aan de Corona regels Zijn erg beleefd doen wat ze kunnen

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam