Had voor de 2e keer dezelfde bezorger. Hele beleefde vrolijke jonge mannen.

Fijne bezorgin

Fijne bezorging, vriendelijk en professioneel.

Ik kon goed zien wanneer de bestelling aan kwam. Erg handig. Bestelling zou een dag eerder komen, maar door omstandig heden kwam die een dag later. Ik werd netjes gebeld (voor dat de bestelling eigenlijk zou aan komen) en in overleg wanneer ze hem dan konden leveren. Ze waren netjes op tijd en vriendelijke mensen

Redelijk

Tijdschema niet gerespecteerd

Slechte service

Eerst hadden zij de bestelling die ik op dinsdag geleverd zou krijgen op maandag afgeleverd bij een verkeerde klant elders. Dinsdag komen ze met een vrachtwagen aan terwijl er dus geen bestelling aanwezig is in de vrachtwagen. Zaterdag is het alsnog geleverd maar wordt daarna gebeld dat de gehele bestelling “nageleverd” wordt

Nette Heren alleen 2e kast iş nog niet in elkaar gezet , toezegging was dat vandaag kast gemonteerd zou worden

Professioneel, vakkundig, aardig en super snel!

Mijn 4 meter pax kast was in 3 1/2 uur in elkaar gezet. Zeer vakkundig en professioneel te werk. Keurig nette monteurs en vriendelijk. Al het afval werd meegenomen. Ik kan niet anders zeggen! Ik ven zeer tevreden!

Positieve ervaring

Alles netjes verlopen

Heel tevreden

Heel tevreden

zeer goed

Ik was met name heel blij dat de bezorgtijden zo duidelijk zijn, bijv. dat je kunt zien hoeveel 'nummers' er nog voor je zijn. De levering zelf was ook heel goed, en de bezorgers beleefd en prettig.

Heel goede service

Heel goede service en vriendelijke mensen

Hele vriendelijke bezorgers echt top service

Niets op aan te merken

alles in orde

alles in orde

Great

Your service timing was nice, and your staff has informed duly that they are about to arrive. I glad to used your service

Ze waren later dan gepland, maar de service van de heren was goed. hier geen klachten over.

Goeie jongens.

Ach,9 zwaren dozen,klein liftje 25°. Maar alles netjes afgegeven ,aardige jongens..bakkie?,ja met veel suiker...haha Dit werk valt niet mee.respect 100% tevreden.

Het pakket werd heel netjes en op tijd bezorgd.

Het pakket werd heel netjes en op tijd bezorgd.

Teleurgesteld

Voor het eerst laten bezorgen bij IKEA Meteen artikel doos beschadigd alsnog terugbrengen en zelf opgehaald

alles correct verlopen

alles correct verlopen

Nvt

Nvt

Prima service!

Het pakket werd keurig afgeleverd! Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de leveringstijd!

Positief

Zulke aardige bezorgers

Ik had een bank besteld. Die zou over de drempel bij de voordeur gezet worden maar ik trof twee superaardige mannen die de ban ik de kamer zetten. Daar was ik erg blij mee. Anders had ik hulptroepen moeten mobiliseren. Ondanks dat het laat op de vrijdagmiddag was, hadden ze een uitstekend humeur! Een 10 voor Alert Logistiek. Ikea mag er blij mee zijn.

Snelle bezorging.

Erg snelle bezorging. Helaas moesten ze snel door, geen tijd om ze iets te drinken te kunnen geven.

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam