Had beter verwacht

De goederen zouden vanaf 09.00 uur gebracht worden. Ik kwam om 8.55 uur aan en de medewerker dreigde al met wegrijden omdat ik te laat zou zijn. Zij waren te vroeg en ik was op tijd. Later die dag kreeg ik een mail waarop mijn ‘handtekening’ stond. Ik heb niets getekend. Het was trouwens een streepje. Dit vind ik wel verontrustend. Iemand heeft voor mij getekend! Blijf ik mijn garantie houden als er iets niet klopt

Transport en montage

Tijdens het leveren was de kast een beetje beschadig. Ikea over gebeld en werd het gelijk geregeld. Super Service.

Jammer genoeg is de kop te zwaar voor mijn plafond , vandaag terug gestuurd via post.nl . Prima te woord gestaan . Correct naar klant .

Gewoon goed

Niets op aan te merken, de spullen werden keurig geleverd.

Snelle en goede bezorging

Meubels werden netje uitgeladen, vriendelijk personeel

Geen aankomst tijd bekend

Je ziet geen verwachte aankomst tijd. Alleen of je de volgende bent. Maar ja. Kan 10 min of een uur rijden zijn.

Late bezorging door vriendelijke bezorgers

Ondanks dat de bezorging een uur te laat was, werd het door twee vriendelijke heren gebracht. Gezien ik ook in de logistiek werk, weet ik dat dit kan gebeuren, geen punt. **Misschien dat de bezorgers wat meer tijd moeten krijgen, zodat ze niet hoeven te haasten/rennen om hun bezorgingen te doen. Het zijn mensen, geen atletische slaven.

Vriendelijk en behulpzaam

Belde netjes om zich aan te kondigen en waren heel behulpzaam en vriendelijk bij de bezorging

Uitstekende service

De kast die ik besteld heb is in elkaar gezet door twee hardwerkende, deskundige en beleefde mannen. Ze ruimen ook netjes de overgebleven dozen en afval op. Ik ben zeer tevreden. Het enige nadeel is dat het tijdsblok van 4 uur vrij ruim is, maar daar kun je dan rekening mee houden.

Duidelijk en snel

Dit bedrijf heeft me goed op de hoogte gehouden van de bezorging dmv de track & trace.

Goed en netjes gewerkt, Beleefd en vriendelijk personeel.

De mensen waren ruim op tijd en zeer vriendelijk. Waarschuwde ons op een kleine beschadiging van het materiaal in de verpakking. Namens alle karton mee. Werkten snel en vakkundig. Blij dat we het hebben laten doen. Zelf was ik zeker 1 dag bezig geweest, zij waren in 45 minuten klaar.

Super Service

Snel, netjes en keurig zijn onze tv-kastjes gemonteerd en opgehangen. Huis werd keurig achtergelaten. Alle dozen gingen mee terug. Monteurs waren zeer correct.

Super aardige chauffeurs

Erg behulpzaam tot aan de deur, werd net over de drempel! Heel blij mee, was die ochtend door m’n rug gegaan!

Prima, aardige jongens, netjes op tijd

Prima, aardige jongens, netjes op tijd

punctueel, vriendelijk. efficient

Ik werd gebeld met de mededeling dat na ongeveer 40 minuten de chauffeur zou voorrijden en dat klopte helemaal.

Snel op tijd geleverd

Vriendelijk en op tijd geleverd m.

Hele vriendelijke bezorgers en alles perfect en netjes ontvangen.

Ondanks dat het zware pakketten waren, waren de bezorgers heel vriendelijk en vonden ze het niet erg om de pakketten binnen te zetten. Ze waren super vriendelijk en heel netjes (ook in hun werkzaamheden). Toppers!

Zelfs laat geleverd

Oorspronkelijke levering voorzien 18u, geleverd 18u50. Hoed af voor de vervoerders : die mannen maken zeer lange dagen en doen hun werk toch nog met de glimlach. Na de levering hadden ze nog een terugrit van meer dan 2 uur voor de boeg !

Great service

Great service!!!

Goede communicatie/ nette levering

Netjes afgeleverd. Score zou hoger zijn als het leveringswindow vooraf bekend kleiner zou zijn.

Snel en goed

De heren bezorgers waren correct en vrolijk.

Volkomen ***

Afspraak tussen 09:00 en 15:00. Geen communicatie. Om 15:00 zelf Ikea maar gebeld, gaven aan dat de spullen op dat moment geladen werden en mijn levering kwam tussen 16:00 en 17:00. Judoles voor mijn dochtertje om 16:30 moeten afzeggen. Om 18:00 nog niemand. Uiteindelijk weer gebeld en levering pas om 18:30 gekregen. Overigens wel vriendelijke chauffeur. Hij hielp goed met uitladen

Prima op tijd geleverd en binnengeplaatst

Snel en goed

Spullen werden snel geleverd tot in de hal. Wel vreemd dat ze er daarna foto's van namen.

Top geleverd

Op tijd en goed