Ons ervaring met koendrich zogenaamd de transportmanager onvriendelijk en niet oplossingsgericht

Wat betreft de monteur die bij ons is komen monteren zijn we over tevreden. We willen voortaan met deze zzp er samenwerken en willen niets meer te maken hebben met ALERT en koendrich. Zeer slechte ervaring met Alert!!

Kan veel beter

Netjes optijd, We kregen niet een gerichtere bezorgtijd. Er zou een kwartier van tevoren gebeld worden en dat is niet gedaan. Zetten dozen tegen m'n nieuwe behang aan. Stote de punten en sleepte zware dingen over de nieuwe vloer. Gelukkig geen strepen. Was ondertussen aan het bellen in een andere taal. Heel onbeschoft.

Ik vind het in het geheel een beroerde ervaring

Kapotte en verkeerde levering kost mij minimaal 4 dagen voordat deze opgelost worden. Kapotte lade en deur word de volgende dag vervangen echter heb van 9 uur tot 14.00 uur zitten wachten op de chauffeur. Weer een dag later komt de monteur. De eerste monteur installeert een blauwe deur terwijl hij weet dat het grijs moet zijn. Daarnaast was de deur beschadigt en zaten er zwarte afdrukken op. Vervolgens loopt hij naar beneden naar de eerste kast en maakt daar een foto van en laat mij ondertekenen. Hij zegt niets over de verkeerde deur die hij op de kast boven heeft gemonteerd. IKEA gebeld en vervolgens moet ik over twee dagen nog een keer bellen omdat ze de levering en het herstel niet in kunnen plannen vanwege een gebrek aan slottijden. Kortom ik heb een erg slechte ervaring en ik zal zeker geen gebruik meer maken van de bezorgservice en montageservice. Daarnaast lost IKEA het probleem niet op dus of ik nog eens een kast ga kopen bij IKEA? ZEKER NIET!! In één woord is de montage en service één doffe ellende. Dus WAARDELOOS!!! Ben benieuwd of deze review wordt geplaatst. Ik zal het volgen en de review wanneer niet geplaatst een andere weg zoeken om deze ergens te plaatsen. Ben erg teleurgesteld in IKEA en de transport en montage club. Want om het service te noemen gaat mij te ver.

netjes geleverd en mooi op tijd.

zeer goede communicatie en fatsoenlijk personeel.

Everything superb!

Experience is excellent !

Aardige mannen, die goed meedachten.

Al met al een prettige ervaring. Twee hele aardige mannen, met name de man die in Oostvoorne woont en in Hellevoetsluis op school zit. Keurig van tevoren gebeld dat zij eraan keamen. Een puntje van kritiek: vanuit Ikea had ik vernomen dat ik 1 dag van tevoren een berichtje zou krijgen met daarin een tijdsvak van 2 uur. Dat is niet gebeurd, waardoor ik geen idee had wanneer men zou komen. Dan is een tijdsvak van 6 uur best lang. Ik woon niet op het afleveradres en moest hier eest naartoe reizen, dus dan was het fijn geweest om enig idee te hebben. Maar over de mannen echt niets dan lof! Vriendelijk, aardig, snel. En geen wanklank over het feit dat het de derde verdieping zonder lift was!

Komen afspraken na en leveren goed werk

Alert heeft bij ons een wasdroger bezorgd. Ze hebben deze netjes naar de zolder gebracht en aangesloten. Daarnaast kon ik slechts een tijdslot beschikbaar zijn, daar hielden ze keurig rekening mee.

Goed en vriendelijk

Spullen van ikea geleverd door hen, bleek dat er een lattenbodem bog in de bus lag die kwamen ze netjes brengen.

vriendelijk personeel en op afgesproken tijd.

mijn bestelling keurig op tijd geleverd, vriendelijke mensen, top.

prettig en efficiënt

Ze kwamen keurig op tijd aan en de onderdelen werden netjes, zorgvuldig en vlot binnen gezet.

Mooi op tijd.

Goed te volgen via track&trace

Zeer prettig en kundig en bereid om niet mee geleverd steuntje uit de auto te halen al was ie zwart en niet wit

Lastig communiceren met bezorger

Ik werd netjes gebeld door de bezorger, echter was het door de taalbarière lastig duidelijk te krijgen wie/wat hij was. Ook tijdens het binnenbrengen van de dozen was het lastig communiceren. 1 bezorger sprak geen Nederlands de ander zeer gebrekig. Onderling spraken zij een arabisch achtige taal. Ondanks dit obstakel is mijn bestelling wel netjes afgeleverd, zonder beschadiging.

Levering op afgesproken tijd

Geen klachten, er werd keurig geleverd op het van te voren aangegeven tijdstip. Een kwartiertje van te voren een belletje dat ze eraan kwamen. Vriendelijke mensen.

Snel en vriendelijk

Snelle levering - aardige lui - behulpzaam

heel fijn dat je voortdurend op de hoogte wordt gehouden van de leveringsreis en dat de zending echt in huis wordt afgeleverd

Keurige aflevering tot in mijn appartement op 2eetage. Nette en vriendelijke medewerkers

Keurige levering, op tijd, te volgen via trach and tracé. Vriendelijke medewerkers, behulpzaam

Komen tijdsblok niet na

Tijdsblok gehad van 13.00 tot 19.00 19.45 kwamen ze pas. Toen was ik al weg. Beetje jammer

keurig levering

Zending keurig afgeleverd en volgens afspraak alle dozen netjes binnengezet

Fijne vriendelijke bezorgers

De twee bezorgers hebben geheel zonder schade in de was droger twee verdiepingen omhoog gebracht en netjes aangesloten. Ze waren erg vriendelijk en beleefd. Een fijne ervaring die ik zeker anderen ook kan aanraden.

Fijne correcte bezorgers

Fijne correcte bezorgers

Zeer bekwam personeel was zeer snel klaar met mijn kast inmekaar zetten ik had het niet sneller gedaan

Chaos

Er zo vooraf gecommuniceerd worden in wel tijdvak er bezorgd zou worden. Ik hoorde daar niets over. De vrachtwagen kwam aanrijden en zette deze achteruit bij ons op de oprit. De deur ging open en ik schrok! Wat een bende. Allemaal pakketten door de bus + een winkelwagen. De jongens gingen alles behalve voorzichtig met de spullen om. 2 planken beschadigd... aan de hoeken. Kwam zeker door transport en 1 verpakking van de planken was stuk waardoor het beslag er niet bij zat. De helft van wat ik wilde bestellen was niet op voorraad, de andere helft werd in 2 leveringen bezorgd, waardoor je dus 2x een hele dag thuis moet zijn. Nu moet ik alsnog naar de winkel voor de beschadigde artikelen... WAARDELOOS

Uitstekend!

Prima service, vriendelijke chauffeur belde van te voren om te zeggen hoe laat hij er zou zijn, en goederen werden keurig voor de deur afgeleverd.

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam