Fijn om te kunnen volgen welke stop jouw levering is en waar de chauffeur zich bevindt. Goede service!

Keurig en op tijd geleverd

De bestelling is keurig op tijd geleverd. De informatievoorziening vooraf was goed, en het via de track en trace kunnen volgen van de voortgang van de vrachtwagen op de dag zelf was geweldig.

Prima levering

Prima levering, er waren 2 planken beschadigd. De bezorgers hebben er gelijk foto's van gemaakt en door gegeven aan de des betreffende verstuurder.

Er is niets bezorgd en ik ben niet geïnformeerd over het vervolg

Eerst zou de bestelling op maandag worden bezorgd, niets. Dinsdag hetzelfde verhaal, weer niets. Ik heb geen idee waar ik aan toe ben. Ik vermoed dat Alert er niets zo heel veel aan kan doen, dat de oorzaak bij Ikea ligt, maar als ik niet wordt geïnformeerd weet ik dat niet.

Aardige bezorgers die zonder moeite twee trappen op liepen met de zware IKEA dozen.

Vriendelijk en snel geleverd, niets op aan te merken!

Snel, netjes, duidelijke communicatie

Netjes en tijdig gecommuniceerd, fijn dat de bezorgen een half uurtje voor aankomst even belt en keurig afgeleverd.

Top service snel, op tijd & vriendelijk

De mannen pakten het zeer adequaat aan en waren erg beleefd. Zou ze zeker aanraden.

Geen klachten. Vooraf goed geïnformeerd ivm leveringstijd.

Geen poespas, op tijd en netjes afgeleverd

Tijd was duidelijk in de app aangegeven. Werd nog even gebeld of ik er was. Spullen netjes op een daarvoor aangegeven plaats gelegd.

geweldig

Geheel is allemaal vlekkeloos verlopen, de artikelen besteld, wordt een afspraak gepland en op het tijdstip worden de goederen geleverd,

Ruim onvoldoende

- Geen tijdvak bekend tot het laatste moment (9 - 22 u); - Bezorgers bellen (geen Nederlands) dat ze niet bij de deur kunnen komen en dat ik naar buiten moet komen; - Levering tot begane grond en alles moest snel; - Geen service met een glimlach, de heren leken zeer ongelukkig en ik had met ze te doen. Samenvattend was de ervaring zeer ondermaats, ik hoop dat jullie wat met bovenstaande kunnen doen! Groet, Tijmen Verwoert

Geen communicatie en update’s zoals beloofd

De zin zegt het al. Geen update’s. Nog voor gebeld, konden geen duidelijkheid geven, geen headsup 15-30 van te voren. Helemaal niks.

Vriendelijke en vlotte bezorgers

Ik had een flinke bestelling met veel zware dozen maar de mannen waren vrolijk en snel klaar. Prima service!

Prima.

Goederen snel en binnen afgesproken tijd geleverd. Lossen gebeurde zorgvuldig en aflevering werd zorgvuldig gecontroleerd. Levering was compleet en in goede staat afgeleverd.

Hulpvaardige mannen!

Hebben ons goed geholpen.

Afspraak is afspraak en netjes gewerkt

Alles wat tevoren met Ikea afgesproken is goed nagekomen. Ook netjes en vakkundig gewerkt. Bovendien ook nog alles zeer snel na aankoop

Netjes geregeld

Het liep anders als het zou moeten maar de fout lag bij Ikea en alert logistiek heeft ons geholpen om het pakket op te zoeken en als nog op afgesproken dag te leveren.

Netjes

Keurige bezorgers

Vriendelijke bezorging, op tijd geleverd.

De twee bezorgers die mijn pakketten kwamen bezorgen waren vriendelijk en correct in de omgang. Communicatie vanuit het bedrijf was ook goed met betrekking tot de levertijd/tijdvak.

top bezorging

Bezorging volgens afspraak en alles erg snel geregeld

Super vriendelijk en behulpzaam

Goed, keurige gasten. Vriendelijk en correct. Wat valt er nog meer te zeggen, gewoon top.

Duidelijk te volgen wanneer pakket geleverd gaat worden, 20 minuten van tevoren nog even een berichtje en vervolgens een keurige aflevering.

On time,to the 4th floor with no left ,full service ,happy to see those guys again

Niet vriendelijke

Niet toegankelijk niet netjes

Matig

Eerste keer is meer dan de helft van bestelling fout gegaan en de bezorgers spraken totaal geen nederland noch engels. De 2e keer kreeg ik gelukkig wel 2 nederlands sprekende jongens maar tegen elkaar praatte ze helaas wel in het buitenlands. Ik vind dat niet oke. Verder werd er snel geleverd bij beide keren waarvan de 2e het ook zelf goed glcontroleerde.

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam