Niet vriendelijk maar werk was wel geklaard

De jongens waren niet echt vriendelijk te nemen. Ze kwamen wel op tijd, maar ik kreeg geen belletje van te voren. Ik kreeg ook geen gedag, het was bezorgen en weglopen. Maar alles was wel onbeschadigd aangekomen en op tijd, dus ik mag eigenlijk niet azijnzeiken.

Je wordt fantastisch op de hoogte gehouden, andere bedrijven mogen hier een voorbeeld aan nemen!

Top bedrijf

Super tevreden met de service.

Snel, vriendelijk en behulpzaam..

Ok

Jullie kunnen beter scoren door veel preciezer het tijdvak op uurbasis aan te geven wanneer jullie komen

Alles netjes binnen gezet en duidelijk communicatie

Ze waren snel en duidelijk hebben me van te voren gebeld om te melden dat ze er zo waren en alles netjes binnen achtergelaten.

Zeer correcte afhandeling

Ik werd keurig op tijd gebeld door de bezorger en de goederen werden netjes binnen gezet. Prima!

Bezorging tijd jammer

Bezorgtijd beetje veel telaat wel keurig behandelt in veranderen naar een andere dag. Bij aankomst verpakking open en ik vermoed dat ik een dingen niet gekregen heb net als hoe ik het gebeuren in elkaar moet zetten Otto al benaderd voor gebruiksaanwijzing per post of mail. Bezorgtijd 17.45 uur ipv. 16.35 uur maar voor de rest keurig gedaan.

leveren netjes de spullen af

blij met me netjes afgeleverde spullen. zonder transpoort zou ik niet weten hoe ik het thuis gekregen had wij doen alles met ov.

Prima geregeld

Track & Trace systeem werkt goed. Aardige, beleefde bezorgers die prima op tijd waren. Ze zijn alleen een grote Ikea winkelkar vergeten mee te nemen. Vandaag krijgen we de 2e zending van Ikea, ik hoop dat ie vanmiddag meegenomen kan worden. Wat moet ik met dat ding...?

zeer aardig en behulpzaam personeel, probleemloze en zorgvuldige behandeling van de goederen

Aardige bezorgers, netjes afgeleverd

De bezorgers, Engels sprekend, waren ondanks het vroege uur zeer vriendelijk en goedlachs. Ze hebben de zware dozen voorzichtig in de keuken neergezet.

Informatie tijdstip levering onvoldoende

Ik kreeg bericht dat de levering tussen 9.00 en 22.00 zou plaatsvinden. Dat vind ik niet van deze tijd. Meestal krijg je een tijdvak door. Om 14.45 uur op de dag van levering kreeg ik een mail dat de bestelling in de wagen zat en die dag tussen 9.00 en 22.00 uur geleverd werd. Hier heb ik nog niets aan. De bestelling werd om 19.30 uur geleverd. Je vraagt wel aan iemand om heel de dag thuis te zijn, vrij te nemen, terwijl dat niet nodig is.

Klantvriendelijk

Top gedaan echt super service

Alles naar boven getilt

Prima service, vriendelijke mannen

Via de mail werden we goed op de hoogte gehiuden wanneer we de bezorging konden verwachten. De mannen die de bestelling hebben geleverd waren snel en vriendelijk.

Mannen hebben alles keurig binnengezet. Waren behulpzaam netjes en snel

Tevreden.

Top afgeleverd door twee beleefde medewerkers

Keurig gebeld dat ze er aankwamen. Was een grote levering maar totaal geen probleem. Super beleefd en aardig. Alles netjes binnen gezet.

Hoogste bezorgkosten tegen minimale service

De bezorger bracht eerst maar 1 van de twaalf paketten: nee meneer meer hebben we niet. Bezorger tekent ongevraagd namens mij voor ontvangst van 12 pakketten….. bus ziet er niet uit overal deuken

Komt afspraken niet na

Heb gevraagd om half uur van te voren bellen. Dit zouden ze doen echter hebben ze dit niet gedaan. Hierdoor kon ik niet ter plekken zijn, hierdoor hebben ze het pakket afgeleverd bij de buren echter helaas niet bij de buren waar ik het gevraagd had. Dus aangezien dit een grot pakket is doen ik week een aanhager te regelen om dit Paket op te halen. Mail gestuurd naar jullie afdeling en het probleem voorgelegd helaas ook hier geen antwoord op gekregen. Al met al een een zeer slechte communicatie.

Vriendelijk en netjes afgeleverd

Bezorgers waren zeer vriendelijk en de spullen zijn netjes en compleet afgeleverd

Vriendelijk, perfect geleverd zoals veewacht

Leveranciers waren niet Nederlandstalig, maar geen probleem als maar om een duidelijke levering gaat. Gebeld aan de deur en geleverd

Aardige mannen maar werken niet netjes

Verrassing was dat ik ook nog zelf parkeergeld moest betalen. De te monteren kast was op twee plaatsen beschadigd en de snoer niet netjes weggewerkt. Bovendien nam men maar de helft van het verpakkingsmateriaal mee. €252 voor een uurtje werk voor twee man is erg aan de prijs.

Slechte communicatie

Slechte communicatie over niet vinden van ons woonadres. Chauffeur rijd uit eindelijk weg zonder onze levering uit te laden. En dan bellen we jullie kantoor en worden we afgewimpeld, even later staan jullie wel voor de deur. Na heel veel gebel van uit ons naar de chauffeur en kantoor.

Slecht

De mannen spreken amper Nederlands, onbeschoft in manieren, gooien met de dozen

heel vriendelijk en behulpzaam

alles super top ze gaan super met je spullen om dikke 10