Aardige jongens

Snel en netjes bezorgd vriendelijke jongens

Prima bedrijf. Goede app zodat je precies kunt zien waar je zending zich bevindt en hoe lang het nog duurt voordat je zending wordt bezorgd. Bezorgers zeer vriendelijk.

Snel, op tijd en netjes

De communicatie omtrent de levering was slecht.

Eerst ging het mis omdat Ikea de bestelling niet aan de bezorging had doorgegeven. Daardoor een dag verloren. Na veel telefoneren met de klantenservice is mijn order bij Alert aangemeld. Bezorging maandag 2 augustus 2021. Toezegging: op de bezorgdag een mail met een tijdvak en een half uur van te voren een telefoontje of sms. En daar ging het mis. Op de bezorgdag geen mail met een tijdvak en geen telefoontje of sms. Ik was dus genoodzaakt om DE HELE DAG (9-22) thuis af te wachten wanneer de bezorger zou komen. Ik vind dit ronduit schandalig, en getuigt van weinig respect voor de klant die € 49,00 betaald heeft voor de bezorging. Hoe gaat u mij tegemoetkomen voor dit, op zijn zachtst gezegd, ongemak.

Vriendelijk personeel. Keurig op tijd.

Goed vakmanschap

Heel behulpzaam!

Was te zwaar voor mij om alles zelf naar boven te dragen maar ze hebben mij geholpen.

Snelle service, goede communicatie omtrent levering

De producten werden volgens planning bezorgd en de communicatie omtrent de levering was goed.

Goede en snelle levering.

Op het juiste tijdstip goed en snel afgeleverd. Net personeel.

Super.

Tot in de gang werden de spullen netjes geleverd en ik kreeg zelfs uitleg over hoe te handelen als er iets verkeerd was gegaan met de bestelling of bij mogelijke transportschade.

Op tijd, vriendelijk, behulpzaam

Op tijd, vriendelijk, behulpzaam

Heel veel respect voor dit werk!

De mannen die de spullen kwamen brengen hadden alles netjes op een kar gezet en naar de voordeur gereden en het over de drempel gebracht of aangeven. Heel veel respect want het was loodzwaar!

Niet als verwacht

track en trace werkte niet en kreeg geen hulp van de klantenservice. Chaffeur had niet half uurtje van tevoren gebeld (zoals gezegd) en toen ik ze vroeg bij aankomst waarom ik werd niet gebeld zeiden ze "we waren in de buurt"!! Ongelooflijk!

Overhaast

De mannen kwamen veel eerder dan was doorgegeven. De sms gaf aan 13 uur en de mannen waren er al om 11 uur, zonder enige berichtgeving. Daarnaast kwamen ze geïrriteerd binnen. Tijdens het monteren waren ze heel overhaast en onvoorzichtig. De montage is niet afgemaakt in verband met onderdelen die tijdens het monteren, kapot zijn gegaan. Hiervoor is een nieuwe afspraak gemaakt.

Track and trace was niet echt duidelijk

Het systeem om je pakketje te volgen op nummer is niet een fijn systeem,je hebt als klant geen idee hoe je tijdsvak eruit ziet want hoelang duurt het van nr 1 naar nr 15? Ik heb liever een tijdvak aangegeven zodat je in ieder geval een indicatie hebt hoelaat ongeveer. Nr 1 tot nr 11 duurde 3 uur,maar vanuit 11 naar nr 14 ging inneens heel snel dus een tijdsvak was makkelijker geweest Chauffeurs waren wel erg vriendelijk dat was een pluspunt .

On time, well priced

Overall very satisfied

Zeer slecht

Wij zouden de levering tussen 09:00 - 16:00 ontvangen. ten eerste vinden we dit al een vrij breed tijdsbestek voor een dergelijk groot pakket. Toen wij om 14:00 belden met de vraag of we een indicatie konden krijgen, gaven ze aan dat het pakket tussen 14:00 - 16:00 zou komen, alweer vrij breed gezien de eerste indicatie ook 16:00 was. Om 17:15 nog steeds geen pakket. Na gebeld te hebben bleek deze nog op een 30 minuten afstand van ons te zijn. Chauffeur had zijn huidige locatie gedeeld. Om 17:45 nog steeds geen pakket. Wij gebeld, gaf deze aan over 20 minuten bij ons te zijn. Waarbij wij zagen dat deze op minder dan 5 minuten afstand van ons gewoon stilstond. Uiteindelijk om 18:10 ons pakket ontvangen. Zeer slecht dat er al langer kenbaar was dat het ging uitlopen dat er niks gemeld is.

Waren er op afgesproken tijd. In eerste instantie miste er een pakket. Volgens de chauffeur klopte dat niet maar bij nader in zien inzien. (Ik liet hem de bon zien) begreep hij dat er idd iets miste. Gelukkig belde hij mij binnen 30 min dat hij het gevonden had en hij kwam weer terug. Dat was fijn natuurlijk. Aardige gasten.

Vriendelijke mannen, keurig op 1 hoog geleverd, top.

Prima service, helaas veel manco in de levering

Er missen heel veel artikelen uit de bestelling. De bezorgers waren top. Ik weet niet of zij de spullen vergeten waren of kantoor. Feit blijft dat ik de helft van mijn spullen niet heb gekregen. Ook geen pakbon, dus was lastig nakijken. Alles via de site van ikea moeten nakijken.

lang wachten en slechte communicatie.

Slechte communicatie, heel veel erachter aan moeten bellen. Tijdsvakken die doorgegeven worden die niet nagekomen werden dus heel heel lang zitten wachten (2 verschillende afspraken op 2 dagen, beide dagen zitten wachten). Bezorgers slecht verstaanbaar aan telefoon.

But...sometimes the order ....take long time in receiving day Example: 13 to 19

Prima, snelle levering

Snel en netjes bezorgd. Mannen aardig.

Kon makkelijk zien via de stops wanneer ze voor de deur zouden staan, waren mooi op tijd. Aardige chauffeur die het grote pakket zo boven had staan.

Komen netjes alles boven brengen

Beetje rommelig, doordat vorig bestelling niet geleverd kon worden, werd het een chaos met pakketjes voor de deur.

Mooi op tijd geleverd en vriendelijke bezorgers.

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam