Levering niet compleet

Ten eerste heeft de levering weken op zich laten wachten. Volgens de meubelzaak waren de meubels allang aan jullie overgedragen voor levering. Daarnaast staan er 2 bezorgers waarmee beperkt te communiceren valt omdat ze alleen gebrekking Engels spreken met maar 2 van de 4 bestelde artikelen. Op de bon staat dat 1 artikel niet op voorraad is, maar het andere artikel: een salontafel, hebben ze ook niet bij zich. Dit blijkt kwijtgeraakt te zijn in het magazijn (hoor ik achteraf via de meubelzaak). Ook word er niet bepaald voorzichtig met de meubels omgegaan. Gelukkig zijn ze heel goed verpakt waardoor er geen schade aan ontstaan is. Wat wel fijn is is dat er een duidelijk tijdsvak word afgesproken en deze nagekomen word.

Gedreven vriendelijke bezorgers

Waren zeer klant gericht brachten de bestelling netjes binnen.

Keurig, compleet en op tijd afgeleverd.

De leveranciers gaan keurig met de te leveren artikelen om, zij hebben de bestelling in de gang gezet en waren netjes op tijd.

Heel erg tevreden

Dank zij de track en trace heel goed te volgen en te zien hoeveel afleveradressen nog voor jou zijn. Medewerker, netjes mee geholpen om tv 65 inch op 12 hoog voor de deur te krijgen. In een woord Toppie.

Perfecte service

2 aardige heren die mijn meubels in elkaar jennen gezet. Er werd gevraagd waar exact alles geplaatst moest worden.

Komst werd goed aangekomdigd, bestelling , 4 zware dozen, werd netjes in de garage geleg€.

Prima aflevering

Geweldige service ontvangen

2 vriendelijke sterke mannen die goede service hebben verleend veel zware meubels naar boven moeten brengen en dat hebben zij gedaan tot aan de woonkamer respect en petje af hoe ze dit gisteren hebben afgehandeld met een vriendelijke lach ik had echt een extreem grote bestelling dus ze verdienen echt alle lof en credits tegenwoordig worden spullen met veel haast achtergelaten maar de 2 heren hebben met zorgvuldigheid en netheid mijn bestelling geleverd

Super service

Komen afspraken na, bellen een half uur van te voren dat ze er aankomen, behandelen de artikelen met grote zorg, nemen het verpakkings materiaal weer mee. Echt top.

Op tijd, duidelijk en vriendelijk

Bezorgers waren optijd en zeer vriendelijk

Alles perfect

Alles volgens schema

Topservice en een hoop geduld van de bezorgers!

Door omstandigheden was ik niet aanwezig voor bezorging. De bezorgers hebben vervolgens telefonisch contact met mij opgenomen en gezorgd dat de levering op dat moment toch door kon gaan. Niets dan lof voor deze aardige lui.

op tijd en correcte bezorgers

netjes afgeverd

Heel goed!

Het afleveren ging soepel, ze waren op tijd en ook heel vriendelijk en snel.

Personeel zeer aardig en behulpzaam wachttijd voor levering tussen 9 am en 10 pm is echt niet realis

Te lang wachten.

Zeer behulpzaam!

Prima personeel

PRIMA GEDAAN

Uitstekende levering!

Zeer vriendelijke bezorgers! Spullen zijn netjes geleverd en op de juiste plek neergezet!

Keurig, snel werk geleverd en afvalmateriaal meegenomen.

Heel goed en duidelijk aangegeven wanneer de monteurs verwacht kunnen worden.

Prima maar kan veel beter

Vorige keer heel prettig ervaren. Nu is er 1 doos open en is er 1 kast hierdoor helemaal beschadigd alsof het eruit is gevallen. En vreemd dat het niet meer naar binnen gebracht kon worden en vorige keer wel.

Snelle levering en zeer vriendelijke bezorgers

Snel geleverd, keurig alles in de gang gezet. Controle of alle dozen afgegeven waren en zeer vriendelijke bezorgers

Zeer tevreden met de service

Van de laatste spullen naar boven brengen, met een razendsnel tempo een ikea kast in elkaar gezet. Top service! Hartelijk dank

Jammer, dat er een taalbarrière was. Heel moeilijk communiceren.

Op zich goed

Gemaakte afspraken werden nagekomen. Levering was in 2 delen. Jammer dat met name bij de 1e levering geen van beide Nederlands sprak. Hoe nu verder moest ik dan zelf uitzoeken. Verder geen klachten

Goede levering

Grote bestelling werd binnen de afgesproken tijd geleverd. Nadat er 2 producten ontbraken zijn deze naderhand alsnog nageleverd.

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam