Snelle en correcte service

De chauffeur belde mij een kwartier van te voren op. Hij dacht heel goed mee om zo goed mogelijk mijn spullen in de ruimte te krijgen. En hij hielp mee om ze naar binnen te krijgen. Een en al lof!

doos beschadigd,maar service ok

Doos had redelijk wat gaten, maar personen waren aardig en behulpzaam bij aflevering

Op tijd, snel en efficient.

Ik was netjes 5 mins van tevoren gebeld . Alles was snel afgeladen en in huis. Bezorgers waren heel beleefd. Ik ben heel blij mee.

Fantastisch!

Aardige mannen, werken snel en netjes. Niet normaal hoe snel zij een kledingkast in elkaar zetten. Geld zeker waard!

Super mooi op tijd

Super mooi op tijd en vriendelijke bezorgers

Snelle en vriendelijke service

De heren zijn snel, adequaat en vriendelijk. Bovendien werkt de track and trace ook heel goed.

Trekhaak

Alles netjes afgehandeld. Een gratis leenauto. En nabestelling van een nummerplaat was ook goed geregeld

Onbeschoft!

Meteen in slecht Nederlands vertelden 1 van de 2 heren dat ze fout geparkeerd stonden en een boete riskeerden. De andere stapte naar binnen en negeerde mijn groet (hallo). Zij plaatsten de Ikea dozen tegen de toilet deur in de gang en ik vroeg of ze dat aub tegen de muur konden plaatsen (om de deur niet te blokkeren). Zijn antwoord: “mevrouw, ik werk toch niet gratis!!” Ik schrok daar best van (was ook alleen thuis). Ik zei omdat de pakketten de toilet deur blokkeerden. Hij plaatse de dozen tegen de muur, maar was wel duidelijk geïrriteerd en sprak in een vreemde taal (Pools of zo). Ik kreeg geen tijd om de levering te controleren en kreeg een toestel om te ondertekenen. Ik deed het en controleerde de levering achter af omdat ik ze niet meer in m’n appartement wilde. Vriendelijk of zelfs beleefd, waren de mannen absoluut niet! Ik begrijp dat het geen makkelijk job is, maar het minimale -beleefd en een hallo terug- is toch niet te veel gevraagd?

Goeie service

Netjes zoals het hoort

Nette gasten die zonder veel praten hun werk deden

Prima werk geleverd

Prima, goed gedaan. Vriendelijk en keurig afgeleverd

Conform afspraak geleverd.

Netjes geleverd. 30 min vantevoren gebeld. Communicatie met chauffeur ging beetje gebrekkig ( Nederlands ) maar bleek allemaal OK.

Super en op tijd

Was even weg netjes gebeld door de boys heb een afspraak gemaakt wat ze moesten doen zijn afspraak super nagekomen

Very bad experience

Team ignored me when I explained they would not be able to carry the delivery in one go. Packed the trolley so that it could not go through doors (ignored me when I pointed this out). When getting to doors they just pushed the goods off the trolley onto the floor - no care about damage. Pushed the delivery into walls, hit ceiling, etc. Very disappointing and would never recommend Alert.

Prima levering

Zeer grote tv besteld, hij was stevig vastgemaakt in de vrachtwagen en de twee transporteurs hebben geholpen om het pak in mijn wagen te steken, prima. Vriendelijke heren!

Vriendelijk en correct

Op tijd en telefoontje vooraf perfect geregeld. Hij bood zelfs aan 2x het naar boven te brengen maar dat hoefde van mij niet. Kortom prima service

Track&Trace, perfect. Medewerker vriendelijk.

-Zeer uitgebreide track&trace. Daardoor eigen wzh. goed hierop kunnen afstemmen. -Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Prima communicatie en service

Je wordt voortdurend op de hoogte gehouden. Houden zich aan de afspraak. Klantvriendelijke bezorgers.

Snel en vriendelijk

Prima levering

zeer snel, heel professioneel

zie boven. zeer snel. zeer professioneel

Hardwerkende bezorgers

Nette jongens, harde werkers met al die zware spullen de hele dag. Snel geleverd, alles prima Keep it up !

Goede communicatie

Je wordt goed op de hoogte gehouden via mail en de chauffeur belt 10 min vtv. Vriendelijke chauffeur en bijrijder. Spullen netjes afgeleverd.

Netjes en snel

Werd ca een half van te voren gebeld dat ze er bijna waren. Legde het pakketjes netjes binnen en namen het pakket wat om geruild moest worden weer netjes mee terug. Verlopen goed en snel.

Leveranciers zijn top

Erg goed! De twee leveranciers brachten mijn tafel tot op derde verdieping!

Ik werd 15 min. Van te voren gebeld en toen ze kwamen werd alles netjes binnen gezet. Prima gegaan

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam