Niet 5 ster

Bestelling was niet compleet. Moest naar beneden om de pakket te retourneren. Driver was niet zeker als de pakket nu compleet is. Dan moest ik naar boven met ėėn van de pakketen en het was zwaar. Dus niet een fijne service!

Alles is prima verlopen zoals afgesproken.

Slecht

Meubelen worden vier uur later bezorgd dan de afgesproken tijd en vervolgens is mijn kledingkast zwaar beschadigd waardoor ik weer een nieuwe kan bestellen en wederom vrij dien te nemen voor jullie om het opnieuw te kunnen laten bezorgen. Vervolgens wordt mijn kledingkast in een geopende doos bezorgd. Gelukkig geen grote beschadigingen. Zeer teleurstellende service. 1x en nooit meer iets via jullie laten leveren of laten monteren.

snel en correct bezorgd!

ik werd netjes opgebeld , 10 minuten voor de bezorging. de bestelde artikelen zijn keurig in de gang gezet .

Top! Dik op tijd en uitstekende service.

Echt top hoe ik kon zien hoe ver de bezorger van mij was. Ik kon zo normaal m'n leven leiden en thuis zijn bij de bezorging. Beste bezorgservice tot nu toe voor mij

Zeer snelle en vriendelijke service

Ik heb via een webshop een airco besteld, deze is natuurlijk best aan het gewicht. Maar zonder problemen is deze geleverd, de chauffeur kon mijn adres niet 1 2 3 vinden (centrum Rotterdam) en belde mij netjes op dat die het niet kon vinden en hebben afgesproken onderaan bij de weg. Nette service en ze hebben geholpen hem binnen te krijgen.

Alles correct verlopen.

De firma belde op tijd om het pakket te bezorgen. Zeer beleefde bezorgers. Alles was correct. Prima!

Geen vakkundig werk achtergelaten

Van 5 pax kasten waren van 3 stuks de steun-stel poten niet gemonteerd. Deze zijn achter alsnog gemonteerd, maar foutief. De ‘montagekrammen’ zijn los geplaatst. Van de 6 stelpoten draai er 1 door en zijn er 3 scheef gemonteerd!

Super geholpen met het opbouwen van mijn kast!!

Nadat er bij Ikea een fout gemaakt was met afspraak i.v.m. met montage hebben ze ons alsnog snel ingepland. Toen ik deze datum moest afzeggen wegens onverwachte operatie werd gewoon opnieuw datum gepland. Op de dag zelf 2 supervriendelijke en deskundige monteurs gekomen die de klus in amper 10 minuten perfect geklaard hadden. Top!!!

Snel, maar te onvoorzichtig.

Mijn producten werden op tijd geleverd en na een afgesproken telefoontje van de chauffeur. Fijn. Helaas was de chauffeur wel onvoorzichtig met het achteruit rijden en raakte in een diepe kuil. De lading was daardoor verschoven. Bovenop alle spullen bleek nog een zware koelkast te liggen, die daardoor op alle andere lading was gevallen. Schade aan de geleverde spullen kan pas gezien worden met het uitpakken. Toen ik de chauffeur en zijn bijrijder daarnaar vroeg was er helaas weinig communicatie mogelijk omdat zij beperkt Nederlands spraken en niet echt goed luisterden naar wat ik zei. 'Alles goed', 'alles goed', was het enige wat ik hoorde. Meer aandacht voor het inladen van de de lading en het luisteren naar de klant zou alles een stuk beter maken.

Slecht

Had aangegeven een half uur van te voren even aan te bellen/sms. Dat is niet gebeurd Vervolgens gaf ik aan om de artikelen naar boven te brengen extra voor betaald . Eerste instantie wilde hij het niet eenmaal contact met Ikea wilde hij wel alles naar boven brengen en ging over in hun eigen taal ( of het gevoel/schelden) zo ervaarde ik het . Uiteindelijk alles naar boven gebracht. En gaf aan “ik ben niet van Ikea weet niet wat wat is” de andere heer begreep geen Nederlands had een zware lichaamsgeur. voor mijn was het geen fijne situatie.

Ik ben te schande gemaakt met mijn geld!

Ons huis heeft 3 verdiepingen. We hebben alle meubels bij IKEA besteld. Ze brachten ze allemaal naar de 1e verdieping. De installateurs wilden het niet van hier naar de kamers verplaatsen. Ik heb ze allemaal zelf naar alle kamers gedragen. De poten van de dubbele zitting kwamen niet uit de doos. De installateurs zeiden dat we het niet hoeven te melden, ga en ikea zal het je geven. Op mijn aandringen hebben ze het in het rapport geschreven. Ze namen niet alle lege dozen mee. Ik ben net zo moe als de installateurs...

Het verliep goed en vlot

Bestelling bezorgd met een glimlach!

Goed gehumeurd en prettige mensen die iets leuks bij je komen brengen!!

snel,vriendelijk en met zorg

snel,vriendelijk en met zorg

Spulletjes bij Ikea besteld .en door de bezorgdienst keurig thuis bezorgd. Van te voren netjes een mail gekregen wanneer de bestelling bezorgd zou worden en op de dag zelf nog een telefoontje van de chauffeur. ( voor het tijdsvlak) Kortom voor herhaling vatbaar

Super goed

slecht organiziert

De zending kwam laat aan en het pakket was incompleet. Iemand heeft een fout gemaakt door IKEA of de koerier. Al met al slechte organisatie.

Prima bezorging tot aan de deur

Prima bezorging waarbij de bezorgers de dozen netjes binnen hebben gezet.

Helden

Heel blij met de 2 bezorgers, iets te grootte tv gekocht die niet in de lift paste. En volgens mij hoefde ze het helemaal niet te bezorgen op de 2de etage maar dat hebben ze toch even gedaan. Blij mee.

Zo snel en vakkundig gemonteerd

De monteurs waren super vriendelijk en snel. Het enige - en dat lag niet aan hen - is dat ze 3 uur te vroeg kwamen. De melding hiervan heb ik nooit ontvangen. Gelukkig was er iemand in de woning aanwezig, maar misschien een aandachtspunt voor jullie IT afdeling ;)

Vriendelijk en goed afhandeling

Super handig dat ik precies kan volgen wanneer ze er bijna zijn. Zwaar pakket is netjes bij mij in huis gezet. Goede service.

Prima bezorging

Bezorging goed en op tijd.

Top bedrijf, doen wat ze beloven: op afgesproken tijd spullen tip top tot achter de voordeur leveren

Levering van wijnklimaatkast. Initiële leverdatum was voor ons moeilijk te organiseren, maar via 2 e-mailtjes was snel een andere datum geprikt die ons uitkwam. Keurig op tijd berichtgeving met t&t en verwachtte tijdsvenster. Via website eenvoudig te volgen wanneer het vrachtautootje er bijna is. Aardige, supervriendelijke mannen die binnen 3 minuten de spullen netjes binnen brachten.

65 inch TV geleverd en oude TV meegenomen

De bezorging ging prima. Je kan op de dag van levering precies zien waar de bezorger is. Wel moet je rekening mee houden dan Alert Logistiek niet elke dag bezorgd. Ze doen het per regio, en Enschede bezorgen ze alleen op de dinsdagen en vrijdagen. Ging om een nieuw 65 inch tv. Bezorging verliep prima en mijn oude 55 inch tv is door hun meegenomen. Dat heb ik wel eens anders gezien bij andere bezorgers. Wordt wel eens geweigerd om oud apparatuur mee te nemen. al met al ben ik tevreden over de bezorging van Alert Logistiek.

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam