Goed afgeleverd

Na een telefoontje van de chauffeur (er was wat verwarring over het adres ) uitgelegd waar hij aan moest bellen is alles naar tevredenheid op de kamer geplaatst .Dikke 10 voor de bezorgers

Netjes en op tijd zoals besproken

Hele aardige jongens, gelukkig bestaan ze nog, heel behulpzaam!!!

Netjes en punctueel afgeleverd

Duidelijke track en trace. Heel fijn dat ze bellen dat ze op weg naar je zijn. Beleefd en netjes. Top!

Zeer slecht

Bezorgers weigerde de pakketten naar boven te brengen (4 hoog was voor betaald). Uiteindelijk na aandringen hebben ze de baas gebeld die zei ook dat het omhoog moest. Vervolgens krijg ik de opmerking dat ik wel mee kan tillen. Nog nooit zo een slechte ervaring met jullie gehad.

Onvoldoende

1. Monteur gaat weg zonder met klant te overleggen of de plaatsing goed was 2. De service over dit onderwerp is moeizaam en komt niet op gang binnen 12 uur

Perfect!

Waren er binnen het aangegeven tijdsvak. Vriendelijke, nette en beleefde heren die goed controleerden of alles geleverd was, behulpzaam en snel.

Alles correct afgehandeld

Bestelling en levering waren top. Niets op aan te merken. Een betrouwbare speler op de markt.

Ik heb alleen maar goede ervaringen met Alert Logistiek!

mijn ervaring omschrijf ik als volgt

Slecht

Binnen een 1/2 minuut werdt er en steeds aan de deur gebeld en tegelijk aan de telefoon. Je kreeg niet eens de tijd om de deur te openen!

De werkzaam heden werden snel en zeer professioneel uitgevoert

Uw medewerkers wisten precies wat te doen. Zij waren klaar in no-time. Ze lieten een positieve indruk achter en namen ook de verpakking mee. KLASSE !!

Goede opvolging .Vriendelijk,behulpzaam attent

Ik werd 20 minuten voor aanvang gebeld, en had nog de opmerking op ergens anders te parkeren, omdat het dan voor ons handiger was om op te halen. Uiteindelijk elkaar gevonden op de plek, en de afhandeling was top!

tot nu toe goed

Ondanks dat ikea mijn pootjes en plint niet hadden meegenomen in hun order van mijn magnetron kast ben ik goed geholpen en zetten ze deze 31 augustus in elkaar.

Order is not delivered fully, missing almost half

Missing items, 40% of the order not delivered from IKEA.

Tevreden

Goede communicatie met chauffeur. Pakket netjes afgeleverd

Uitstekende service

Ik kreeg een dag voor de levering en mail met de raamtijd en op de dag van de levering werd ik van te voren gebeld dat hij eraan over een kwartier zou zijn. Zeer vriendelijke chauffeur en netjes afgeleverd.

Goede communicatie en netjes geleverd

Goed op de hoogte gehouden via e-mail. De levering was netjes en vriendelijke medewerkers.

J'ai été impressionné par la qualité de la livraison

Le livreur c'est montré patient et serviable malgré la longue attente.

niks mis mee

ze hebben alles naar boven gebracht. gelukkig

Helaas waren jullie niet geplande tijd

Wij moesten lang wachten meer dan 3 uur terwijl wij hebben tijd van Ikea gekregen van 13:00-17:00

Vriendelijk en snel

Vriendelijke bezorgers. En alles kwam binnen het afgesproken tijdsvak binnen.

Prima levering!

Witgoed is tussen de afgesproken tijdstip afgeleverd, alles netjes & geen schade. Kleine tip ivm de veiligheid: chauffeurs kunnen beter stevige schoenen aantrekken ipv bad slippers.

Aardig en behulpzaam!

Op tijd, vriendelijk en behulpzaam.

great service

everything went super! Thanks

Vreselijk

Ik heb de avond van tevoren op de link gekeken om een indicatie te krijgen,rond welke tijdstip het geleverd word...het bleef 9:00-20:00 de dag zelf 8u-9u gekeken om leveringstijd te zien.het bleef ongewijzigd .heb de dag ervoor en de dag zelf meerdere berichten verstuurd via de link of ze konden laten weten of het voor of na 13:00 geleverd zou worden...GEEN REACTIE. Die dag zou ik met familie naar efteling gaan ivm verjaardag mama-misschien wel haar laatste ivm gezondheid- Ik kon makkelijk met abonnement ff tussen uit en daarna weer terug.inplaats daarvan heel de dag voor niets gewacht omdat het pas om 16:30 geleverd werd. Liever had ik geweten waar ik aan toe was bij mijn familie willen zijn inplaats van wachten voor niets. Mijn ervaring WAARDELOOS en dan hoor ik ook totaal geen compensatie tegen over staan De tijd dat ik heb moeten wachten had ik liever met familie willen zijn en tijdig thuis willen zijn.maar helaas dachten jullie daar anders over. Zelfs na de telefoontje. De koerier deed zijn werk GOED Maar de planner en klant contact was ECHT WAARDELOOS. En dat zal ik via FB rond vertellen ook

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam