Correcte bezorgers

Beide heren zeer correct en beleefd. Netjes op de aangegeven plek neergezet

Vlotte service

Onduidelijkheid over levertijd

Pas heel laat kreeg ik de mogelijkheid stoppunten te volgen. Daar viel weinig uit op te maken. Ik vind dit niet meer van deze tijd.

Nette aflevering, aardige gasten.

Goede ervaring, aardige gasten. Snel op de juiste plaats geleverd.

Komen niet professioneel over.

De bestelde goederen kwamen binnen met gescheurde verpakking en ook de planken waren stuk, er was duidelijk niet goed met de lading omgegaan aangezien van de 28 pakken er 17 kapot waren en retour moesten. Geen beste bezorging dus!! Ook bij gesprek hierover werden er schouders opgehaald totaal onverschillig personeel.

Keurig op tijd,snel gewerkt en lekker al het afval mee!

Dik tevreden!

Alles is perfect doorgelopen.

Ik kan mijn zending van minuut tot minuut volgen!

Wrong delivery day

Multiple deliveries for one order and the last one came the wrong day, and the next day wanted to deliver the exact same thing again

super

ik ben zeer tevreden over de levering/service. waren 2 vriendelijke mannen die het zelfs voor mij binnen in de gang hebben gelegt.

Erg goed

Prettige aardige gasten

Prima voor elkaar

Goede informatie vooraf met een telefoontje als ze er bijna zijn. Fijn geholpen met het sjouwen van de (zware) kasten. Prima voor elkaar!

Prima service!

De bezorgers waren zo vriendelijk om de pakketten in de garage iets verderop te zetten, zonder enig probleem. Fijn!

Goed en professioneel

Keurige medewerkers leverden goed werk af!

Ikea meubels prima in elkaar gezet.

Niks op aan te merken.

Niet afgeleverd op juiste locatie

Bij de bestelling (IKEA) aangegeven dat in een kamer afgeleverd moest worden. Bij aflevering wilde de medewerker dit niet doen, omdat op de bon alleen begane grond stond. Uiteindelijk is het alleen bij de voordeur geleverd. Er is ook niet vooraf gebeld zoals aangeven was.

Goede service en is leuk ,te zien wanneer pakket ongeveer word geleverd.

Op tijd maar weinig zin om de Pax kast naar de slaapkamer te brengen.

“Oh mij God” was de opmerking van een van de bezorgers toen hij de Pax kast niet in de garage kon neer leggen maar de dozen naar boven moest brengen. Beetje jammer deze reactie, wij als 60+ kunnen dat niet meer en hadden dat ook in de Ikea winkel aangegeven en voor betaald. Beetje positiever volgende keer

Super attente bezorgers. De treadmill keurig in de huiskamer neergelegd. Blij mee!

Goede communicatie, alles netjes neergezet

The experience was good

Good experience.

Goede communicatie en meldingen

Er werd netjes gebeld dat de order geleverd werd over 20 minuten,

Op tijd geleverd, wel schade aan de doos zonder melding

Op tijd geleverd, wel schade aan de doos zonder melding. Gelukkig is de spiegelkast niet beschadigd; het was wel netjes geweest om dit te melden.

Levering zoals het hoort

Deze week 2 x een bestelling bij IKEA door Alert Logistiek ontvangen. De zending is uitstekend te volgen via een track $ trace. De bezorger(s) is/zijn keurig op tijd in het schema. Vriendelijke en correcte mannen. Eigenlijk zoals een bezorging van een online bestelling hoort te gaan maar wat bij de grote jongens nogal eens mis gaat. Complimenten!

Everything was perfect. Thank you!

The transportation was very fast. The montage was also nicely finished.

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam