Goed en snel ikea kasten bezorgt. Ze hadden 1 item vergeten, maar direct opgebeld. Ondanks dat ik niet opnam, kwamen ze direct langs mijn huis om het alsnog af te leveren. Harstikke aardige mannen.
Beste Meike, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Degene die de bestelling kwamen bezorgen konden niet goed Nederlands, dat was niet fijn. Maar de monteurs daarin tegen waren top!
Beste Carol, Fijn om te lezen dat het goed is gegaan met de montage! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Monteurs kwamen op de afgesproken tijd. Vroegen naar mijn wensen en hebben mijn kast snel en goed in elkaar gezet. Hebben al het inpakmateriaal afgevoerd.
Beste Joke, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Wat ik erg fijn vond, was de mogelijkheid om te weten hoeveelste aflever adres je bent, en dat de chauffeur te volgen was!
Beste J, Fijn om te lezen dat het goed is gegaan! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het pakket wordt geleverd. Een half uur van tevoren werd ik ook nog gebeld. Ik zag dat het pakket met grote zorg uit de vrachtwagen werd gehaald en voorzichtig werd behandeld. Het pakket werd ook op een door mij aangewezen plek neergezet. De bezorgers waren aardig en vriendelijk.
Beste Peter, Dit soort berichten lezen wij graag! Erg fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor het attente bericht! Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Ondanks dat ik aangaf de zending in de schuur te leggen wilde men dat niet doen
Beste Jerome, Dat is erg vervelend om te horen. We zullen hier dan ook zeker een notitie van maken! Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Jongens hebben netjes alles over de drempel gebracht.
Beste Rodney, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Nette jongens maar ze waren heel laat.
Beste Ed, Dat is fijn om te horen! Onze excuses dat de heren te laat waren. Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Met een grapje en een lach mijn pakketten naar boven gebracht. Super fijn!
Beste Esther, Dit soort berichten lezen wij graag! Erg fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor het attente bericht! Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Top levering.
Beste Wersha, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
aangekondigde tijd klopte, erg vriendelijke, vlotte en behulpzame chauffeurs Zo wordt iets kopen bij IKEA een heel andere ervaring, en dat is het bedrag waard
Beste HS, Fijn om te lezen dat het goed is gegaan! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Nette mensen en salontafel tot in mijn huiskamer bezorgd. Sjapo!
Beste Yvonne, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
10 minuten voor aankomst nog gebeld voor bevestiging dat ze onderweg zijn. Nette bezorgers en correct afgeleverd
Beste Johan, Fijn om te horen dat u onze service op deze manier heeft ervaren! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Snelle en vriendelijke behulpzame bezorgers
Beste Theodora, Fijn om te lezen dat het goed is gegaan! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Ondanks dat de tafel twee keer moest worden gebracht vanwege onduidelijke communicatie met Old Inn wonen, werd eea netjes afgeleverd.
Beste Ruud, Fijn om te lezen dat het uiteindelijk goed is gegaan! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Goed alleen de doos van de verpakking (tv besteld) was zwart en stoffig moest wel m'n handen wassen erna.
Beste Thomas, Fijn om te lezen dat het goed is gegaan! Het kan zijn dat de goederen een poos in een magazijn staan. Vandaar dat deze stoffig kunnen zijn. Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Volgens IKEA zou op de dag van de levering 30 minuten van te voren gebeld worden om de levering/aankomst aan te melden. Op de dag van de levering via de chat functie van Alert voor de zekerheid nagevraagd of dat daadwerkelijk zou gebeuren. Het antwoord was JA 30 minuten voor aankomst wordt U gebeld. Terwijl ik 7 Km verderop aan het werk was werd ik net na de middag gebeld. De chauffeur van Alert, we staan nu bij U voor de deur maar U bent er niet. De chauffeur heeft gelukkig wel gewacht, maar ik moest daardoor wel hals over kop weg. Verder wel vriendelijk en alles naar binnen gebracht.
Beste Leen, Dat is erg vervelend om te horen. De chauffeurs horen inderdaad 30 minuten voor aankomst te bellen. Onze excuses dat dit niet is gebeurd. We zullen hier dan ook zeker een notitie van maken. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Ik had betaald om eea naar verschillende kamers (1e en zolder) te brengen, want ik woon alleen en de kinderen hun bedden werden geleverd. Maar dit had de bezorger niet op zijn bon staan dus hij deed het niet. Ook niet na bellen met de opdrachtgever. Na 20 min bellen en wachten heeft hij als compromis (op verzoek van zijn eigen bedrijf) alles op de eerste gebracht. Zwarte veeg op mijn geschilderde witte muur en verf van de trap omdat ze boos waren en woest naar boven liepen….. Voortaan ga ik het zelf wel regelen IPv dit waardeloze bedrijf!
Beste D, Erg vervelend om te horen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. We zullen hier dan ook zeker een notitie van maken! U kunt voor een eventuele compensatie het beste contact opnemen met onze serviceafdeling. Dit kan het beste via de volgende mail: [email protected]. Hierbij het verzoek een duidelijke uitleg, en eventueel foto's bij te voegen van uw klacht. Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
1st time you delivered the wrong item 2nd time you ordered a wrong part to replace a broken item 3rd time you didn’t pick up the complete item but just a part of it .
Dear Sara, We're very sorry to hear that you've experienced our service this way. We apologize for the inconvenience. Thank you for your message. Kind regards, Alert Logistiek
Het ging allemaal erg chaotisch - bezorgers wisten niet goed wat ze moesten afleveren en wat er bij de levering hoorde. Door de chaos hebben ze uiteindelijk niet alles afgeleverd. 1 item is vermoedelijk in de wagen blijven staan. Lekker dan....
Beste Dominique, Vervelend om te lezen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Onze excuses voor het gedrag van de chauffeurs. We zullen hier dan ook een notitie van maken. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Slechte ervaring dozen beschadigd bezorgers leveren af aan de voordeur dus je moet alles zelf binnen brengen wat een service
Beste Wim, Erg vervelend om te horen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. We zullen hier dan ook zeker een notitie van maken! U kunt voor een eventuele compensatie het beste contact opnemen met onze serviceafdeling. Dit kan het beste via de volgende mail: [email protected]. Hierbij het verzoek een duidelijke uitleg, en eventueel foto's bij te voegen van uw klacht. Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Opdracht was levering op eerste verdieping. Hiervoor was betaald en opdracht gegeven. Op geen enkele manier mogelijk om bespreekbaar te maken.
Beste Stefan, Dat is erg vervelend om te horen. We zullen hier dan ook zeker een notitie van maken! Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
kon zelf geen bezorgmoment kiezen maar kreeg er 1 opgelegd waardoor je de hele dag beschikbaar moet zijn. Dit soort bedrijven stammen uit andere tijden en passen beter in noord korea dan in NL.
Beste A, Vervelend om te horen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Iemand anders heeft voor ons de producten besteld. Er was afgesproken dat de spullen binnengezet zouden worden. Nou, dat was niet mogelijk, dat doen we niet! En ook het dichterbij de garage zetten leverde gezeur op. De chauffeur was net zo snel weer weg als dat hij kwam en was allerminst vriendelijk of behulpzaam.
Beste Irene, Vervelend om te lezen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Onze excuses voor het gedrag van de chauffeurs. We zullen hier dan ook een notitie van maken. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Ik heb vrijdag 20 mei vrij moeten nemen van werk omdat ikzélf die dag gekozen had als bezorgdatum. Bestelling twv bijna 2000 euro, zou tussen 12 en 1600 uur bezorgd worden.. Vervolgens krijg ik om 16.28 een mailtje van Ikea, dat jullie mijn bestellung verzameld hebben, maar dese pas maandag 23 mei bezorgd zou worden. Ikea beetje boos gebeld, en meegedeeld gekregen dat er bij Alert zoveel was misgegaan op vrijdag 20 mei, dat het Alert niet ging lukken mijn bestelking op 20 mei te bezorgen... Dus heb ik verplicht nóg een vrije dag op moeten nemen op 23 mei. Ik heb niet eens excuses gekregen van Alert, ook ben ik niet gebeld vrijdags , dat ze het om welke reden dan ook niet meer zouden redden.. Buiten dat, als Alert iets fout doet(of er onverhoopt iets fout gaat) waardoor zij hun afspraak niet meer na kunnen komen, is het aan Alert om de klant te bellen en dit aan te geven en excuses en of compensatie aan te bieden. Uitleg te geven. En netjes een nieuwe afspraak te maken, in goed overlég, ipv ervanuitgaan dat alleen Alert mensen heeft met een baan, en de rest van Nederland tijd heeft om zich aan jullie aan te passen.. Ik ben hier echt nog steeds heel kwaad over, want nu zijn gisteren wel eindelijk mijn spullen bezorgd.. Maar ik moet gewoon de hele week werken dus ik zit met 2 kleine kinderen, in een woonkamer gevuld met dozen. WANTJA, ik heb geen tijd om dit savonds nog even stuk voor stuk te gaan doen.. Laat mr mn bericht maar stoppen ook, want k heb t idee dat k hier n hele encyclopedie over kan schrijven, zó kwaad ben ik.
Beste Samantha, Dankjewel voor het nemen van de moeite om ons te beoordelen. Erg vervelend om te horen dat de order niet is ontvangen op de dag waarop u deze had gepland. Wij hebben voor u onderzocht wat de reden is dat de order niet op de geplande dag is geleverd. Helaas moeten wij constateren dat wij de opdracht voor uw bezorging hebben ontvangen na het verstrijken van het door u afgesproken afleverblok. Zo te zien is de tweede levering binnen het besproken tijdsblok geleverd. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Hoogoorddreef 145
1101 BB Amsterdam