Niet professioneel

Reden bijna met de bus binnen, wisten niet wat ze moesten leveren, hadden bijna een keuken achter gelaten ipv een kleerkast. Uiteindelijk ook 2 dozen zo beschadigd dat de inhoud ervan stuk is, kunnen nu 2 kasten terug brengen. Valt ons er tegen!!!

Slechte ervaring

Door defecte truck was mijn bestelling niet geleverd. Zaterdag van 14:00-20:00 gewacht. Volgende dag zou de bestelling vroeg geleverd worden maar was het toch weer 16:00 uur. Hier 49 euro voor betaald aan IKEA.

Onbeschoft

Er waren twee heren. Een die nauwelijks Nederlands spreken(die was best aardig) een een dikke, onbeschoft e stinkende heer. Bij binnen komst zei ik goedeavond en kreeg niks terug. De IKEA pakket was met geweld op de grond gelegd en niet voorzichtig. Aangezien dat mijn appartement nieuw en ik woon nog niet in, heb ik gezegd dat ze rustig met vloer moste doen en net op de muur leunen. Hij babbelt iets tegen zijn collega in zijn taal. Bij controleren van de pakket zeg ik dat een plank kapot was en hij zegt direct in mij gezicht dat toen hij gelegd had niet kapot was. Ik zei wat wil jij mee zeggen? Dat ik heb kapot gemaakt gemaakt? Dat zeg ik niet ik zei de best menner. Ik zei dat zegt jij wel! Mw...jij moet IKEA bellen! Goedeavond! Hij draait en loopt weg met zijn collega en praat in zijn taal. Ik loop achter hun en vroeg dat zij snel uit mijn appartement moeten gaan. Ik voel me zo onprettig bij deze. De heer was niet allen onbeschoft, maar hij deed alsof ik niemand was. Ik heb meer dan €1000 uitgegeven en is dit de service dat jullie me geven? Onvoorstelbaar, ik heb vanmorgen gelijk IKEA gebeld.

Track & trace niet zinvol

Aardige bezorgers, maar de track & trace gaf aan dat de bezorging tussen 9.00 en 9.30 zou plaatsvinden. Uiteindelijk pas om 16.15 uur geleverd. Eerste tijdvak indicatie was tussen 9.00 en 14.00 uur. Meerdere keren gechat met de klantenservice. Ik werd vriendelijk geholpen maar ook de indicatie die ik daar telkens kreeg te horen klopte niet. Erg vervelend want ik had na 14.00 plannen gemaakt en uiteindelijk dus zitten wachten.

Geen tijdsblok ( je weet niet wanneer t bezorgd word).

Helemaal geen fijn systeem. s morgen kreeg ik een mail bestelling tussen 9.00 en 18.00 uur bezorgd. geen tijdsblok. de eerste uren kreeg ik alleen maar deze informatie. later ( rond 2 uur) zie ik dat ik nr 34 ben op de lijst en nr 24 is net bezorgd. bijna de hele dag dus thuis moeten blijven om 15.40 werd mijn pakket bezorgd. Er stond ook in de mail dat ik een half uur voor de bezorgen gebeld zou worden. dit is ook niet gebeurd.

Goed, snel en vriendelijk personeel

Vriendelijke mannen die goed hielpen! Het was even passen en meten in de lift maar dit is uiteindelijk gelukt. Fijn dat er van tevoren goed zichtbaar is hoe ver de transporteur/chauffeur ongeveer is. Even telefonisch contact gehad om naar de juiste plek te loodsen.

Super service

Super vriendelijke en behulpzame heren en netjes vantevoren gebeld dat ze eraan kwamen

Zeer onpersoonlijk

Bezorgers waren als duo 1 bezorger gedroeg zich erg vreemd door zijn hoofd grotendeels in zijn t-shirt te steken, zodat je alleen zijn ogen zag. Het kwam mij beangstigend en zeer klantonvriendelijkheid over!

vlotte levering en vriendelijke chauffeur en bijrijder

vlotte levering en vriendelijke chauffeur en bijrijder

Het gaat nogal

Het heeft wel vier keer opnieuw gepland moeten worden, wat een gedoe! En uiteindelijk vetrokken ze, maar moest ik nog een paar dingen zelf in elkaar zetten.

Orde tijd gekomen.. pakketten netjes geplaatst..

Top, echt vak mensen

Top mensen heel vriendelijk, werken zeer nauwkeurig en ook snel. Echt TOP

Letterlijk ‘snelle’ levering

Het was te merken dat de 2 heren erge haast hadden. Files onderweg zeiden ze. Ze renden letterlijk de ruim 30 pakketten naar binnen. Ik had met ze te doen… tijdsdruk.. het zal binnen een bepaalde tijd moeten… Verder waren ze vriendelijk!

Nerjes afgeleverd

De spullen zijn netjes door een vriendelijke chauffeur afgeleverd. Klein minpuntje dat hij door de telefoon niet te verstaan was. Verder prima service

vriendelijk en goed

vriendelijke en goede bezorger. Fijne track and trace

Levering slecht. Montage top

Een zware kast werd bezorgd door jullie waarna montage zou komen. Helaas was deze bijna 2 weken later pas mogelijk. Toen ze er eindelijk kwamen bleek de doos met inhoud ernstig beschadigd. Dit hadden jullie moeten zien. Het lag onderop en ik kan niet die dozen optillen. Controle gaat door 3 stappen. Ook de bezorgers praten geen NL of heel gebrekkig. Praten onderling in buitenlandse taal. Daar voel ik mij niet prettig bij. Dus via ikea alles omgeruild zelfde gasten.. zelfde manier van praten. Montage zou dag erop plaats vinden. Werd afgebeld. Haalde het niet. Na bijna een maand dan toch montage gelukt en deze 2 mannen waren top. Vlug. Vakkundig.. aardig en gezellig met een praatje. Voor jullie een dikke pluim

Top service en vriendelijke chauffeurs

Keurig geregeld, En mooi op tijd. Top.

Snel, netjes en attent!

De twee klusjesmannen waren netjes, snel en hebben alles na afloop ook opgeruimd en meegenomen. Onwijs fijn! Nog uitgelegd hoe de slaapbank werkt en binnen 45 minuten stonden ze weer buiten, echt heel hard en netjes gewerkt.

Niks op aan te merken

Prima bezorging. En waren echt mega op tijd.

Alles netjes afgeleverd

De chauffeur heeft alles netjes afgeleverd en had goede manieren.

Alles prima bezorgd

Ik werd heel goed op de hoogte gehouden van de datum en tijd van levering. De chauffeurs belden ook nog eens vijf minuten van tevoren op dat ze onderweg waren. Ze waren vriendelijk en hebben alles netjes over de drempel bezorgd. Ik ben tevreden!

vlotte en vriendelijke service

vlotte aflevering, vriendelijke en beleefde service

Super hulp, en super snel

De Ikeakasten die ik had besteld zijn snel afgeleverd en later ook nog eens supergoed in elkaar gezet. Erg blij mee

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam