Klantvriendelijk, op tijd en snel

Bezorgers waren vriendelijk en op tijd. Enige is dat we niet een half uur vantevoren werden gebeld dat ze eraan kwamen, wat wel in de mail voor bezorging werd medegedeeld.

Slecht

Bezorgers weigerden om tot de juiste verdieping te bezorgen terwijl hier wel voor betaald is. Tevens zijn bij het binnen brengen van de producten deurposten beschadigd.

De bezorgers waren snel en hebben de pakketten afgeleverd volgens plan. Van te voren ben ik netjes gebeld.

Top bezorgers

Heel goede ervaring.De heren hebben netjes aan de deur geleverd.Waren correct in hun gedrag en spraak.Heb het wel eens anders meegemaakt.Top hoor heren!!!@

Keurige levering

Netjes gebeld dat ze er waren. Beleefd. Alles keurig in de woonkamer gezet .

Nette jonge mannen

Alles is netjes afgeleverd de jongens waren aardig en beleefd

Lekker snel

Van te voren aangegeven te parkeren bij de garage zodat ze direct bij de lift konden zijn. Dat hebben ze gelezen en ook gedaan. Helemaal top

Geweldig ervaring

De heren werkte snel en netjes, hebben de kartonnenverpakkingen weer meegenomen.

Vriendelijk en snel.

Via track en trace link was de bestelling goed te volgen. Bestelling werd binnen aangegeven tijd geleverd. Bezorgers waren heel vriendelijk.

Alles werd volgens afspraak afgehandeld en bezorgd . Keurig netjes .

Alles in orde

Alles in orde, niks op aan te merken. Aardige bezorger!

Keurige, vriendelijke monteurs. prima op tijd en ruimen alles weer keurig op.

Goed geholpen

Goed geholpen door beide mannen met het sjouwen van alle dozen tot in de woonkamer

Vriendelijke chauffeurs

Chauffeurs waren heel vriendelijk, kwamen op tijd en hebben de spullen volgens afspraak naar de 1e etage gebracht.

Very nice

Very quick delivery within 24 hour of purchase.

Lieve verzorgen

Service, medewerkers best, opgebeld, vriendelijk en hulpzaam!! 10 punten.

Zo als aangekondigd, werd de levering op tijd uitgevoerd. 10 minuten tervoren opgebeld, transport was op de link goed te volgen, de chauffeur en collega heel vreindelijk en hebben alles in huis geplaatst. En dat alles op een zonnige zondag.

Alles goed

Goed, maar verbetering nodig in communicatie

Pluspunten: Vriendelijk en behulpzaam personeel Alles kwam netjes aan Werd neergezet in de juiste kamer Minpunten: Tijdvak was tussen 12 en 16 uur, maar kwamen uiteindelijk om 17 uur. De bezorgers zeiden dat ik de eerste was van hun dienst, dus was fijn geweest als de track & trace aangepast zou zijn.

Snel en goed!

Alles op tijd en netjes

Voldeed niet aan de afspraken

Via de website van Ikea heb ik extra betaald zodat ze de bestelling tot in de kamer zou krijgen. Op de website van Ikea staat dat ze tot en MET de vierde verdieping zouden bezorgen als er geen lift aanwezig was. De bezorgers hebben het tot de tweede verdieping gebracht en zijn er daarna vandoor gegaan. Ik heb hier ook een klacht over bij Ikea ingediend.

Niet op gepland tijdstip

De heren die kwamen bezorgen, waren uiterst vriendelijk en behulpzaam.. alle lof voor hun! Maar de avond vantevoren kreeg ik we bezorgen tussen 8:00-16:00u. Ik heb om 13:00u contact gezocht.. toen werd ik vriendelijk geholpen: “meneer ze gaan om 13:30u de bus laden en u bent de eerste”.. toen dacht ik.. dat had ook al wel in die mail van gisteren kunnen staan. Toen werd ik om 16:30u gebeld, dat ze er om 16:45u zouden zijn.. dat laatste klopte wel! Maar bezorging tussen 8:00-16:00u NIET; en na het belletje om 13u met ze komen na het laden vd bus als eerste naar u, klopte ook niet: we waren de laatste klant in de bus… dus helaas weg zondag!!

Goed gedaan! Waren zware stukken. Heb de mannen blikje chocomel en ijsje gegeven. Blijf waardering hebben voor het werk van bezorger. Respect en super bedankt mannen!

Geen goede service

Alles moest heel snel en werd in de gang gezet. Ik vroeg of ze het in de slaapkamer wilde zetten wat vijf stappen verder is in een nog leeg huis dat deden ze niet.

Vriendelijk personeel en keurig geleverd!

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam