positief

keurig afgeleverd netjes gewaarschuwd dat ze eraan kwamen toppie

Netjes van te voren gebeld, bezorgers waren te volgen via een website en bij welke stop ze waren, zo kon je inschatten hoelang het nog zou duren. Alles binnen geleverd, gewoon goed!

Netjes en vlotte bezorging

Zoals je verwacht en graag ziet. Met respect ook voor je spulletjes

Erg tevreden

Ik kon de bezorger goed volgen via de link, ze waren op tijd en erg vriendelijk!

Snelle en vriendelijke mannen

De bezorgers kwamen met een lach nadat ze al een hele dag aan het sjouwen waren. Ze waren beleefd en snel weer weg

Prima verlopen bezorging

Alles verliep prima en er werd gezorgt dat alles werkte en goed stond. De track and tracé was was minder. Er bleef staan dat ze nog in Vianen waren en opeens stonden ze voor de deur. Was geen groot probleem maar als je een functie hebt waarbij je precies moet kunnen zien waar de bezorgers zijn moet deze wel werken.

Keurig op de hoogt gehouden tijdens het afleverproces. Vriendelijke bezorgers. Netjes in afleveringswerk.

Super tevreden

Voor de tweede keer dat deze mannen zo goed hebben geholpen, De vorige keer waren ze ook enorm behulpzaam ze luisteren naar de wensen van de klant en verrichten hun werk heel netjes.. dit keer precies hetzelfde Verhaal! Sterke en vlotte mannen!!!

Super service!

Vriendelijk en behulpzaam

Zeer vriendelijke chauffeurs

De chauffeurs hebben rekening gehouden met mijn tapijt en alles zeer netjes bezorgd

Fantastische service

Aardig en kundig persoon en ontzettend vriendelijke en behulpzaam

Beetje laks

1e bezoek is er een deur beschadigd. Dat kan gebeuren. Er werd nieuwe bezorgd en een nieuwe montageafspraak gemaakt. Op de dag van afspraak bleek zonder bericht van verhindering dat er niemand kwam omdat er zgn geen scharnieren waren. Maar die waren natuurlijk al aanwezig van de eerste deur. Toen een nieuwe afspraak gepland voor montage en toen is het handvat niet bevestigd omdat dat zgn niet aanwezig zou zijn maar dat lag gewoon in de kast!

niets op aan te merken

Netjes gebracht tot aan de woonkamer

Top werk geleverd. Ze hebben een 65 inch tv op de derde etage gebracht (zonder lift) en vervolgens ook nog eens in de woonkamer neergezet. Erg blij mee.

Zeer vriendelijke bezorgers. Hebben de bestelling mooi afgeleverd en op de plaats gezet.

Communicatie over de afspraak tussen klant en monteur laat te wensen over

Communicatie over de afspraak tussen klant en monteur laat te wensen over

vriendelijke mensen / goede levering

vlotte levering

Vriendelijk en snel

Bezorgers waren vriendelijk, op tijd en snel

chauffeur was mooi op tijd

de chauffeur was volgens de track and trace precies op tijd zelfs eerder dan de mail aangaf en een beleefde chauffeur

Keurig op het doorgegeven tijdstip

De heren waren keurig op tijd.

Slecht

Smijten met dozen schade opgelopen

Prima geregeld…

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de tijd dat de chauffeur bij mij zou zijn. Werd zelfs half uur van te voren ook nog gebeld. De chauffeur was tevens de man die de kast in elkaar heeft gezet. Helemaal alleen binnen 1 uur de complete kast geplaatst. Precies zoals we wilde en super netjes. Alles opgeruimd en meegenomen. Super medewerker, verdient een dikke pluim!

Moved from USA to Netherlands

The service was outstanding. We were kept informed of where our belongings where. I highly recommend it.

Waren ruim op tijd (zoals vermeld in het tijdslot) en de spullen werden netjes afgeleverd!

Behulpzaam!

De bezorgers hebben de bestelling netjes binnen gezet, foto's gemaakt en afgetekend. Het werd ook samen met mij doorgenomen.

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam