Product goed afgeleverd, rest is matig

Pakket is goed, op tijd en netjes afgeleverd, echter: Op site staat dat ik een half uur voor bezoek een bericht zou krijgen. Niks geen bericht gekregen. Dus regelmatig opletten en track&trace in de gaten houden hoeveel stops ze nog moesten maken eer ze bij mij zijn. (Tijdvenster was bij mij tussen 13-16uur.) Zo zijn ze binnen een half uur 3 stops verder en later zijn ze na een half uur nog steeds op dezelfde stop. Bezorgers zouden volgens afspraak oude televisie retour nemen. Toen ze zagen dat het een ouderwetse grote beeldbuis-tv was probeerden ze er onderuit te komen. Nadat ze doorkregen dat ik op jullie site aan het scrollen was om het telefoonnummer van de firma op te zoeken, kozen ze eieren voor hun geld en namen ze ‘m toch mee. Bezorgers spraken geen Nederlands. Eentje sprak gebrekkig Engels. Maakt communicatie lastig.

Ik vond de levering super goed. Wat wel jammer was is dat ze met zn tweeen waren maar een iemand alles naar boven droeg. Ik had pakken met laminaat en meerdere kasten en onderdelen. Arme man was kapot terwijl zijn collega beneden alleen aan het lossen was. Was een super sterke en lieve man die zijn geld zeker verdiend. Ik vond t gemeen en oneerlijk, die arme man, ouder dan de ander en was helemaal kapot,

Aardig, behulpzaam, deskundig en snel

De twee heren die mijn kast in elkaar kwamen zetten waren heel vriendelijk. Ze waren kundig en snel met een mooi resultaat. Ik ben heel blij met hun service

De chaffeurs waren super lief ! Ik ben heel blij met de bezorging!!

Slecht

Geen wasmachine willen aansluiten en niet de oude mee willen nemen terwijl ik dat wel zo gemeld had. Na aandringen toch de oude meegenomen.

waardeloos

Ik heb verschillende orderbevestigingen gekregen waarop het bestelde product, de ladekast stanford niet opstond. Ik heb hierover teruggemaild en verzocht dit te controleren en ervoor te zorgen dat het product erbij geleverd zou worden. Toen de producten bezorgd werden vroeg ik als eerste of de ladekast erbij zat. De dozen werden echter niet geopend ter controle en er werd maar opervlakkig gekeken. Ik moest het volledige bedrag overmaken terwijl in de winkel overeengekomen was dat ik het bedrag in 3 termijnen kon betalen. Ze konden tevens geen uitsluitsel geven wanneer de montage precies gedaan zou worden. Ik zei dat ze de producten weer mee konden nemen. Ze hebben in de vrachtwagen contact gehad met een superieur en er zou een monteur komen via Antwerpen. Onder druk heb ik het volledige bedrag overgemaakt. De monteur kwam en het eerste wat ik vroeg was of alles aanwezig was. Het was een vriendelijke jongen maar hij was niet bekend met de dozen van home discounter dus stelde hij voor alles in elkaar te gaan zetten. Na het monteren van het dressoir bleek dat DE LADEKAST NIET GELEVERD IS! Ik wens dit product niet meer en wil binnen de vereiste normen van het consumentenrecht dat het volledige bedrag binnen 3 weken wordt teruggestort op mijn rekening.

Ik verwachtte een levering in de kamer

Maar er werd aan de drempel geleverd. Ik vond de pakbon later op straat

Netjes en snel

Helaas waren de bezorgers niet op de hoogte van de gemaakte afspraak dat de bezorging op zolder moest plaatsvinden wat in eerste instantie voor een discussie zorgde. Vervolgens wel netjes uitgevoerd.

Levering op tijd en service perfect

Niks op aan te merken. Aardige bezorgers.

Enorm tevreden!

Goede service, zeer vriendelijk en behulpzaam! Zonder problemen mijn product naar boven gedragen.

Goede planning, aardig en zorgvuldig

Strak op schema geleverd, twee vriendelijke kerels die 6 grote IKEA kasten met een glimlach naar vier hoog brachten.

Heel content van de levering!

Heel vriendelijke mensen, en een top bediening van levering

Lastig communiceren

Ik heb betaald voor levering in gewenste kamer (begane grond) terwijl ik zelf uiteindelijk alles vanaf de voordeur aangereikt heb gekregen om zelf binnen te tillen. Dat had me weer een paar tientjes gescheeld Communicatie verging erg stroef. Degene aan mijn deur, kon alleen het woord Ikea uitspreken

Netjes en vriendelijk mijn spullen gebracht.

Voor herhaling vatbaar. Vriendelijke medewerkers en keurig op tijd.

Vriendelijke en snelle levering

Prettig

Op tijd, snel maar niet volledig

De levering werd keurig binnen tijdslot gebracht en netjes afgeleverd door bezorgers. Maar de volgende dag kwamen we erachter dat er 2 onderdelen niet afgeleverd waren. Dus toch nog zelf naar ikea om onderdelen op te halen

Goed service

Tijdig geïnformeerd over levering. Afgeleverd tot ín mijn huis

Matrassen bezorgd maar oude niet meegenomen

Nieuwe natrassen besteld bij de IKEA inclusief de extra service om de oude mee terug te nemen. Mooi in 1x klaar, dachten we. Toen de matrassen keurig op tijd bezorgd werden en ik vroeg of de oude matrassen er zelf moest intillen, kreeg ik te horen dat de ophaalservice niet in hun 'Mendix'? systeem genoteerd stond en dat zij verder niks konden doen en ik maar met de IKEA moest bellen, want het lag niet aan hen. Ik heb de order bon nog laten zien waar expliciet de service op stond, helaas nul op het rekest. IKEA de volgende dag geprobeert te bellen, maar die servicelijn duurde zo lang, dat ik uiteindelijk de matrassen maar zelf naar de Rataplan heb gebracht. Een foutje tussen 2 systeem, dat kan natuurlijk, maar je verwacht dat je als klant dan toch wel verder geholpen wordt. Jammer!

Prima bezorging, goede service, lekker snel!

De twee bezorgers hebben alles keurig naar binnen getild, lekker snel, en ze waren erg aardig. Ze belden ook 10min van tevoren, wat heel fijn was. Nog bedankt jongens!

Netjes, vriendelijk

Vriendlijk netjes geleverd

De 2 heren waren zelfs vroeger dan afgesproken. QIkea kast in korte tijd in elkaar gezet. Verpakking opgeruimd en meegenomen. Heel aardige mannen kan niet anders zeggen dat ze het geweldig hebben gedaan.

Zeer correcte heren en wisten wat ze moesten doen en naar aanleinding van mijn planner .Toppie

Keurig op tijd, vakkundig en behulpzaam

Op tijd en netjes geleverd

Aangegeven dat de bezorging na een bepaald tijdstip kon plaatsvinden. Hier is keurig rekening mee gehouden. Zelfs even van tevoren door chauffeur gebeld.

Deskundig, snel en netjes gewerkt

De heren waren er op tijd, werkten snel en rustig door, ruimden alles op en namen het afval allemaal mee. Beleefd en vriendelijk.

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam