The guys were knowledgeable about the furniture and were quick to install things. They even helped suggest placement for the furniture in our smaller apartment and helped measure and move things around to see which placement works best .
Dear Udit, We're happy to hear you've experienced our service this way. Thank you for the kind message. Kind regards, Alert Logistiek
De mannen die onze bestelling kwamen bezorgen waren erg vriendelijk. Een deel van de bestelling miste en ze hebben de tijd genomen ernaar te zoeken. Ze hebben de spullen netjes neergelegd waar we ze wilden hebben: een deel moest op een andere plek liggen.
Beste MD. Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Vriendelijke mannen, die zonder poespas rustig de kasten zeer netjes hebben gemonteerd. Netjes opgeruimd achteraf.
Beste Marie, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Een beoordeling met een halve ster vind ik al teveel. Het is dat ik iets moet invullen. Wij hebben een kast gekocht van €2000,- , montagekosten waren meer dan 400 euro. Bij de eerste montage-afspraak zei de monteur dat de order niet compleet was en 1 onderdeel beschadigd was. Beschadigde onderdeel ok, maar de rest van de order was gewoon compleet. Monteur had gewoon geen zin om het af te maken en dan heb ik het nog niet eens gehad over het feit dat de monteur nauwelijks Nederlands sprak en zich ook niet tot nauwelijks verstaanbaar kon maken. Erg ongemakkelijk. Een tweede montage afspraak gaat niet door en de derde na-montage wordt wederom weer niet afgerond. Wordt er daarnaast ook nog onderling gefluisterd met elkaar en ook buitenlands gesproken. Erg asociaal, want als Nederlander met een migratie-achtergrond doe ik dit ook niet in het bijzijn van mensen die mijn tweede taal niet spreken. Verder ook geen enige moeite om de montage alsnog af te ronden, ondanks ik het bewijs heb van wat op de order staat. De monteur wilde het simpelweg niet, want hij was dan een half uur later thuis vanavond. Nu wachten we dus weer op de vierde montage afspraak die morgen plaatsvindt. Is dit de service en montage die jullie bieden aan een klant die meer dan 2000€ betaald heeft? Triest en het maakt me ontzettend verdrietig. Het is dat we de kast nodig hebben en niet meer willen en kunnen wachten, anders hadden jullie de gehele kast weer mogen demonteren en meenemen. Nooit meer!!
Beste Marcella, Vervelend om te lezen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Onze excuses voor het gedrag van de monteurs. We zullen hier dan ook een notitie van maken. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Heren hebben onze kast in elkaar gezet. Heel vriendelijke monteurs die heel snel en netjes werk hebben afgeleverd. Ook de rommel keurig opgeruimd. Alle lof.
Beste Rob, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor uw attente bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Handig te volgen via track en trace, belt tijdig op dat hun of hij onderweg is…
Beste John, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Een grote IKEA bestelling is in zijn geheel (geen dozen of deeltjes vergeten) in een mum van tijd twee smalle trappen opgetild. Ging helemaal goed.
Beste Emma, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
De jongens waren op tijd en communiceerden over de tijd dat zij er zouden zijn. In de nieuwbouwwijk werd er nog even getelefoneerd waar ze precies moesten zijn. Alle onderdelen van de inloopkast werden keurig naar boven gebracht. De jongens waren aardig en klantvriendelijk
Beste Maja, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor uw attente bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Kwamen binnen de tijd die was aangegeven. Perongeluk het verkeerde pakket binne gebracht. Gelukkig kwamen ze hier zelf snel achter om hem vervolgens om te ruilen. De 2 bezorgers waren vriendelijk en behulpzaam.
Beste Inge, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Snel en vakkundig
Beste Nico, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Delivery guys were very rude.
Dear Shradha, We're very sorry to hear that. We will definitely make a note of this. Thank you for your message. Kind regards, Alert Logistiek
De bezorgers warn attent en efficient. Netjes binnen gezet en erg professioneel
Beste Marcel, Dit soort berichten lezen wij graag! Erg fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor het attente bericht! Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Het waren 2 afrikaanse mannen. Helemaal top. Onze bestelling van IKEA werd met zorg afgeleverd. Exact op de gewenste aangegeven plek in huis. Dankjewel.
Beste Jiewan, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Ondanks dat Ikea niet had aangegeven dat de pax kasten naar zolder moesten terwijl ik wel voor die service betaald had. Hebben de bezorgers het grootste en zwaarste gedeelte toch naar boven gebracht. Top!
Beste Jikke, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Jammer dat geen enkel tijdvak is. Zit je vanaf 9 uur thuis en komt er iemand half 7 aan. Geef in ieder geval een tijdvak van 3 uur aan. Ik weet niet of er een montage bij zit. Bij track and trace zag ik pakketje 18 maar na 2.5 uur nog steeds pakket 18.... 30 min vooraf ben ik niet gebeld.
Beste Marijke, Vervelend om te horen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Onze excuses dat uw geen kortere tijdsindicatie heeft gekregen. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Op de koeriers zelf heb ik geen commentaar. Ze waren vriendelijk en ontzettend snel met het uitladen van mijn spullen. Maar ik heb 50 euro betaald voor het leveren van spullen, dan mag ik verwachten dat de levering plaats vind in het uitgekozen tijdsvak. Ik koos voor levering tussen 12.00 en 16.00, helaas werd er pas om 19.30 geleverd! Nogmaals, hier kunnen de koeriers zelf niets aan doen. Dit kan enkel komen door slechte planning en te veel stops plannen in een tijdsvak. Zeker punten voor verbetering!
Beste Nikki, Dat is erg vervelend om te horen. We zullen hier dan ook zeker een notitie van maken! Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Tijdsblok tussen 09.00 - 18.00 en uiteindelijk om 19.30 gekomen. Ik moest zelf navragen of het nog bezorgd zou worden en ben van de vertraging niet op de hoogte gesteld.
Beste N, Dat is erg vervelend om te horen. We zullen hier dan ook zeker een notitie van maken! Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Ze waren veel te laat en hebben vervolgens niet het werk uitgevoerd waarvoor wij 20 euro extra hebben betaald. Namelijk het tillen van de spullen. Mijn moeder en ik hebben reuma en konden dus niet tillen. Wij hebben betaald voor het naar boven brengen maar dit weigerde ze wegens een systeemfout. Zeer onprofessioneel.
Beste Alexandra, Dat is erg vervelend om te horen. Excuses voor het gedrag van de chauffeurs. We zullen hier dan ook zeker een notitie van maken! Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Beste Helma, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Ik was ietsjes te laat, maar dat werd gelukkig weggelachen. De bezorgers waren vriendelijk en snel!
Beste Iyobo, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Twee keer aan de deur gehad dus in totaal 4 verschillende mensen. Er wordt nauwelijks met je gecommuniceerd, je stelt een vraag waar je geen antwoord op krijgt. Het artikel wat naar beneden vervoerd moest worden werd langs de trap naar beneden geschoven en niet getild. Kortom niet tevreden.
Beste Ingrid, Vervelend om te horen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Alles verliep zoals afgesproken
Beste Rob, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Planbare logistiek met een klantgerichte benadering. Prima, niets aan veranderen.
Beste Ewoud, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
De mannen die mijn keukenkast in elkaar zetten, waren keurig op tijd. Ze hebben snel en zorgvuldig gewerkt. Ben blij met mn keukenkast!
Beste Alice, Fijn om te lezen dat het goed is gegaan! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending. Je kunt de koerier zelfs volgen! Een kwartier van te voren werd ik netjes gebeld. En ja hoor: de koerier was netjes op tijd. Ideaal!
Beste Eline, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor uw attente bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Hoogoorddreef 145
1101 BB Amsterdam