Ze waren er zelfs eerder dan aangegeven in de track en trace. Waren heel erg vriendelijk en werken netjes.
Beste Gerda, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor uw attente bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Keurige nette heren. Bezorgd binnen de afgesproken tijd.
Beste Ronald, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
De zending is op zondag aangemeld, maandag opgehaald en op dinsdag al bezorgt
Beste Bertram, Fijn om te lezen dat het goed is gegaan! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Het was duidelijk te volgen met Track and Trace. De heren vriendelijk en erg behulpzaam. Brachten het tot in de woonkamer. Wat waren mijn pakketten toch zwaar
Beste Renate, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Netjes op afgesproken datum & tijd. Automatische mail over tijdstip van bezorging was duidelijk, ook kort voor bezorging gebeld als aankondiging. Voortraject prima dus. De bezorging zelf was niet geweldig. Deed geen stap meer dan nodig: levering echt tot aan de drempel. De kar slechts 5 meter verder lossen in de woonkamer - zodat het niet de volledige hal zou blokkeren - deden ze niet. Was voor hun kleine moeite, alles stond toch al op de kar, maar bezorgde ons ontzettend veel sjouwwerk. Verder was een pakket bij ontvangst licht beschadigd. Daarnaast stootte de bezorger direct tegen de net (1 dag eerder!) nieuw geschilderde muren, waar gelijk een donkere streep op zat. Levering zelf dus was slordig.
Beste Mel, Dat is erg vervelend om te horen. U kunt het beste contact opnemen met onze serviceafdeling. Dit kan via onze mail, [email protected]. Hierbij het verzoek duidelijke foto's bij te voegen van de schade. Hopelijk kunnen we dan samen tot een passende oplossing komen. Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Ik heb de bezorgers proberen uit te leggen dat ik extra heb betaald zodat het bij de 1e verdieping (slaapkamer) neergezet moest worden, personeel gaf aan dat ze het alleen begane grond leveren ivm eventuele schade als ze het naar boven brengen en deden heel vlug alles in de gang en liepen weg zonder iets te laten tekenen. Na contact met Ikea kreeg ik nr van Alert en order nr vervolgens opnieuw contact opgenomen met Alert, ze gaven aan dat personeel binnen een uur terug zou komen, 2 uur later nog steeds niemand. Opnieuw gebeld vervolgens na nog een uur wachten 2 andere personen aan de deur, die vroeg nog wat er aan de hand was en zeiden dat er in hun systeem begane grond staat, maar had geen zin in discussie dus probeerde het opnieuw te leggen, met tegenzin hebben ze alsnog mij geholpen en spullen naar boven gebracht.
Beste Emin, Vervelend om te lezen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Onze excuses voor het gedrag van de chauffeurs. We zullen hier dan ook een notitie van maken. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Nog nooit zulke lompe leveranciers meegemaakt. Meubels besteld bij Ikea voor het appartement van mijn moeder. De leveranciers hebben op verschillende plekken de net beschilderde en behangen muren van het appartement beschadigd. Op een gegeven moment werd aangebeld door een medebewoner van het appartement: ‘Of die leveranciers bij mij hoorden?’ Wat bleek? Ze hadden met hun kar tegels voor het appartementgebouw los gemaakt. Ik probeerde hen daar voorzichtig op aan te spreken, maar de vijandige reactie maakte dat ik de stenen achteraf zelf recht heb staan stampen.
Beste Blok, Dat is erg vervelend om te horen. U kunt het beste contact opnemen met onze serviceafdeling. Dit kan via onze mail, [email protected]. Hierbij het verzoek duidelijke foto's bij te voegen van de schade. Hopelijk kunnen we dan samen tot een passende oplossing komen. Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Harde en nette en zorgvuldige werkers. Keurig op tijd. Vakkundig en beleefd.
Beste Anja, Goed om te lezen dat de bezorging naar wens is verlopen! Bedankt voor het attente bericht! Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Heel er handig dat je kan zien waar de bezorgers rijden maar wat vooral fijn is dat je postie nummer heb en die telt op naar jou nummer toe en dan kan je precies zien waneer ze voor de deur staan top geregeld De bezorgers zijn vriendelijk en gaan netjes met je spullen om heel erg super
Beste Kimberley, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Prima service, bezorger hadt 30 minuten van te voren even netjes gebeld dat ie dan aankwam. Bureau is gewoon beneden op aangewezen plek neer gezet.
Beste Quelly, Dit soort berichten lezen wij graag! Erg fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor het attente bericht! Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Ik ben netjes en goed behandeld de jongs hebben zelfs me kast naar boven gebracht
Beste Marijke, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Goed en perfect geholpen.
Beste Leije, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
We werden via de mail en uiteindelijk ook telefonisch geïnformeerd hoe laat de chauffeur langs zou komen.
Beste Lilian, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Keurig up to date gehouden met track en trace Chauffeur moest alleen zijn electrische bus onderweg nog een keer opladen Werd dus iets later als geplanned
Beste Erwin, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Een item is beschadigd geleverd, volgens de livreur kan ik dit zelf repareren met wat muurverf. Verder hebben ze hard gewerkt, maar gaan ze vrij hardhandig met de artikelen om. Toch zou ik weer van de service gebruik maken, enkel om het gemak
Beste Juliette, Dat is erg vervelend om te horen. U kunt het beste contact opnemen met onze serviceafdeling. Dit kan via onze mail, [email protected]. Hierbij het verzoek duidelijke foto's bij te voegen van de schade. Hopelijk kunnen we dan samen tot een passende oplossing komen. Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Aardige mensen en pakketten binnen gebracht.
Beste Joop, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Mooi op tijd, goed contact bij de aflevering.
Beste Jeroen, Goed om te lezen dat de bezorging naar wens is verlopen! Bedankt voor het attente bericht! Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Was een vriendelijke bezorger. Hielp goed mee en hield mij goed op de hoogte over wanneer hij zou komen. Ook de app met kaartje en wanneer ik aan de beurt zou zijn, werkte prettig.
Beste Niels, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Zoals het hoort. Afgesproken tijd, even belletje voor aflevering. Netjes binnen gebracht.
Beste Mario, Dit soort berichten lezen wij graag! Erg fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor het attente bericht! Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
De chauffeurs waren zeker enthousiast en vriendelijk,maar moeten nog wel wat ervaring opdoen. Ze wisten dat we thuis waren. Als ze onze bestelling hadden uitgezocht voordat ze aanbelden,waren ze zeker sneller klaar geweest. En het gebruik van een steekwagen had misschien ook geholpen…
Beste Cécile, Fijn om te horen dat u onze service op deze manier heeft ervaren! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Vriendelijke bezorgers die netjes gewerkt hebben Kan niet anders zeggen dan top service
Beste Mario, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Snelle levering en op afgesproken tijd. Goede up date via track en trace
Beste Pauline, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Goede bereikbaarheid voor vragen en goede service!
Beste N, Fijn om te lezen dat het goed is gegaan! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Keurig op de hoogte gehouden. Chauffeur belt en denkt mee. Heel prettige ervaring.
Beste Marjan, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Voor de de tweede keer Besteld en snel bezorgt en keurig geholpen door de bezorgers
Beste Anja, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Hoogoorddreef 145
1101 BB Amsterdam