Netjes
Beste S, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
De bezorgers waren correct. Zij belden echter pas 5 min. van te voren. Wat ik mis is een tijdsindicatie die iets preciezer is. Routeplanning? Van 14.00 tot 20.00 gewacht. Is erg ongebruikelijk.
Beste Marianne, Vervelend om te horen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Onze excuses dat uw geen kortere tijdsindicatie heeft gekregen. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Mijn artikelen waren te laat met bezorgen. Ik werd hiervan niet op de hoogte gesteld. Ik moest zelf bellen waar mijn pakket was. De bezorgers spraken niet met mij, geen goeiedag ofzo. Klantvriendelijkheid was er niet. Fijn dat mijn bestelling naar 3 hoog werd gebracht, in de juiste kamer. Het is absoluut een pluspunt dat er bezorgd wordt. Maar enige stiptheid of klantvriendelijkheid hoef je niet te verwachten
Beste Dennis, Fijn om te horen dat het goed is gegaan. Onze excuses dat u geen bericht van te voren heeft ontvangen! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Hardwerkende en ontzettend vriendelijke chauffeurs.
Beste Akkelyn, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor uw attente bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Top goede service
Beste Lea, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Mijn pakketje is over 3 dagen al geleverd met exacte tijd. Dus ben benieuwd of dat gaat kloppen want heb nu nog niks.
Beste Bert, U kunt hiervoor het beste contact opnemen met onze livechat. Deze is te vinden op onze website; www.alertlogistiek.nl. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Geen omkijken naar het plaatsen van de kasten. Top service
Beste Henk, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor uw attente bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Goede communicatie Netjes van te voren gebeld en op de plaats van bestemming
Beste Corrie, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Netjes en snelle montage. Ze constateerden ook schade aan 1 van de deuren. Dit werd direct doorgegeven ter vervanging. Binnen 1,5 uur 2 kasten van 2m volledig geïnstalleerd. Top!
Beste Ronald, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor uw attente bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Netjes, zorgvuldig en beleeft
Beste Sjoerd, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Veel zware dozen door een uitdagend trappengat waren geen probleem voor deze bezorgers! Heel blij mee. Bedankt!
Beste Dennis, Fijn om te lezen dat het goed is gegaan! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Het aangegeven tijdstip was tussen 08:00 uur en 13:00 uur. Levering was rond 15:30 uur Tip: Breng de klanten op de hoogte dat het tijdstip later wordt i.p.v. tot 15:30 uur te laten wachten. Daarnaast hadden wij betaald voor de levering 1e etage, dit was niet goed doorgekomen. Reden: Ikea wijzigt steeds van alles. Niet netjes om zo over je opdrachtgever te praten. Gelukkig hebben wij kunnen aantonen dat er tot de 1e etage geleverd zou worden en dit hebben zij netjes gedaan.
Beste Gert, Vervelend om te horen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Onze excuses dat uw geen kortere tijdsindicatie heeft gekregen. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Pakket en tafel beschadigd, zijn stukken hout uit de tafel. Bezorgers spreken geen Nederlands en zeeeer gebrekkig Engels
Beste Natasja, Dat is erg vervelend om te horen. U kunt het beste contact opnemen met onze serviceafdeling. Dit kan via onze mail, [email protected]. Hierbij het verzoek duidelijke foto's bij te voegen van de schade. Hopelijk kunnen we dan samen tot een passende oplossing komen. Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
2 heren wilden de producten bij de voordeur achterlaten. Maar omdat ik extra had betaald voor levering in de juiste kamer en2 had aangegeven op het formulier (dat het naar de eerste gebracht moest worden-via de trap), vond ik dat ze het wel boven moesten brengen. Na wat gemopper heeft 1 van ze de baas gebeld. En hebben ze het wel boven gebracht. Het was verder dus prima, alleen wat gedoe in het begin.
Beste Sonja, Vervelend om te lezen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Onze excuses voor het gedrag van de chauffeurs. We zullen hier dan ook een notitie van maken. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Geen bijzonderheden; gewoon geleverd zoals hoort.
Beste Jesse, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Mooi op tijd bezorgd en de kast gemonteerd door 2 kundige een vriendelijke jongens!
Beste Marcel, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Netjes binnen gebracht en afgeleverd. Dik op tijd
Beste GWH, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Er kwamen 2 mannen die geen woord Nederlands spraken. Ik had aangegeven bij de bestelling en stond ook op papier dat het naar de 2e etage moest. Met handen en voeten uitleggen. Mannen waren het er niet mee eens. Te zware producten volgens hen. Uiteindelijk toch naar boven gebracht en helaas een hoop schade gemaakt. Aan de muren, maar ook is een een wasbak en kastje van de wasbak gesneuveld. Erg slechte zaak!!
Beste Deborah, Dat is erg vervelend om te horen. U kunt het beste contact opnemen met onze serviceafdeling. Dit kan via onze mail, [email protected]. Hierbij het verzoek duidelijke foto's bij te voegen van de schade. Hopelijk kunnen we dan samen tot een passende oplossing komen. Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Mannen hebben Ikea keuken netjes afgeleverd
Beste Remco, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Ik was verrast door de snelle wijze waarop mijn bestelling ( Ikea) geleverd werd. Bovendien door een vriendelijke bezorger die de zending op de 2de etage afleverde
Beste Greetje, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
De 2 mannen waren zeer behulpzaam ondanks de miscommunicatie tussen Ikea en klant
Beste Kelly, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Zending makkelijk te volgen via link die je via mail ontvangt. Conform afspraak geleverd en snel gelost. Op tijd en vriendelijk personeel.
Beste W, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Uitstekend en vriendelijk!
Beste Els, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor uw attente bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Snelle, nette bezorging. Alles netjes binnen in aangewezen kamer neergezet. Vriendelijk personeel.
Beste Susje, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor uw attente bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Spullen werden ruim op tijd geleverd!
Beste Ron, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Hoogoorddreef 145
1101 BB Amsterdam