Irritant dat je niet weet hoe laat men komt

Continue app I d gaten houden. Als ik nr 11 ben weet ik niet waar die andere 10 wonen. Als ze alle 10 in Limburg wonen heb ik alle tijd. Wonen ze allemaal in Nw vennep. Dan dus niet. Onhandig systeem. Tevens ipv 30 min van te voren werd ik 5 min van te voren gebeld Bol.com etc bezorgen gratis en informeren je beter

Keurig

Goede levering en aardige chauffeurs

Prima aflevering en communicatie vooraf

Prima aflevering en communicatie. Super!

Alles is perfect te volgen via het track and trace gebeuren. Chauffeur was echt super aardig en beleefd (Crisje?) Top gedaan en super tevreden.

goed, op slechts weinig punten te verbeteren

ondanks mijn vertrouwen in Ikea [ik bedoel de organisatie, en originele aanpak; niet de producten],verkeerde ik gedurende de dag met een toenemend gevoel van onzekerheid of de aflevering goed zou verlopen. Maar dat was onterecht. we hebben nog niet in de dozen gekeken, maar dat gaan we binnenkort wel eens doen, groeten Robbert Visser

Netjes op tijd afgeleverd

Alles goed verlopen, 2 behulpzame bezorgers. Alles zonder schade en binnen het tijdsbestek. Ze kwamen zelf iets sneller dan de tracker van bezorging aangaf.

Goed te volgen online

Handig dat je precies kan zien bij welke stop de chauffeurs zijn. Chauffeurs waren oke.

Twee aardige bezorgers…alle spullen netjes boven gebracht. Service met een glimlach.

Wat slecht!!!

Wij kregen maandag een mail dat onze bestelling (matras) dinsdag tussen 15.00 en 19.00zou worden gebracht. 14.36 kreeg ik een geïrriteerde bezorger aan de lijn. Aangegeven dat mijn vrouw thuis is, niet wetende dat ze naar haar nachtdienst nog even onder de douche ging. We hadden ze niet zo vroeg verwacht. Geïrriteerde werdt er op mijn vrouw gereageerd, respectloos en brutaal. Als dit jullie manier is van klantvriendelijkheid hebben jullie nog erg veel te leren, daarom van ons een ZEER SLECHT als beoordeling

Perfect , zeer vriendelijk

alles netjes verlopen van bestelling tot aflevering

Geen probleem

Vriendelijke mensen, netjes van te voren gebeld, goed geholpen

Aardige jongens, alles netjes en snel geleverd

Tevreden

Optijd geleverd

Mijn ikeabank is optijd geleverd zonder beschadigingen

fast and courteous

the staff were friendly and courteous. they brought up the order in no time. very happy.

erg vriendelijke medewerkers

De medewerkers waren erg vriendelijk, en hebben alles voor mijn vriendin naar boven getild. Fijne mensen en geleverd naar wens, ook qua tijd.

Onprettig

In de winkel werd ons tot 2x toe verteld dat de goederen naar de 1e etage zouden worden gebracht. Uiteindelijk bleek dat niet zo. Toen daar iets van gezegd werd kregen we een grote mond en was de bezorger heel onvriendelijk

Slechte ervaring

De 2 mannen waren helemaal niet vriendelijk en konden niet snel genoeg weg zijn . De Amerikaanse ijskast is beschadigd toegekomen en daar schrok ik niet van .

Uitstekend!

Ik ben zeer tevreden met die bedrijf. Ook de bezorgers zijn super aardig, behulpzaam. Je word heel goed op de hoogte gehouden van de bezorging. Al met al een super goede bezorgdienst!!

Netjes en snel

Snel en netjes

Er was niet op de bon gezet dat we gekozen hadden voor bezorging tot in een kamer naar keuze. De heren waren heel vriendelijk en hebben de bestelling zonder moeite naar boven gebracht. Dat noem ik nog eens service. Bedankt mannen :-)

Its fantastic

They have delivered on time

Bezorger onbeleefd en beschadigde pakketten

Mijn bezorging bestond uit 3 pakketten. Van de 3 pakketten was al te zien dat er 2 beschadigd waren. Deze bleken zo erg beschadigd te zijn dat de items binnenin ook beschadigd waren. Verder had ik een bestelling met levering in een kamer naar keuze. Toen ik dit zei tegen de bezorger, pakte hij zijn telefoon (om zogenaamd te doen alsof hij keek of het zo was, maar het scherm ging niet eens aan) en zei dat dit niet zo was. Vervolgens liet hij de pakketten in de hal staan. Hij moest een foto maken van de bezorging. Maar had de pakketten zo neergelegd dat niet te zien was hoe erg de pakketten beschadigd waren. Al met al een zeer slechte ervaring.

Goede bezorgers.

Prima ervaring: op tijd en behulpzaam

Vriendelijke heren, goede samenwerking onderling, mooi op tijd. Tussentijds goed geïnformeerd over status plus gebeld kort voor aankomst.

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam