Goede bezorging

Goede bezorging, goed online te volgen wanneer de bezorgers langskomen, snel en vriendelijk.

Prima levering

Goed op de hoogte gehouden via track en trace en vlotte levering zonder beschadigingen

Aardige bezorgers die de koelkast op de aangewezen plek tot in de woonkamer bezorgd hebben.

Superservice geleverd!

Kreeg netjes een mail met datum en tijdstip van levering, daarbij ook track en trace voor het gemak. De optie om contact op te nemen met de chauffeur vind ik ideaal (heb ik niet hoeven gebruiken). Werd een 15 minuten voor de levering gebeld door de chauffeur, en 15 min later is mijn tv aan de deur geleverd, hij heeft het samen met mij binnen gezet, foto van levering gemaakt en afgesloten met een handtekening van mij. Prima service.

Helder, pro actief en behulpzaam

Heldere aflevertijden. Vooraf wordt je gebeld en de bezorgers zijn behulpzaam en vriendelijk met plaatsen van spullen op de juiste plaats.

Snelle leverancier

Ik vind het geweldig dat je de chauffeur real-time kan volgen, zo weet je wanneer hij dicht in de buurt is. Het was een aardige chauffeur.

Alles is goed en optijd binnen gekomen

Alles was compleet In goede staat

Niet goed geregeld

Mijn bestelling was gepland tussen 18:00 uur en 22:00 uur. Rond tin uur heeft de chauffeur mij gebeld dat hij onder weg is. Half uurtje later zei hij dat er iets is met mijn bestelling en ik moet IKEA bellen de volgende dag en hij hing de telefoon op. Erg irritant vond ik. De dag daarna heeft de chauffeur weer gebeld en in de middag was mijn bestelling binnen!!

2 heren goed op elkaar ingespeeld vakkundig (en snel) in 3.5 uur 4 kasten, schuiflades en schuif en scharnier deuren inelkaar gezet + licht aangesloten

voor de levering goed op de hoogte gehouden en het zware produkt werd netjes in de kamer neergezet. vriendelijk personeel.

De service is prima. Het is alleen jammer dat ze niet een kortere tijdspad aangeven. Dat scheelt een ochtend of middag thuis zitten.

Spullen werden keurig afgeleverd.

Dikke 10!

zoals het hoort

De tv werd netjes naar binnengedragen, vriendelijke bezorgers en op tijd.

Snel, netjes en beleefd

De mannen hebben onze spullen netjes in overleg binnen gezet, lachend en wel Hele nette gasten en vlot

Fijne track en trace, je weet precies hoe en wat. Aardige bezorgers.

Gewoon perfect en zeer netjes

Krijg vaker items Geleverd via dit bedrijf en altijd zeer tevreden . Gaan op de juiste manier met het product om . Het personeel is zeer netjes en vriendelijk en tonen respect voor de producten . Nog nooit is er bij mij een levering gebracht waarvan de dozen / verpakking kapot was . Dat is bij andere transportbedrijven wel eens anders helaas . Het is dat ik maar 5 sterren kon geven , maar eigenlijk hadden het er 10 moeten zijn . Respect

Goede vriendelijke service

Klantgericht en hellend

De bezorgers hebben de bestelling op een fijne en tijdige manier thuis gebracht

Prima levering

Duidelijke levertijd, levering zelf ook op tijd, nette afhandeling, goeie service

prima service

De mensen waren erg attent en hebben alles netje weg gezet voor mij

Selcuk van Team Kalayei is een erg goede installateur!

Wij waren zeer tevreden over het werk van Selcuk van Team Kalayei. Hij installeerde de onderdelen volgens de tekening van de PAX kast van Ikea. Wij hadden echter vooraf niet goed de bestelling gecontroleerd zodat we met een iets andere opstelling kast kwamen te zitten. We zijn echter te oud om hier nog iets aan te laten doen.

Goede bezorging

Goede bezorgen en fijn dat je via track en trace kan zien waar de bezorger is.

Prima geleverd, hielpen goed en waren voorzichtig

Ze belden van te voren even om te laten weten dat ze er aankwamen. Daarna leek het alsof het product (de koelkastcombi) niet door de deur kon, maar met wat passen en meten ging dat perfect! Ze hielpen ook nog even uitpakken, want in mijn eentje had ik daar niet zonder de koelkast te beschadingen uit gekomen.

Betrouwbaar, vriendelijk, goede service, snelle bezorging

Vriendelijke bezorgers, snel bezorgd, goed op de hoogte gehouden, spiegel in goede staat bezorgd

Amazing

Amazing experience. Driver called and delivered on time.

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam