proffesioneel

Zeer accuraat en vriendelijke werkers

Keurige chauffeurs en geweldig op tijd

Keurige mannen en op tijd werken zeer netjes in 2 uur stond mijn pax kast en namen zelfs al het afval mee Top team

Superb service

Behulpzame en aardige bezorgers, medewerkers!

2 uur later bezorgd dan bevestigd

Mijn levering zou tussen 12:00 en 16:00 zijn. Zonder enig bericht kwamen de bezorgers om 17:45. Beide bezorgers waren wel erg vriendelijk!!

2 van de 4 pakketten zijn beschadigd aangeleverd

op de afgesproken dag van bezorging (vrijdag) is mijn bestelling niet geleverd, werd ook niet even gebeld, dat moest ik zelf doen! De volgende dag ook pas op het laatste nippertje van het tijdsblok, tussen 9.00u en 13.00u en dus om 13.00u geleverd. twee billy boekenkasten kwamen beschadigd uit de ( kapotte ) verpakking. Aangezien ik op zaterdag de kasten in elkaar moest zetten had het ook weinig zin om hierover te reclameren omdat ik niet stante pede andere kasten geleverd zou krijgen, ik heb de beschadigingen aan de achterkant kunnen plaatsen, maar het is niet zoals het hoort!!

Vriendelijke bezorgers, alles netjes binnengezet

De bezorger(s) belde van te voren op om aan te geven dat zij onderweg waren. Eenmaal bij mijn adres zag ik een paar vrolijke gezichten die voorzichtig mijn bestelde spullen in huis neerzetten. Top!

Klantgericht

Ik had een magnetron besteld voor in mijn nieuwe woning waar ik nog niet woon. De bezorger belde 5 minuten voor levertijd dat hij er bijna was. Ik had 10 minuten nodig voor ik er kon zijn en vroeg of dit een probleem was. De bezorger zei dat dit oke was. Toen ik aan kwam rijden wachtten de bezorgers mij met een glimlach op en gaven nog eens aan dat het geen probleem was.

Zeer vlotte montage van mijn bestelling. Vriendelijke en vakkundige medewerkers. Top!

Heel goed!

Prima ervaring, netjes en super snel in de kamer afgeleverd zoals afgesproken, geen enkel probleem. Zou heel fijn zijn als meer bezorgers zo voortvarend en vriendelijke te werk gaan maar dat kan natuurlijk niet. Dat je ook nog nog zo'n ervaring, als boven beschreven, kunt hebben in deze tijd is SUPER!

Bezorgers waren incompetent

Bezorgers wilde wasmachine bij voordeur achterlaten terwijl conform afspraak deze zoi worden aangesloten. Ze wisten jiet hoe de wasmachine te installeren. Vervolgens wilde ze ondanks dat het wel was afgesproken de oude machine niet meenemen

Snel en netjes

Netjes alles afgeleverd. Erg vriendelijk.

Keurig afgeleverd

Levering tussen 17 en 21 uur is uitgelopen naar 22 uur, maar werd hier 2 x telefonisch over geïnformeerd.

Fijne service en vriendelijk mannen.

Keurig op tijd en een belletje van te voren. Vriendelijke mannen en behulpzaam.

Uitstekende service.

Snelle service en heldere track en tracé.

Vriendelijk snel duidelijk behulpzaam

Prettig dat je kan zien welk ringnummer en dus kan volgen. Gebeld worden 10 minuten voor aankomst. Heel vriendelijk personeel. Vrolijk en behulpzaam

Aardige bezorgers en goede service

Bestelling was op tijd geleverd. De bezorgers waren vriendelijk en waren ze aardig om de spullen in de woonkamer te zetten.

we zijn snel en fijn geholpen

na 1 telefoontje zijn we snel geholpen

oke

het enige min puntje is dat de geschatte levering tijd wat aan de ruime kant was 1400 en 2000u en dat wordt erger als je kwart over 2 al bericht krijgt dat de chauffeur onderweg is met maar 1 tussenstop dus dan wordt de verwachting dat de aankomst nog voor etenstijd zal zijn. In mijn geval pas tegen 7u in de avond. Daar kan de chauffeur niks aan doen want die werkt zich een slag in de rondte.

goeie samenwerking

waren bereid de afspraak te verzetten

Snel en makkelijk.

Gebruiksvriendelijke applicatie!

Mooi op tijd en vriendelijke medewerkers.

100 punten!

Precies volgens afspraak de flinke doos met 75” TV netjes afgeleverd! Top!

Alles vlekkeloos geregeld

Kon alles netjes volgen m.b.t. de verwachte aankomsttijd. De goederen keurig door twee vriendelijke medewerkers tot aan de deur afgeleverd. Uitstekende service!

Uitstekende service

Bestelling werd keurig aangekondigd per email en op de dag van bezorging goed te volgen via livetracking. Telefoontje van de bezorging toen ie in de buurt was en keurig netjes afgeleverd

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam